چطوری باید upش رو بالا ببرم؟
چطوری باید upش رو بالا ببرم؟
نمیتونم راستش راه حل قطعی بدم ولی snr margin کلا به نویز خط بر میگرده.
آهان پس مشکل احتمالا باید بخاطر مجاورت دو سیم باشه پس من باید از دم در یه سیم مستقیم میکشم به مودم. ممنون
عبور ولتاز برق شهر از کابل باعث ایجاد میدان مغناطیسی اطراف کابل میشه
برای برق شهر که 220 ولت هست مقدار تاثیر میدان مغناطیسی حدود 3 سانتی متر اطراف کابل هست (( مقدار تئوری هست ))
شما اگه میخای مطمعا بشی که مشکلت همین هست
تو اون فاصله 3 الی 4 متری یه کاری کن کابل بهش نچسبه
یا فاصله بنداز یا با یه عایق دورش رو بپیچون
یا مثلا میتونی از یه جای دیگه کابل بکشی
ببین مشکل برطرف میشه
اگه نشد مشکل از یه جای دیگست و ربطی به اون کابل برق نداره
البته در هر حالت بهتره بهم نچسبن
![]()
دوست عزیز میشه یه کم بیشتر توضیح
بعد میرم وضعیت رو میبینم که چطوریه میشه فاصله ایجاد کرد یا نه
ببخشيد بين اين همه اساتيد ما نظر مي ديم!
1-به نظر من خط شما مشكلي نداره توي دانلود كه تا 21 مگ ساپورت مي كنه اصلا مشكلي نداره توي آپلود هم خط شما رو روي 573 بستن و تا 1154 هم مي تونيد دسترسي داشته باشيد كه قابل قبوله.
الان snr خط من 13 براي دان و 5.8 براي آپ هست و ميرايي خط هم 42 و 23 ! پس اوضاع من خيلي بدتر از شماست!
2- عبور سيم برق از كنار سيم تلفن به دليل ميدان اطراف سيم برق تاثير داره ولي نه اونقدر كه تاثير گذار باشه. اغلب خونه هاي ما سيم ها از كنار هم عبور مي كنند.
3-من خودم هيچ وقت از خروجي اسپليتر براي مودم استفاده نمي كنم. مودم رو مستقيم به پريز وصل ميكنم و اسپليتر رو هم سر راه گوشي تلفن. شما هم اين كار رو انجام بده. يعني سر راه مودم و سيم تلفن هيچ وسيله اي نباشه.
4-از سلامت نويزگيرت هم مطمئن شو .
خوب تا اینجا خوب پیش رفتیم و معلوم شد مشکل شما از نویز خط میباشد.دوست عزیز قبل از اینکه زحمت کارای اضافه به خودت بدی(مثلا بری سیم بخری و شروع کنی یه سیم کشی) یه آزمایش دیگه انجام بده و نتیجشو اینجا بذار.کلا بیاید سعی و خطا رو تا میتونیم از خودمون دور کنیم و از روش علمی جلو بریم.یه زحمت برات دارم این دفعه از پشت سیستم بلند شو .برو دم در اونجا که مخابرات سیمها رو بهت تحویل داده.سیمهای ساختمون رو جدا کن و مودمت رو بجاش وصل کن و نتایج بالا رو دوباره اینجا بذار.
*نکته: (اکسید روی سیمها(خاکستری رنگ) رو قبل از وصل کردن با یه تیغ بتراش یا با الکل تمیز کن تا رنگ مس رو ببینی ضمنا سطح تماس دو سیم رو یک سانت در نظر بگیر.)
**نکته : یادم رفت بگم از اسپلیتر استفاده نکن و مودم را مستقیم وصل کن.امیدوارم در تست قبلی هم این نکته رو رعایت کرده باشی.
***نکته: اگه لازم شد سیم بخری یه نکته در مورد ویژگی سیمها هست که بعدا راهنماییت میکنم.
Last edited by ehsanbh; 05-06-2013 at 10:50. دليل: اضافه کردن نکته
بهترین راه برای فهمیدن مشکلات سیم کشی داخلی همینه
اینکه از ابتدای ورودی تست بگیری
ولی پاک کردن همون سولفاته روی سیم ورودی خودش کلی تاثیر داره
خط شما طبق این عکس ظاهرا مشکل نداره
موقع قطعی لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟
تایید میشه
Last edited by Armin.Computer; 05-06-2013 at 23:53.
از 2تا نویز گیر جداگونه استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن حتی تلفن هم کندم ولی باز هم نشد.
چند بار هم خود مودم رو بدون نویزگیر زدم (تلفن هم از پریز کندم) به پریز زدم ولی باز هم جواب نداد که نداد!
من این روش ها رو چند بار انجام دادم
دوست عزیز چطوری تست بگیرم از مودم اونجا!!
ثانیا این قطع شدن هام که دقیقه به دقیقه قطع نمیشه (البته بعضی مواقع دقیقه به دقیقه قطع میشه بعضی مواقع 30 دقیقه بدون قطعی کار میکنه!)
چراغ DSL خاموش میشه و در نتیجه اینترنت قطع میشه!
.... همین الان 4-5بار قطع شد
پ.ن: مشکل عجیبیه! از هر روش جدیدی که استفاده میکردم برای چند ساعت یا حتی چند روز خوب میشد!!
Last edited by Iloveu-ALL; 05-06-2013 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)