عذر می خام سی پی یو این مدل 3317u هستش و قیمتش بین2.650 تا 2.700 است.
عذر می خام سی پی یو این مدل 3317u هستش و قیمتش بین2.650 تا 2.700 است.
ممنونم از راهنمایی های خوبتون
- گفتید i7 جز گرما چیزی نداره؟ مثلا برای رندر گرفتن از یک فیلم یا یک پروژه 3d ، برنامه های سنگینی مثل Visual Studio یا همین بازی میشه فرقی با i5 نداشته باشه؟ اگه واقعا تفاوتی نداره i7 نمیگیرم!!
- گرافیک 635 و630 با 650 توی بازی هایی در حد pes 13 چقدر تفاوت داره؟ آیا ارزش داره اختلاف قیمتش رو پرداخت کنم؟ با توجه به اینکه بازی زیاد برام مهم نیست البته کار گرافیکی انجام می دم...
لطفا در مورد Asus N56 VZ نظرتون رو بگید؟
راستی چقدر باید صبر کنم که مدل های جدید بیاد
به نظر شما مدل های جدید که هنوز توی عمل آزمایش نشده خریدنش برای من به صلاح هست؟
ببینید لپ تاپ مناسب کاربری شما نیست اگر بخواین دائما رندر بگیرین و نرم افزار های سنگین اجرا کنین از طرفی می دونم دستگاهی می خواین که Portable باشه و بشه همه جا بردش !
پس احتمالا Pc نمی تونه مد نظر باشه !
ببینید i5 هم همه اینارو جواب میده ولی خوب اگر قرار باشه کار حرفه ای واقعا انجام بدین i7 مناسب تره !
per اصلا گرافیکی نداره و 610 هم واسش خیلی زیاده اما مثلا اختلاف 630 با 650 خیلی زیاده از لحاظ عملکرد ! 150 دلار هم اختلاف قیمت تو کمپانی های مادر دارن ! نه در بازار آزاد !
یعنی موقع سفارش دادن لپ تاپ اچ پی این قیمت رو میده به شما بیرون ممکن بالاتر هم باشه !
N56 خیلی عالیه امکانات خوبی داره و همچنین کیفیت بالا اما خوب از لحاظ طراحی و یک سری امکانات از اچ پی ضعیف تره ...
مثلا هارد SSD نمی خوره ولی اچ پی میخوره /اچ پی دیزاینش بهتره تو کل سری ها و به خصوص envy dv6 !
ببینید صبر کنید بهتره چون الان تایم خرید نیست همه جنس ها قدیمی شده مثلا پردازنده ivy bridge مال یکسال پیشه و درست نیست دقیقا قبل اینکه پردازنده هاسول ( 4-3 روز دیگه ) معرفی بشه برید و لپ تاپ بخرید !
مدلاش زود میاد تو ایران و اختلاف قیمت بالایی هم با همین مدل های فعلی ( مدل ها هم سطح ) ندارن ...
مثلا تصو کن Asus N57 بیاد تقریبا همون قیمت N56 هست این طور نیست که 1 میلیون اختلاف داشته باشه !
من n56vz رو دارم ازشم کاملا راضیم. من نوش مشکلی ندیدم و همین حالاشم جز بهترین لپ تاپ های بازاره.فقط مدلای موجود تو بازار back light نداره!![]()
دوستان اولترابوک های ایسوس سری k وs پردازندشون 3317 است و سایت آرنا بیشتر اطلاعات رو اشتباه وارد میکنه
Last edited by 3aman021; 31-05-2013 at 17:54.
دوستان اگه میشه در مورد LED BackLight توضیح بدید! این ویژگی به چه کاری میاد و آیا برای من که مهمترین چیز کیفیت صفحه نمایش هست مفیده؟
خوب اگه میشه بفرمایید که این مدل (3317) چه معایب و مزیت هایی داره نسبت به بقیه؟!
ممنون
در مورد صبر کردن برای خرید لپ تاپ!
تا کی باید صبر کنم که مدل های جدیدتر وارد بازار بشن؟
البته من همین الان به این دو مدل علاقمند شدم: HP envy dv6 و ASUS N56 Vz
اگه مدت زیادی طول میکشه که سری های جدید وارد بازار بشن و یا تفاوت قیمتشون بالا 200 تومنه=> اگه دوستان با تجربه صلاح می دونن من یکی از این دو مدل رو بخرم!!(کدوم بهتره؟)
وگر نه تا یک ماه آینده هم می تونم صبر کنم...
خواهش می کنم راهنمایی کنید
Last edited by graphic01; 31-05-2013 at 18:32.
دوست عزیز ظاهرا این پردازنده فرکانس پایینی داره(معایب) و کم مصرفه(مزایا) .ولی من با این نوع پردازنده ها کار نکردم ببینم ضعفی نشون میدن یا نه![]()
ببین الان دستگاه های مجهز به سخت افزار جدید آماده انتشار جهانی هست فقط میمونه کنفرانس کمپانی های مختلف به خصوص اینتل که 13 ام برگزار میشه !
بعد از اون دستگاه سریع وارد بازار میشه ...
چیزی هم طول نمیکشه به ایران میرسه ...
الان نباید بخری !
این envy dv6 هم که انتخاب کردی فراتراز عالی هست و اون اسوس راحت جلوش کم میاره !
سلام دوستان
هنوز سری جدید Asus با پردازنده هاسول نیومده؟
همونطور که قبلا گفتم برای کارهای گرافیکی و کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه
راستی قیمت دلار اومده پایین! چه تغییری در قیمت لپ تاپ ها بوجود اومده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)