یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی، صداگذاری بدشه! فکر میکنم کل آهنگ های بازی از انگشتای یه دست بیشتر نباشه! و همونا هی ریپیت میشه!
اونم بدون توجه به شرایط بازی! مهم نیست تو مبارزه هستی یا قدم میزنی!! :|
یکی از بزرگ ترین مشکلات بازی، صداگذاری بدشه! فکر میکنم کل آهنگ های بازی از انگشتای یه دست بیشتر نباشه! و همونا هی ریپیت میشه!
اونم بدون توجه به شرایط بازی! مهم نیست تو مبارزه هستی یا قدم میزنی!! :|
امروز یکم دیگه بازی کردم، تو یه لوکشن بودم که دیدم اون طرف یه NPC دشمن داره هی میگه Precious, My Precious, ...
با اون صدا و اون طرز صحبت کردن فهمیدم همون Gollum خودمونه تو Lord of the ring !
خیلی سخت جونم بود!موقعی هم که میخواستی بهش حمله کنی هی در میرفت! خلاصه وقتی میکشیش یه حلقه دراپ میشه که کپی همون حلقه تو فیلمه D:
یعنی چی ؟ بازی چه ربطی به ارباب حلقه ها داره ؟ تا جایی که یادمه ول هلسینگ هیولا و خون اشام و ... میکشت
احتمالا یه جور Eastern Egg بوده البته از نوع شدیدا واضحش![]()
Gregar جان، پست های قبلی + پست اول رو میخوندی در مورد اینا توضیح دادم!
بازی کلاً از این جور چیزا زیاد داره!
Easter Egg دیگه D:
Last edited by marmolak kocholo; 02-06-2013 at 16:52.
کاملاEaster Egg دیگه... Eastern Time امریکا واسه پخش مسابقات تنیس زمینه ساز بود.
حدودا دو هفته دیگه بازی رو دانلود می کنم تا حتما این Easter Egg های زیادشو به چشم ببینم
صحبت از Easter شد، اون تاپیک Dear Esther هم خیلی زود فراموش شد، وعده هایی بود ولی عملی نشد![]()
دوستان کوئست secure the weapon shipment رو چطوری میشه حل کرد ؟!...همونجایی که یه موش کنار یه کشتی واساده ! ..مرسی
این بازی رو من موقع انتشارش فرصت نکردم برم ولی به زودی حتما اونو میرم
الان چند روزه یه نسخه ای از بازی به نام Van Helsing I: Complete Pack منتشر شده که کلی چیز اضافی نسبت به نسخه اصلی داره مثل تمام dlc ها و آپدیت های بازی
اونایی که بازی نکردن فرصت خوبیه که این نسخه اونو بگیرن
فکر کنم امسال برای پی سی تنها نقش آفرینی خوب همین بازی بودش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)