تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: مشکل عبور سیم تلفن از کنار سیم برق

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

down ش خوبه نسبتا ولی up خیلی ضعیفه. مال من فکر میکنم خدودا 28 بود.
    چطوری باید upش رو بالا ببرم؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

چطوری باید upش رو بالا ببرم؟
    نمیتونم راستش راه حل قطعی بدم ولی snr margin کلا به نویز خط بر میگرده.

3. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نمیتونم راستش راه حل قطعی بدم ولی snr margin کلا به نویز خط بر میگرده.
    آهان پس مشکل احتمالا باید بخاطر مجاورت دو سیم باشه پس من باید از دم در یه سیم مستقیم میکشم به مودم. ممنون

5. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان من از اون اول که اینترنت گرفتم مشکل قطعی اینترنت هر چند دقیقه یک بار داشتم و
    2تا نویز گیر (اسپلیتر) هم گذاشته بودم باز هم اگه گوشی رو بر می داشتی یا حتی بعضی مواقع اگه زنگ میخورد اینترنت قطع میشد.
    این مشکل رو من با وصل کردن دو شاخه تلفن به پریز اصلی مشکلم برای یه مدت برطرف شد ولی چند مدتی مثل قبل شده.
    یکی از دوست هام هم گفته بود که نویز گیر رو در بیار و تلفن هم در بیار به طور مستقیم دو شاخه رو بزن به پریز اصلی!! من همین کار رو کردم و مشکل زنگ خوردن تلفن برای یه مدت حل شد. این مشکل پیچیده و عجیبه چند مدت پیش هم رفتم مسیر عبور سیم تلفن رو دیدم که قشنگ 3-4 متر چسبیده به سیم برق بود دوستان میخواستم بدون که آیا ربطی به کنار هم بودن سیم برق و تلفن داره یا نه؟ شما چه راهکاری رو پیشنهاد می کنید؟
    عبور ولتاز برق شهر از کابل باعث ایجاد میدان مغناطیسی اطراف کابل میشه
    برای برق شهر که 220 ولت هست مقدار تاثیر میدان مغناطیسی حدود 3 سانتی متر اطراف کابل هست (( مقدار تئوری هست ))

شما اگه میخای مطمعا بشی که مشکلت همین هست
    تو اون فاصله 3 الی 4 متری یه کاری کن کابل بهش نچسبه

یا فاصله بنداز یا با یه عایق دورش رو بپیچون
    یا مثلا میتونی از یه جای دیگه کابل بکشی

ببین مشکل برطرف میشه
    اگه نشد مشکل از یه جای دیگست و ربطی به اون کابل برق نداره
    البته در هر حالت بهتره بهم نچسبن

7. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برو سیم بخر از دم در که سیم اصلی اومده دورتر از سیم برق بکش تا پیش مودم اونجا اسپلیتر رو بزار یه سیم وصل کن مودم یه سیم هم وصل کن به پریز
    دوست عزیز میشه یه کم بیشتر توضیح

عبور ولتاز برق شهر از کابل باعث ایجاد میدان مغناطیسی اطراف کابل میشه
    برای برق شهر که 220 ولت هست مقدار تاثیر میدان مغناطیسی حدود 3 سانتی متر اطراف کابل هست (( مقدار تئوری هست ))

شما اگه میخای مطمعا بشی که مشکلت همین هست
    تو اون فاصله 3 الی 4 متری یه کاری کن کابل بهش نچسبه

یا فاصله بنداز یا با یه عایق دورش رو بپیچون
    یا مثلا میتونی از یه جای دیگه کابل بکشی

ببین مشکل برطرف میشه
    اگه نشد مشکل از یه جای دیگست و ربطی به اون کابل برق نداره
    البته در هر حالت بهتره بهم نچسبن
    بعد میرم وضعیت رو میبینم که چطوریه میشه فاصله ایجاد کرد یا نه

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشيد بين اين همه اساتيد ما نظر مي ديم!
    1-به نظر من خط شما مشكلي نداره توي دانلود كه تا 21 مگ ساپورت مي كنه اصلا مشكلي نداره توي آپلود هم خط شما رو روي 573 بستن و تا 1154 هم مي تونيد دسترسي داشته باشيد كه قابل قبوله.
    الان snr خط من 13 براي دان و 5.8 براي آپ هست و ميرايي خط هم 42 و 23 ! پس اوضاع من خيلي بدتر از شماست!
    2- عبور سيم برق از كنار سيم تلفن به دليل ميدان اطراف سيم برق تاثير داره ولي نه اونقدر كه تاثير گذار باشه. اغلب خونه هاي ما سيم ها از كنار هم عبور مي كنند.
    3-من خودم هيچ وقت از خروجي اسپليتر براي مودم استفاده نمي كنم. مودم رو مستقيم به پريز وصل ميكنم و اسپليتر رو هم سر راه گوشي تلفن. شما هم اين كار رو انجام بده. يعني سر راه مودم و سيم تلفن هيچ وسيله اي نباشه.
    4-از سلامت نويزگيرت هم مطمئن شو .

10. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب تا اینجا خوب پیش رفتیم و معلوم شد مشکل شما از نویز خط میباشد.دوست عزیز قبل از اینکه زحمت کارای اضافه به خودت بدی(مثلا بری سیم بخری و شروع کنی یه سیم کشی) یه آزمایش دیگه انجام بده و نتیجشو اینجا بذار.کلا بیاید سعی و خطا رو تا میتونیم از خودمون دور کنیم و از روش علمی جلو بریم.یه زحمت برات دارم این دفعه از پشت سیستم بلند شو .برو دم در اونجا که مخابرات سیمها رو بهت تحویل داده.سیمهای ساختمون رو جدا کن و مودمت رو بجاش وصل کن و نتایج بالا رو دوباره اینجا بذار.
    *نکته: (اکسید روی سیمها(خاکستری رنگ) رو قبل از وصل کردن با یه تیغ بتراش یا با الکل تمیز کن تا رنگ مس رو ببینی ضمنا سطح تماس دو سیم رو یک سانت در نظر بگیر.)
    **نکته : یادم رفت بگم از اسپلیتر استفاده نکن و مودم را مستقیم وصل کن.امیدوارم در تست قبلی هم این نکته رو رعایت کرده باشی.
    ***نکته: اگه لازم شد سیم بخری یه نکته در مورد ویژگی سیمها هست که بعدا راهنماییت میکنم.
    Last edited by ehsanbh; 05-06-2013 at 10:50. دليل: اضافه کردن نکته

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب تا اینجا خوب پیش رفتیم و معلوم شد مشکل شما از نویز خط میباشد.دوست عزیز قبل از اینکه زحمت کارای اضافه به خودت بدی(مثلا بری سیم بخری و شروع کنی یه سیم کشی) یه آزمایش دیگه انجام بده و نتیجشو اینجا بذار.کلا بیاید سعی و خطا رو تا میتونیم از خودمون دور کنیم و از روش علمی جلو بریم.یه زحمت برات دارم این دفعه از پشت سیستم بلند شو .برو دم در اونجا که مخابرات سیمها رو بهت تحویل داده.سیمهای ساختمون رو جدا کن و مودمت رو بجاش وصل کن و نتایج بالا رو دوباره اینجا بذار.
    *نکته: (اکسید روی سیمها(خاکستری رنگ) رو قبل از وصل کردن با یه تیغ بتراش یا با الکل تمیز کن تا رنگ مس رو ببینی ضمنا سطح تماس دو سیم رو یک سانت در نظر بگیر.)
    **نکته: اگه لازم شد سیم بخری یه نکته در مورد ویژگی سیمها هست که بعدا راهنماییت میکنم.
    بهترین راه برای فهمیدن مشکلات سیم کشی داخلی همینه
    اینکه از ابتدای ورودی تست بگیری
    ولی پاک کردن همون سولفاته روی سیم ورودی خودش کلی تاثیر داره

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خط شما طبق این عکس ظاهرا مشکل نداره
    موقع قطعی لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟
    1-به نظر من خط شما مشكلي نداره توي دانلود كه تا 21 مگ ساپورت مي كنه اصلا مشكلي نداره توي آپلود هم خط شما رو روي 573 بستن و تا 1154 هم مي تونيد دسترسي داشته باشيد كه قابل قبوله.
    الان snr خط من 13 براي دان و 5.8 براي آپ هست و ميرايي خط هم 42 و 23 ! پس اوضاع من خيلي بدتر از شماست!
    2- عبور سيم برق از كنار سيم تلفن به دليل ميدان اطراف سيم برق تاثير داره ولي نه اونقدر كه تاثير گذار باشه. اغلب خونه هاي ما سيم ها از كنار هم عبور مي كنند.
    3-من خودم هيچ وقت از خروجي اسپليتر براي مودم استفاده نمي كنم. مودم رو مستقيم به پريز وصل ميكنم و اسپليتر رو هم سر راه گوشي تلفن. شما هم اين كار رو انجام بده. يعني سر راه مودم و سيم تلفن هيچ وسيله اي نباشه.
    تایید میشه
    Last edited by Armin.Computer; 05-06-2013 at 23:53.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از 2تا نویز گیر جداگونه استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن حتی تلفن هم کندم ولی باز هم نشد.
    چند بار هم خود مودم رو بدون نویزگیر زدم (تلفن هم از پریز کندم) به پریز زدم ولی باز هم جواب نداد که نداد!
    من این روش ها رو چند بار انجام دادم
    **نکته : یادم رفت بگم از اسپلیتر استفاده نکن و مودم را مستقیم وصل کن.امیدوارم در تست قبلی هم این نکته رو رعایت کرده باشی.
    ***نکته: اگه لازم شد سیم بخری یه نکته در مورد ویژگی سیمها هست که بعدا راهنماییت میکنم.
    دوست عزیز چطوری تست بگیرم از مودم اونجا!!
    ثانیا این قطع شدن هام که دقیقه به دقیقه قطع نمیشه (البته بعضی مواقع دقیقه به دقیقه قطع میشه بعضی مواقع 30 دقیقه بدون قطعی کار میکنه!)

خط شما طزق تین عکس ظاهرا مشکل نداره
    موقع قطعی لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟

تایید میشه
    چراغ DSL خاموش میشه و در نتیجه اینترنت قطع میشه!

.... همین الان 4-5بار قطع شد

پ.ن: مشکل عجیبیه! از هر روش جدیدی که استفاده میکردم برای چند ساعت یا حتی چند روز خوب میشد!!
    Last edited by Iloveu-ALL; 05-06-2013 at 22:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •