در مورد xperia v هم یادم رفت بگم اینم گزینه خوبیه، اینم دقیقا با tx یکیه فقط دو مورد فرق داره.
از نسخه شماره ۲ پردازشگر تصویر براویا استفاده میکنه مثل sp بعد حافظه داخلیش کمتره ۸ هستش.
در مورد xperia v هم یادم رفت بگم اینم گزینه خوبیه، اینم دقیقا با tx یکیه فقط دو مورد فرق داره.
از نسخه شماره ۲ پردازشگر تصویر براویا استفاده میکنه مثل sp بعد حافظه داخلیش کمتره ۸ هستش.
پس اینجوری که میگین، Xperia بدرد نمی خوره ( از نظر من )
آخه اگه این جوری بود ( عمق مشکی کم ) تو سایت ها یا مثلاً دی جی کالا میگفت .
مطمـند که SL یا ION اینجوری هستند ؟
ببخشید که میرم و میام
نه بابا من نگفتم بدرد نمیخوره، الان برات توضیح میدم چجوریه رنگ مشکیش، رنگ مشکیش وقتی یه تصویر کاملا مشکی بزاری یه حالت لایه سفید (تار) کمرنگ روش میبینی مثل lcd ها ولی مثلا تو صفحات سوپر آمولد سامسونگ مشکی رو کاملا عمیق می بینی، هیچ لایه تاری روش وجود نداره، مشکل صفحه ایی که فکر کنین اذیتتون کنه وجود نداره.
ببخشید متوجه سوالتون نشدم sl با ion چیشون چجوریه؟
اگه منظورتون صفحه س از نظر تکنولوژی مثل همن ولی، نگران نباشین کیفیت صفحه خوبه مشکلی ندارن
راستی sl حافظه داخلیش 32 گیگه، اگه نیاز شما کمتر از 32 گیگه همین sl گزینه خوبیه برای خریدن ولی اگه بیش از 32 گیگ حافظه احتیاج داری که باید بیخیالش بشی.
sp اینم به نظر من انتخاب خوبیه فقط حافظه داخلیش 8 گیگه که فقط 5.8 گیگش در دسترس کاربر هست ولی مموری میخوره.
راستی یه گزینه دیگه ایی هم یادم اومد اون xperia t اینم گزینه خیلی خوبیه مثل tx هستش تازه باطریش قویتره
Last edited by aliaghil; 30-05-2013 at 18:39.
دوستان تا همین قیمت 4x رو پیشنهاد میکنید یا htc one xl ... لطفاً راهنماییم کنید تا چند روز دیگه میخوام بیام تهران ی موبایل بخرم
1- بهتری کیفیت دوربین
2- باتری مناسب و موندگار
3- کیفیت بدنه و خوش دست بودن
4- وبگردی و بازی راحت بشه انجام داد
خواهشا راهنماییم کنید برای خرید
تایپیک جدا بزنید .
خواهش می کنم .
این حرف ها چیه ؟
من منظورم این بود که از نظر من بدرد نمی خوره .
این که شما میگین 32 گیگ داره، همش 25 گیگش در اختیاره ما قرار داره . اگه 32 گیگش هم در اختیار ما بود من می گرفتمش .
+
من عادت دارم تو گوشیم خیلی فیلم بریزم .
می خوام توش رو پر فیلم و سریال کنم . حالا تو 25 گیگ چند تا سریال جامیشه ؟؟
اگه واقعاً 32 گیگ بود ...
به خاطر همین کارت حافظه جانبی برام اهمیت داره .
T هم نوشته بود زاویه ی دیدش پایینه و خلاصه هر کدومشون یه مشکلی دارن .
حالا من میگم بیخیال Xperia شیم .
درسته که همه ی گوشیاش خیلی عالی اند و کیفیت و کیفیت ساخت و دوربینش هاش هم فوق العاده است . ( نسبت به قیمت )
اما ایراداش با مزاج من سازگار نیست .
نظرتون در مورد تبلت 7 اینچی چیه ؟
اما فکر کنم کیفیتش به این گوشیا نرسه .
چون رزولوشنس به اندازه ی همون گوشیاس که بردنش به 7 اینچ .
فیلمم راحت میشه باهاش دید .
...
تابلو نیس بگیرم دستم ؟؟
تو یه دست جا میشه ؟
من تجربه ی یک تبلت 7 اینچی رو ندارم .
اما 10 اینچیش که توی دستم به زور جا میشه .
گلگسی تب 2 هفت اینچی
Last edited by GOLDFINCH; 30-05-2013 at 23:15. دليل: + عکس و ...
اگه از گوشیای xperia خوشتون اومده نگران نباشین می تونین بگیرین اون طوری نیست که فکر کنین اذیت کننده باشه، حالا اگه من تونستم از صفحه این گوشیا عکس می گیرم براتون میزارم ببینید چطوریه.
از لحاظ کیفیت ساخت و دوربین کوچکترین شکی به دلتون راه ندید که همه چی خوبه.
تبلت مسلما کار کردن باهاشون سخت تره، دو تا دستتون رو برای استفاده ازشون باید بکار بگیری، البته اگه سرپا باشید، اگه نشسته باشید معمولا باید بزاریدش رو پاتون تا بشه باهاش کار کرد یا روی میز،
در مورد تبلتها چند تا نکته رو خدمتتون بگم:
1- هدف ساخته شدن تبلت، بیشتر کار با اینترنت و همون مولتی مدیا هست بعد موارد دیگه.
2- تبلتها هم دو مدل دارن مدلی که سیمکارت خوره، مدلی که سیمکارت خور نیست.
3- اگه سیمکارت خور بخواین بگیرین دائم باید از هندزفری استفاده بکنین، چون نمیشه تبلت بگیرین در گوشتون (یه لحظه تصورشو بکنین) این ضد حاله.
4- از دوربیناشون اکثرا انتظار نداشته باشین که عکسهای عالی بگیرن چون دوربیناشون ضعیفن (چند تا مدل استثنا هست که دوربیناشونم خوبه)
اما تو تبلتهای 7 اینچی از سامسونگ دو مدل هست که یکی 7 اینچه (Samsung Galaxy Tab 7.0 P6200) ،
یکی 7.7 اینچه (Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 )، اون اولی رو پسر عموم داره کیفیت صفحه ش ضد حاله، اینو به نظر من بیخیال بشی بهتره با توجه به اینکه شما تو کار مولتی مدیایی نظرتونو به هیچ وجه جلب نمی کنه. دوربینشم 3.1 مگا پیکسله. سی پی یو 1.2 گیگ دو هسته ایی داشت. روزلیشن 600*1024
ولی دومیه فوق العاده س، صفحش سوپر آمولد پلاس، دقیقا مناسب کار شماست. سی پی یو 1.4 دو هسته ایی، روزلیشن 800*1280، دوربینشم 3.1 مگا پیکسلی، فیلمبرداری 720 هم می تونه بکنه، سیم کارت خور هم هست، کارت حافظه هم میخوره، مدل 32 گیگشم قیمتش حول و حوش 1.500 تا 1.530
از Asus هست یه مدل که محصول ایسوس با گوگله هست، 7 اینچی ولی متاسفانه حافظه داخلی نمیخوره (ASUS Google Nexus 7) میشه گفت اینم منتفیه.
یه مدل هست ولی 10 اینچیه اینم عالیه (ASUS Transformer Pad TF300) اینم سی پی یو 1.2 چهار هسته ایی، روزلیشن 800*1280، دوربینشم 8 مگا پیکسلی، فیلمبرداری 1080 هم می تونه بکنه، سیم کارت خور هم هست، کارت حافظه هم میخوره، مدل 32 گیگشم قیمتش پارسال تو زمستون 1.400 بود تازه کیبورد هم میخوره ولی کیبوردشم 400 تومن پولش بود.
این چهار تا مدلی که بهتون گفتم با هر چهار تاشون کار کردم دو تا شو فامیل دارن، با توجه نیاز شما اون سامسونگه عالیه همون دومیه که صفحش 7.7 اینچ بود. بعد این دومیه از ایسوس که 10 اینچیه.
خب پس ...
تبلت هم منتفی شد ...
شاید همون SL رو خریدم
شاید هم TX ...
شاید هم پولم رو صرف خرید یه چیز دیگه کردم اصلاً
تو این رنج چیزای زیاد جالبی وجود نداره
![]()
اون xperia sp گزینه ی خیلی خوبیه، جزو مدلهای 2013 هم هست، فقط حافظه داخلیش کمه 8 گیگه ولی خوبیش اینه که کارت حافظه میخوره، شما هم چون قصد خرید کارت حافظه دارین مشکلی ایجاد نمیکنه.
ولی tx و sl هم خوبن، از نظر من هر کدوم از این 3 تا رو بگیرین پشمون نمیشن، اون موردی که گفتم اون طوری نیست که فکر کنین آزار دهنده باشه، اگه بخواین مقایسه کنید با بقیه مثلا بزارید کنار هم اون موقع نسبت به یه گوشی که صفحش برتر باشه مشخص میشه و گرنه جای نگرانی نداره، از لحاظ کیفیت رنگا، شفافیت همه چی عالیه.
sp رو چون هنوز نقدش توی دی جی کالا نیومده، هنوز دو دلم .
صبر می کنم تا نقدش کنه، بعد روش فکر کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)