حجمش باور نكردنيه.ولي از نظر كلي و همه جهت STYLE Xp محشره
حجمش باور نكردنيه.ولي از نظر كلي و همه جهت STYLE Xp محشره
دوست عزيز يكم با اون تون آپ ور برو كار هاي جالبي مي كنه راستي من با اين نرمافزار درايو و پوشه كه سهله آيكون هر چيزي رو تغيير مي دمنوشته شده توسط xl
![]()
نوشته شده توسط masoud908
ممنون از شما عزیز دلم .
بله حجمش تقریبا 53 کیلوبایته !
البته بدون فایل OCX
این برنامه رو ظرف نیم ساعت نوشتم و خیلی به گرافیکش اهمیت ندادم .![]()
راستی !
کسی نمی خواد به سوال من که در پست شماره ی 9 بیان کردم جواب بده ؟!![]()
موفق باشید .
Last edited by MB_Danger; 10-08-2006 at 01:55.
ممنونم دوست خوبمنوشته شده توسط akmfad1
البتّه يكبار تغيير داده بودم ولي ديدم تغيير فقط در خود برنامه صورت مي گيره و بي خيالش شدم و از Bee Icon استفاده كردم ولي حالا گرفتم چي شده و بعدِ تغيير، ريستارت هم كردم، جواب داد، ok (عكس اين اسميليها و يا زنده شون رو چجوري مي شه وارد پست كرد؟)
راستي، چرا Boot screen هايي كه توسّط TuneUp ساخته مي شه اينقدر بد كيفيته؟
MB_Danger بهت اميدوار شدم، بازم از اين كارا بكن البتّه هنوز ريستارت نكردم تا نتيجه كار رو ببينم امّا يه پيشنهاد: كاري كن كه تصوير آيكون در صفحه برنامه، قابل رويت باشه يعني احتمالاً سيستم بعضيا مثل من، بعدِ يه مدّتي، تصاوير آيكونِ تنها رو نشون نمي دتد (امّا برنامه هايي مانند Bee Icon و IconWorkshop در هر حال مي تونند)نوشته شده توسط MB_Danger
Last edited by xl; 14-08-2006 at 07:17.
ممنون از برنامه جالبتون.منم آيكن هارو تغيير دادم ،نياز به ريستارت هم نداشت با يه Refresh آيكن ها تغيير كردند.
MB_Danger جان برنامه خيلي خوببه مرسي اتفاقا دنبال همچين برنامه اي بودم
يه سوال هم از شما داشتم يه جا خوندم كه ميشه از طريق دستي يعني بدون
برنامه هم براي درايو ها آيكون انتخاب كرد
از طريق نت پد كه پسوندشو به ini تغيير بديم و آدرس آيكون رو بنويسم ولي
من كه نتونستم ممنون ميشم اگه كسي اين روش رو مي دونه توضيح بده
مرسي
رفتيم براي دي ال
سلام به شما دوست عزیزم ...نوشته شده توسط shahin666
از اینکه برنامه مورد پسند شما واقع شده ، خوشحالم![]()
برای تغییر آیکون درایو مورد نظر با استفاده از فایل INF ( نه INI ) به طریق زیر عمل کنید :
برنامه ی Notpad را اجرا کنید و عبارات زیر را در آن تایپ نمایید ...
سپس آن را با نام Autorun.inf در یکی از درایوهای خود ذخیره کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکنون یک آیکون با نام MB_Danger کنار این فایل قرار دهید و برای مشاهده ی تغییرات سیستم را Restart نمایید .
موفق باشید .
اگه سوالی بود ، در خدمتیم !
موفق و پیروز .
از اینکه شما هم از این نرم افزار خوشتون اومده ، خوشحالمنوشته شده توسط xl
![]()
طبق فرمایش شما ، دارم روی این برنامه کار می کنم که هم آیکون ها رو نشون بده و هم چند تا مشکل دیگه داره ، اونا رو برطرف کنم ...
هر وقت تکمیل شد توی همین تاپیک لینک دانلودش رو میذارم .
همانطور که میدونید در برنامه ی Windows Picture and Fax Viewer برای نمایش تصویر در اندازه ی واقعی باید از کلیدهای ترکیبی Ctrl + A استفاده نمایید ...MB_Danger جان سؤال:
1) غير از نرم افزارهاي خاصّي كه موجوده، با چه تنظيمي مي شه عكسها رو با Windows Picture and Fax Viewer خود ويندوز ، در اندازه واقعي اش ديد، پشت سرهم و بدون تنظيم دستي هرعكس
اما آیا میشه این برنامه رو طوری تنظیم کرد که تصاویر رو همیشه در اندازه ی واقعی نمایش بده و دیگه نیازی به استفاده از کلیدهای ترکیبی نباشه ؟!
فکر نکنم !
اطلاعی ندارم ...2) چجوري مي شه با Babylon-Builder، يه ديكشنري فارسي به انگليسي درست كرد؟
موفق باشید .
مرسي MB_Danger جان درست شد
راستي برنامه شما يه ويژگي خوب ديگه هم داره اونم
تغيير آيكون فلاپي و سي دي رام و نوشتن Lable به صورت فارسي براشون هست
ممنون بابت هم برنامه هم راهنما يتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)