آره مثل اينکه يه صفر کم گذاشتم!
آره مثل اينکه يه صفر کم گذاشتم!
من با سه تا صفر آزمایش کردم منظورم 150001 و 15000 هست, باز هم همینطوره.فقط یک فلاش می زنه. البته زمانی که از کد 150001 استفاده می کنم و یک فلاش می زنه دوباره نمیشه با همین کد یا کد دیگه ای فلاش بزنه و پیغام میده FlashLight: Already in use! انگار که در حال کار باشه(روشن بودن فلاش) و بخواهیم دوباره بهش دستور رو بدیم در حالی که فلاش هم خاموشه و فقط یک چشمک زده !!!
فقط اجرا شد و یک بار فلاش زد یا اینکه فلاش به طور مداوم روشن نگه داشته شد؟ و با کد مجددا خاموش شد؟ لطفا اگه ممکنه کمی بیشر توضیح بدیننوشته شده توسط ayenehshekasteh
salam agha manam N72 daram in barnamaro nasb kardam felash zad vali kheili kam onam adade 999999 hodode 1 sania felash mimone montaha adad az in bishtar nemishe vared kard harchi adad kochiktar bashe felash kamtari roshan mimone ke benazare man in bozorgtarin adadia ke mishe to in barname vared kard![]()
akharesh 2 saniast
agha kar kard hamon 150001
من n 70 دارم ....دانلودش هم کردم ولی باید اینو چکار کنم ..........یعنی نمی تونم توی گوشیم نصب کنم .چون اصلا فایلی نیست که بشه با PC Siite روی گوشی نصب بشه..............کمک فوری.....................کمک فوری..................![]()
![]()
![]()
![]()
فلش نمی سوزه ولی : 1- برد گوشی اگه فلش بیشتر از 5 یا 6 دقیقه روشن باشه مشکلات زیادی پیدا می کنه 2- بعد از 15 ال 20 دقیقه قاب گوشی اب می شه 3 - بعد از 20 دقیقه الفاتحه .... ( برای تست فلاشو تا 2 دقیقه روشن نگه دارید بعد دستتونو بزنید به فلاش بعد اینجوری می شین :لینکت کار نمیکنه . خرابه .
در ضمن. یه سوال اگه فلاش زیاد روشن باشه نمیسوزه ؟![]()
عزیز باید فایل rar رو با winrar باز کنی بعد فایل سیس رو بریزی تو گوشیت .من n 70 دارم ....دانلودش هم کردم ولی باید اینو چکار کنم ..........یعنی نمی تونم توی گوشیم نصب کنم .چون اصلا فایلی نیست که بشه با PC Siite روی گوشی نصب بشه..............کمک فوری.....................کمک فوری..................![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)