اره منم شندیدم وقتی جای فایل های قبلی پر بشن دیگه قابل بازیافت نیست. به نظر من کل هارد رو با ویدئو پر کن بعد 2 باره فرمت کنی. عمه ی کسی هم نمیتونه برشگردونه!
اره منم شندیدم وقتی جای فایل های قبلی پر بشن دیگه قابل بازیافت نیست. به نظر من کل هارد رو با ویدئو پر کن بعد 2 باره فرمت کنی. عمه ی کسی هم نمیتونه برشگردونه!
تا آخر که نمی تونی هارد رو پر کنی کلی هم وقت گیر هست... ولی برنامه هایی هستند که این کار رو برات انجام میدن. دقیقا تک تک کلاستر های دیسک رو روش چیزی می نویسن و پاک می کنن که چیزی جا نمونه. بعضی ها می تونن هر چند دفعه مثلا 8 بار روی یک کلاستر بنویسند و پاک کنند !!!
به نظر من بسپار به یک برنامه قوی و بعد سعی کن با برنامه بازیابی مثل file scavenger بایلی رو برگردونی که خیالت هم راحت بشه![]()
جایی خوندم سازمان امنیت آمریکا برای بازیابی نشدن اطلاعاتش. اونارو با فایل های همنام بی اهمین 7 بار OverWrite میکرد.
ممنون دوستان راستی یک سوالی این برنامه ها را دانلود کردم اما وقتی میخواهد حذف کند اطلاعات را چند روش داره برای پاک کردن حالا نمیشود گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام بدهد چون خیلی زمان میبره که همش نوع روش حذف کردن را تعغیر بدهیم مثلا گذینه داشته باشد که همه را با هم انجام دهد
ممکنه گزینه ها رو بنویسید ببینیم ؟ شاید یکی کار بقیه رو هم می کرد !
در مورد این برنامه ها اولا دقیقا نمیدونم کار باهاشون چطوریه مثلا همین برنامه eraser دقیق نمیدونم چطوری میتونه اطلاعات درایو یا کل هارد را پاک کنه
و این هم عکسی از روش های مختلف پا کردن اطلاعات که در عکس زیر گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم عکسی از برنامه active killdisk که روش های مختلفی داره اما نمیدونم کدام بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر آموزش کارهم بگید ممنون میشوم مخصوصا این eraser دقیقا نمیدونم چگونه میشود باهاش کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)