تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مشاوره برای خرید مانیتور led

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    من نهایتا به گزینه asus VS239HR رسیدم ولی نمدونم از کجا باید گیرش بیارم توی سایت های فارسی هم اصلا ازش اسمی نیست!!!!نظرتون چیه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوستان بلاخره نگفتین نظرتون درمورد مانیتور
    asus VS239H-p چیه؟البته این نسخه ی 5 میلی ثانیه ایشه
    مانیتور الان خودمو بخوام بفرشوم توی بهترین حالت چقد می ارزه؟ samsung t1900

داره خودمونی میشه pedrammelle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    مانیتوره ای ایسوس را کجا می شه تو تهران خرید لطفا ادرس بدید

4. این کاربر از pedrammelle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام
    مانیتوره ای ایسوس را کجا می شه تو تهران خرید لطفا ادرس بدید
    من خودمم نمیدونم کسی هم نیست یه راهنمایی کنه چطور مانیتوریه

داره خودمونی میشه ENZO 000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز من خودمم دربدر دنبال مانیتور ایسوس هستم ولی گیر نمیاد متایپسفانه وارد نمیشه فعلا حالا باس ببینیم در دولت جدید خدا کمک میکنه ما به یه مانیتور برسیم یا نه من تهران شیراز مشهد هم ز زدم گیرم نیومد. اگه پیدا کردین به ما هم خبر بدین

7. این کاربر از ENZO 000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

من کل تهرانو برا گیر آورد مانیتور ایسوس گشتم پیدا نکردم .ایران رضا پایتخت. تخمشو ملخ خورده. نمایندگی هاش میگفتن دیگه نمیاریم.
    مانیتورهای سام سرویس و مادیران ، آشغال به تمام معناست ، حتی کیفیتش نزدیک مدل های مشابه خارجی هم نیست.
    به نظر من اگر عجله ندارید صبر کنید بلکه فرجی حاصل بشه. یا اگر خارج اشنا دارید بگید بیاره براتون.

9. این کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مانیتورهای سام سرویس و مادیران ، آشغال به تمام معناست ، حتی کیفیتش نزدیک مدل های مشابه خارجی هم نیست.
    آخه این چه حرفیه داداش؟! یه جوری میگی انگار کیفیت این مانیتورها رو از نزدیک توی اروپا و اینجا گذاشتی کنار هم مقایسه کردی !! بابا بیخیال ! یه عمره که مانیتورهای lg و samsung داره استفاده میشه و به نسبت قیمتشون مشخصات خوبیم دارن .
    درسته من خودم از خدمات سام سرویس دل خوشی ندارم ولی این دلیل نمیشه خیلی کلی بیای دو تا برند خوب بازار رو زیر سوال ببری !

11. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر بخاطر راهنماییت
    توی پست قبلیم هم گفتم دوست عزیز شما دو حالت برام مد نظر بگیر یکیش محدودیت پولی نباشه حالت دوم هم بهترین ال ای دی با کمترین قیمت...البته نیازی به امکانت اضافی ندارم نمی خوام که باهاش کار خاصی انجام بدم همون فیلم نگاه میکنم ...نظرت درمورد اون ایسوس و دل چیه که توی سایت های خارجی زیاد تعریف میکنن
    با تشکر فراوان
    خب اگه بخوام بهترین مانیتور رو با کمترین قیمت بهت معرفی کنم میرم سراغ مانیتورهای سری 60 ال جی چون با وجود طراحی قشنگ و ویژگیهای خوبی که دارن قیمتشون خیلی مناسبه . 19 اینچ و 20 و 22 اینچ داره . من E1960T اشو با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم .
    اگرم بخوام فکر کنم محدودیت بودجه نداری e2391 lg پیشنهادمه که خیلی خفنه و هرچی بخوای داره . یه تکنولوژی super resolution هم داره که میتونی تثاویر و فیلمها رو با کیفیت و رزولوشنی بیشتر از چیزی که هستن ببینی بدون اینکه افت کیفتیت تصویر داشته باشی .
    زمان پاسخدهیشم 2ms هست و برای بازی های اکشن هم جواب میده .
    دیزاینشم که خیلی خاص و لوکسه . مانیتورش بدون قاب هست .

13. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

آخه این چه حرفیه داداش؟! یه جوری میگی انگار کیفیت این مانیتورها رو از نزدیک توی اروپا و اینجا گذاشتی کنار هم مقایسه کردی !! بابا بیخیال ! یه عمره که مانیتورهای lg و samsung داره استفاده میشه و به نسبت قیمتشون مشخصات خوبیم دارن .
    درسته من خودم از خدمات سام سرویس دل خوشی ندارم ولی این دلیل نمیشه خیلی کلی بیای دو تا برند خوب بازار رو زیر سوال ببری !
    نظر هر کسی محترمه. من خودم یه crt lg از مادیران داشتم، نه سال مداوم برام کار کرد. ولی این قضیه مال ده سال پیشه و باعث نمیشه مانیتورای ال جی الانو تایید کنم.
    من 2281 پنل مالزی رو مقایسه کردم، تفاوتش با همون نگاه اول کاملا مشخص بود. یه مدل از سامسونگ هم کنار ve228t asus گذاشتم تفاوتشون در حد فاجعه بود.
    خیلی از مدلایی که داره الان مادیران به بازار تزریق میکنه ، خیلی وقته خط تولیدشون متوقف شده، ولی من نمی دونم چرا به صورت عمده تو بازار ایران موجوده!
    به نظر من ال جی و سامسونگ دو تا از بهترین برند های مانیتورن ولی با پنلی که تو کارخونه های رسمیشون تولید میشه.
    دوست دارم به این سوالم جواب بدی: چرا asus dell acer hp viewsonic تو بازار ایران اینقدر کمیاب شدن؟

15. این کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

واو دوستان نظراتتون عالیه خیلی خوبه قشنگ بگید چی خوبه البته فعلا که نیست و مجبوریم صبر کنیم تا وارد بازار شن
    ما که خوزستانیم به دبی دسترسی داریم اشنا داریم که بره بخره فقط میمونه چه مدلی بخرم؟اصلا دوبی برای خرید خوبه؟ازکجا بخرم که مطمئنه و چه قیمتی پام می افته بیشتر از ایران یا ارزونتر؟
    Last edited by ali_phd71; 29-06-2013 at 22:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •