دوستان من انتخاب نهاییمو کردم که جالبیش اینه از بین این گوشیا که گفتم نیست
اونم HTC Sensation XE هستش .
البته یکم باید بذارم رو پولم اما با امکاناتو صحیتایی که از این گوشی دیدم ارزش داره نظر شما چیه ؟
دوستان من انتخاب نهاییمو کردم که جالبیش اینه از بین این گوشیا که گفتم نیست
اونم HTC Sensation XE هستش .
البته یکم باید بذارم رو پولم اما با امکاناتو صحیتایی که از این گوشی دیدم ارزش داره نظر شما چیه ؟
یه سر به کامنتای کاربرای موبایل دات آی آر بزن! همه از رفتن آنتن این گوشی شکایت کردن...
من دیروز بازار موبایل بودم....اکثر فروشنده ها هم همینو میگفتن
اتفاقا تو فروم ها و نظرات کاربرا دیدم اما ظاهرا مال قدیمیهاش بوده آخه جدیداش که اومده میگن هم رنگ بندی داره ، هم خود کارخونه به آندروید 4 ارتقا دادش و مشکل Wi-Fi و آنتن دهی رفع شده
حالا شما و دیگر اساتید کشی رو میشناسین که به تازگی (مثلا همین 1 هفته پیش اینا ) گرفته باشه و بازم مشکل داشته باشه ؟؟؟؟
آقا سریعتر راهنمایی کنید میخوام بخرم زودتر![]()
باتری گوشی 1730 mAh هستش
آره دادا...ظاهرا حق با شماست.پرسیدم..ولی هدفون بیتسش رو برداشتن ها!! هدفون بیتس دیگه نداره!
فقط با فروشنده شرط کن!
ممنون علی جان
پس دیگه من با خیال راحت از نظر آنت دهی و Wi-Fi که مشکل نداره بگیرم ؟؟؟یعنی پرسیدین این مشکلارو نداشته ؟
در ضمن درست میگین خود شرکت واسه جدیدا دیگه هدفون بیتسو نمیذاره آخه اینجوری قیمت گوشی بالاتر میره و با این سخت افزار جلو رقیبا رقابتش کمتر میشه ، اما یه رم 8 تو جعبه هست!
علی جان نگفتین چجوری میشه وقتی گوشیو خریدم بفهمم که آندرویدش 4 فابریک کارخونست ؟! این خیلی مهمه واسم
ممنون
آره بگیر! من پرسیدم از کسی که داشته! خودمم میخواستم تا همین 5 دقیقه پیش اینو بگیرم الا باز سر دوراهی هستم! میدونی چرا؟
200 تومن بذاری روش میتونی one S بخری!
آره دیگه بیتس نمیذاره! ولی قبلا میذاشت با همین قیمت نزدیک یه تومن در ایرن فروخته میشد !!! ولی نامردا دیگه نمیذارن! اگه بیتس داشت الان داخل ایران قیمتش بالاتر میرفت...ولی قبلا که دلار 3800 نبود با همون هدفون داخلش نزدیک یه تومن بود گوشی
آره مموری 8 داره!
خیلی راحت میشه فهمید! راحت ترینش اینه که آندروید قدیمیش دیگه نیست! چون اونی که هدفون بیتس داشت! آندروید 2.3 بود! به همین راحتی!
راه دیگه ش اینه که به فروشنده بگی که این سری جدیده که آندروید 4 هست؟ همشون میگن آره! این میشه یعنی با هاش شرط کردی!
من امشب ار هر مغازه ای پرسیدم میدونست! میگفتن اره سری جدیدشه
بعدشم حواست باشه قبلش شرط کن بگو فقط گوشی رو میخوای...بعضیا باز میکنن گوشی رو بعد میگن 30 تومن پول برنامه باید بدی...اجباریه و از این دزدیا!
یه نکته دیگهش اینه که قدیمیاش فقط مشکی داشت...جدیدا سفید هست...البته من سفیدش رو دیدم فقط توی بازار...خیلی هم خوشگل تره!
ممنون علی جان از جوابات ...
والا همه همینو میگن که اگه 100 یا 200 بذاری روش فلان گوشیو میگیری باز به اون گوشی میرسی میبینی با یکم پول میشه یه چیز خفنتر خرید نه ؟ من همینجوری از قیمت 700 که مد نظرم بود به 900 که این بود رسیدم!
راستی من دیشب خریدم ، سفیدشو ... زیباست !
رم 8 داشت و اینکه چون من از آشنا میگیرم دیگه هزینه برنامه و بازی اینا رایگان همشو میریزه
شما خودت استادی اما به نظر من دو دلی رو بذار کنار بگیر حالشو ببر ...
راستی علی جان این SMS کشته منو ، این HTC ها یه SMS میاد واسشون که هر چند دقیقه ای میاد توشم کلماتو علامت های عجیب غریبه ، یادمه گوشی یکی از دوستامم همینجوری بود درست کرد ، از کجا درست میبشه ؟
میگن باید یه جا بری تیک یه گزینه رو بزنی دیگه نمیاد ...
اگه میدونی رراهنمایی کن ممنون
مبارکه عزیز
یادمه منو شما موقع خریدن کامپیوتر هم با هم میخواستیم بخریم!یادمه شما مانیتور ایسوس میخواستی درسته؟
آره ?یعنی هر چند دقیقه مسیج میاد؟
![]()
والا تا به حال HTC نداشتم....بذار می پرسم....
راستی صدای اسپیکراش موقع زنگ خوردن بالاس؟
گارد هم گرفتی براش؟ چند؟
Last edited by Ali_softcenter; 02-06-2013 at 11:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)