تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: 4540s یا N46vz يا K45VD ?

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز گارانتی مادیران در کل خدماتش عالیه اما چون در مورد گارانتی لپ تاپ هاش نمی دونم نمی تونم نظری بدم

والا من همین رو با گارانتی مادیران گرفتم خدماتش هم خوبه البته من که نه ولی دوستانی که به گارانتی مراجعه کردند از خدمات راضی بودند

با کمک خیلی از دوستان تونستم این لب تاپو انتخاب کنم از همه تک تکشون ممنونم
    دوستانی که این لب تاپو خریدن پیشنهاد میکنن بریم از نمایندگی مادیران بگیریم یا از فروشنده های معمولی (در سطح تهران)؟

فروشنده که فرقی نداره اما حتما با گارانتی مادیران بگیر اگر هم بتونی از نمایدگی مرکزی بگیری که چه بهتر

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان .. اومدم تاپیک بزنم که اینو دیدم که دوستمون زحمتشو کشیده ...

بعد از گشت و گذار تو بحثای انجام شده از بین دو مدل 4540s و N46vz میخوام انتخابم رو انجام بدم .. چیزی که مشخصه کانفیگ هر دو تا حد خیلی زیادی به هم شبیه ولی قیمت 4540 چیزی حدود 700 تومن ارزونتره (البته بدون گارانتیش) .. یه موضوع اینه و موضوع دیگه اینکه من ترجیحم روی سایز 14 هست و وزن هم برام مهمه ولی چیزی که هست ظاهرا این دو تقریبا هم وزن هم هستن! ... حالا دوستان اهل فن لطف کنن یه نظر نهایی بدن با توجه به اینکه تقریبا هر دو به نظر گزینه های مناسبی میان ما رو از این دو دلی راحت کنن!

ضمنا این روزا یه حرفایی شنیدم که شاید بعد از انتخابات قیمتا بالا بره .. اگه اینطوره که ظاهرا باید عجله هم کرد ..

4. این کاربر از alireza_blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین بحث خوب و بد نداره هم asus هم hp از برند های پرفروش بازارن 700. تومان رقم قابل توجهیه این مدل hp 4540 مدل بدی نیست اما اگه چند تا مغازه رفته باشی شاید نگن مدل بدی نیست اما از تعریف نمی کنن و یه مدل گرون تر یا ارزون ترو پیشنهاد می کنن
    این طور که متوجه شدم شما رو دیزاین گیر کردی تا بودجه اما شک نکن همون n43vz بهتری گزینه اس. هم دیزاین خوب و هم گارانتی خوبی داره.

6. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببین بحث خوب و بد نداره هم asus هم hp از برند های پرفروش بازارن 700. تومان رقم قابل توجهیه این مدل hp 4540 مدل بدی نیست اما اگه چند تا مغازه رفته باشی شاید نگن مدل بدی نیست اما از تعریف نمی کنن و یه مدل گرون تر یا ارزون ترو پیشنهاد می کنن
    این طور که متوجه شدم شما رو دیزاین گیر کردی تا بودجه اما شک نکن همون n43vz بهتری گزینه اس. هم دیزاین خوب و هم گارانتی خوبی داره.
    راستش با اینهمه شباهت مشخصات عدد 700 تومن هم آدمو وسوسه میکنه و اتفاقا به شک انداخته منو .. البته 3 تومن در توانم هست که بدم واسه لپ تاپ ولی خب وقتی میبینی تفاوت چندانی نیس بین دو مدل یکم زورت میاد اینقد مابه التفاوت قیمت!

یعنی فقط بخاطر سایز 14 و 15.6 هست که این اختلاف قیمت بین این دو مدل هست یا واقعا ایسوس یه چی فراتر داره؟

8. این کاربر از alireza_blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان بالاخره امروز مدل N46V رو گرفتم ... جا داره از تمامی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم
    این انتخاب بخاطر این کردم چون من تبلت برند ایسوس رو حدود 2 سالی داشتم کاملا راضی بودم و اینکه مدل 14 از لحاظ حمل کردن راحتره.
    دوستان یه سوال داشتم : اگه باطری رو دربیاریم و بعد مستقیم به آداپتور وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
    اینو برای این گفتم که عمر باطری افزایش پیدا کنه...حالا بازم اگه موردی هست از ما دریغ نکنید...
    ممنون

10. این کاربر از Notorious098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بالاخره امروز مدل N46V رو گرفتم ... جا داره از تمامی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم
    این انتخاب بخاطر این کردم چون من تبلت برند ایسوس رو حدود 2 سالی داشتم کاملا راضی بودم و اینکه مدل 14 از لحاظ حمل کردن راحتره.
    دوستان یه سوال داشتم : اگه باطری رو دربیاریم و بعد مستقیم به آداپتور وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
    اینو برای این گفتم که عمر باطری افزایش پیدا کنه...حالا بازم اگه موردی هست از ما دریغ نکنید...
    ممنون
    بعضی سایت ها اینو تایید می کنن اما من فکر نکنم کار درستی باشه چون همین که باطری رو در میاری ممکنه به سوکت باطری و جا باطری صدمه بخوره

12. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی باتری درسته یا باطری؟

14. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستی باتری درسته یا باطری؟
    نه دیگه جفتش درسته
    اگه کسی لینک کلوب این مدل رو بهم بده ممنون میشم
    راستی الان این ساب ووفری که همراشه چه تاثیری داره ؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •