منم دارم بازی میکنم ، تعجب میکنم تاپیکش انقد خلوته! ، بازیه خوبیه در حد 8 اینا ، حتما تجربه کنید .
منم دارم بازی میکنم ، تعجب میکنم تاپیکش انقد خلوته! ، بازیه خوبیه در حد 8 اینا ، حتما تجربه کنید .
مثل اینکه آپدیت و دی ال سی اومده
کسی لینک مستقیم داره؟ عایا
منم باید بازی رو بگیرم و بازی کنم...کنسولم دست من نیست دادم به یارم...
و نیم ساعت بازی کردم ...
زیاد حال نمیده بهم
بازی رو خوب ساختن ولی روند بازی خیلی تکراریه هی باید بری جلو با تیر آدم بکشی خسته کننده س![]()
منم همین امروز گرفتمش واقعا قشنگه... وقتی اون ورژن قبل کارتل رو گرفتم ازش خوشم اومد ولی بعدش که کارتل اومد ازش نا امید شدم. چون از سبک کابویی خارج شده بود ولی مثل اینکه یوبیسافت متوجه اشتباهش شد و باز برگش به همون سبک اولی. ولی من که خوشم اومد کسایی هم که اینو نگیرن واقعا ضرر کردن. راستی تو گیم اسپات اینامتیاز 8.0 اورده و مردم 8.1 رو دادن.
نمیگم بازی قشنگی نیس ولی خیلی تکراریه ... من اصلا هیجانی توش احساس نمیکنم.
همینجوری یه اسلحه دستت میده بری یه مشت آدمو بکشی.
منم این اولین نسخه از call of juarez بود که بازی کردم !
1 روزه تمومش کردم ! خیلی قشنگه اما کمی داستانش برام گنگ بود !
مثلاً درست نفهمیدم این یارو که آخرش کشتم چیکاره بود !؟ همونی که تو بار بود ؟! اون برادرشو کشته بود ؟ چیکاره بود اصلاً ؟ یکی توضیح بده از داستان بازی![]()
واقعا بازی فان و باحالیه. خیلی داستان خنده داری داره. اصلا معلوم نیست همش خالی بندی باشه یا نه! در کل بعد از بازی کردن مترو این بازی مثل یه دسر خوش مزس !![]()
خوب این بازی هم تمومید رو لول هارد ولی سخت نبود اصلا و ابدا! به نظرم اینهمه آپگرید برای مراحل این بازی زیادی بود. پایان بازی هم جالب بود. کلا مثل یه فیلم سینمایی وسترن جذاب و هیجانی بود. حالی کردیم. باز بی بازی شدیم :(
چند تا مرحله داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)