در سوکت 1155 ضعیفترین چیپست H61 هست که چیپ B75 تا حدودی بهتره و امکانات بهتر و بیشتری داره.
چیپ H77 هم از دو چیپست قبلی بهتره. اگر بخواین از این مدل تهیه کنین میتونین ASUS P8H77-V رو با قیمت تقریبی 540 تهیه کنین.
در سوکت 1155 ضعیفترین چیپست H61 هست که چیپ B75 تا حدودی بهتره و امکانات بهتر و بیشتری داره.
چیپ H77 هم از دو چیپست قبلی بهتره. اگر بخواین از این مدل تهیه کنین میتونین ASUS P8H77-V رو با قیمت تقریبی 540 تهیه کنین.
ممنون از راهنمایی خوبتون
مرسی علیرضا جان..امروز خواستم خریداری کنم CPU 3470 رو که متوجه کاهش قیمت ها شدم..بودجم هم مقداری اضافه شده...به نظرتون ارزش داره 3570 یا 3570k بگیرم؟؟؟ میگن این 3570k در مادربورد یک دکمه ای داره که اگه روشن بشه به صورت اتو اوکلاک میشه...به نظر شما ارزش داره بین پول بیشر بدم ؟؟؟ چون به شخصه اهل اورگلاگ دستی نیستم
پردازنده 3570 با توجه به اختلاف کم قیمتش با 3470 به نظر من ارزش خرید بیشتری داره و در صورت امکان اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم 3570 رو تهیه کنین.
اگر مدل ضریب باز این پردازنده رو میخواین تهیه کنین ، بهتره که مادربورد بهتری هم تهیه کنین مثل چیپ Z77 که بتونین براحتی اور کنین و پرفرمنس بیشتری بگیرین. البته قیمت بالاتری هم دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)