تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مشاوره برای خرید بین دو پردازنده و رم و مین برد تا 1100

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تصمیم رو برای گرفتن 3470 به صورت قطعی گرفتم...خواستم بدونم اگر بخام مین برد بهتری بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟ چون گفته میشه B75 ارزانترین نوع چیپ برای اینتل هست...آیا این مین برد امتحانش رو پس داده و مناسبترین هست؟
    در سوکت 1155 ضعیفترین چیپست H61 هست که چیپ B75 تا حدودی بهتره و امکانات بهتر و بیشتری داره.
    چیپ H77 هم از دو چیپست قبلی بهتره. اگر بخواین از این مدل تهیه کنین میتونین ASUS P8H77-V رو با قیمت تقریبی 540 تهیه کنین.

2. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

در سوکت 1155 ضعیفترین چیپست H61 هست که چیپ B75 تا حدودی بهتره و امکانات بهتر و بیشتری داره.
    چیپ H77 هم از دو چیپست قبلی بهتره. اگر بخواین از این مدل تهیه کنین میتونین ASUS P8H77-V رو با قیمت تقریبی 540 تهیه کنین.
    ممنون از راهنمایی خوبتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی علیرضا جان..امروز خواستم خریداری کنم CPU 3470 رو که متوجه کاهش قیمت ها شدم..بودجم هم مقداری اضافه شده...به نظرتون ارزش داره 3570 یا 3570k بگیرم؟؟؟ میگن این 3570k در مادربورد یک دکمه ای داره که اگه روشن بشه به صورت اتو اوکلاک میشه...به نظر شما ارزش داره بین پول بیشر بدم ؟؟؟ چون به شخصه اهل اورگلاگ دستی نیستم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پردازنده 3570 با توجه به اختلاف کم قیمتش با 3470 به نظر من ارزش خرید بیشتری داره و در صورت امکان اگر بودجتون میرسه پیشنهاد میکنم 3570 رو تهیه کنین.
    اگر مدل ضریب باز این پردازنده رو میخواین تهیه کنین ، بهتره که مادربورد بهتری هم تهیه کنین مثل چیپ Z77 که بتونین براحتی اور کنین و پرفرمنس بیشتری بگیرین. البته قیمت بالاتری هم دارن.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •