تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: كدام آنتي اسپاي وار و كدام فاير وال با آنتي ويروسم سازگاره تو رو خدا زودتر كمك!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض واقعا لطف کردید اینقدر برام وقت گذاشتید و کامل هم جوابمو دادید

سلام ازتون ممنونم با عرض شرمندگی یه چند تا مورد دیگه هم بود که خواهشمندم در صورت امکان بازهم راهنمائیم کنید.
    عنوان مطلبتون جالب بود.

در مورد آنتی ویروسی که نصب دارم دقیقا" " kaspersky anti virus personal pro 5.0.391" هست که نمی دونم چرا هر دو کلمه pro و personal رو با هم داره و آیا همون ورژن pro مورد تاکید شماست یا نه؟

1.تنظیماتی رو که راهنمائی فرموده بودید انجام دادم فقط بعد از تغییر تنظیمات در بخش protection و قسمت
    real time protection is enable حالت "تیک سبز رنگ" به "مثلث زرد رنگ اخطار" تبدیل شد! در بخش settings و دو

قسمت "custom real time protection setting are in use" و "user defined setting for the on demand scan of my computer have been set" نیز همین اتفاق رخ داد. دلیلش چیه و آیا باید کار خاصی در قبال این مساله انجام بدم؟

2.در مورد عدد آپدیت هم که عدد حدود217000را ذکر کرده بودید علیرغم اینکه دو روز از جواب شما گذشته ومن همین حالا (ساعت 10.45شب سه شنبه) آپدیت کردم عدد 204000 رو نشون میده به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه؟

3.در مورد تدخل با NOD32 هم که فرمودید همزمان مشکلی نداره قطعا" بزودی NOD32 رو هم برا امنیت بیشتر نصب میکنم فقط موقع گرفتن اتو ماتیک ویروس در صورت توام بودنشان کدوم یکی عمل میکنه؟

4.یه سوال کلی هم که داشتم اینه که چگونه میشه آپدیت های آنتی ویروسها و آنتی اسپای وارها رو نگه داریم تا با تعویض ویندوز نیاز به آپدیت از نقطه صفر ناشته باشیم و پس از نگهداری چگونه باید ازشون استفاده کرد تا به نرم افزار اصلی مرتبط بشه؟

در رابطه با آنتی اسپای وار :
    ewido 4.0.0.172 رو از سایت گرفتم طبق راهنمائییتان یکبار آپدیت کردم بعد کامپیوتر را ریاستارت و فول اسکن کردم موضوع مهم اینکه نمی دونم چطوری رجیسترش کنم ؟ اگه احیانا" منظورتون تو قسمت دریافت license code هست که اون شماره license نصب شده رو می خواد که من ندارم اگر هم برا رجیستر باید کار دیگه ای کرد لطفا عینا" برام بفرمائید
    ضمنا در قسمت
    Automatic update تیک بخش Download and inastall updates automatically را برداشتم تا از آپدیت خودکار جلوگیری شود وخودم هم مستقیم آپدیت نمی کنم اما بعد از عدد 172 در قسمت ورژن بجای حرف "C" نوشته شده
    "trial" و پائین آن جلو دو عبارت "premium suppurt و premium update" کلمه "NO" ذکر شده برای خارج شدن از
    trial و رفع مشکلات چکار کنم؟ امیدوارم همراهیم کنید.

مورد دیگه این که ewido یه آلودگی (که نمیدونم از چه نوعیه چون کاسپراسکای هم نشناختش) به اسم
    Dialer.EgroupDial.x در system32 پیدا کرده و در Quarantine قرار داده هر کاری میکنم نه از محلش دستی پاک میشه و نه اینکه خود نرم افزار پاکش میکنه!( وقتی از تو قرنطینه پاکش میکنم ظاهرا"پاک میشه اما وقتی به محلش مراجعه میکنم یا دوباره اسکن میکنم میبینم هنوز وجود داره!)

ضمنا" توی تستهائی که توی تایپیکهای مقایسه آنتی اسپای وارها با مرجعیت جداول سایتهای مختلف تست کننده و بعضا معتبر تو انجمن وجود داره اسمی از ewido وجود نداره با اینحال طبق توصیتون ازش استفاده کردم اما فکر میکنید با توضیح موجود بتونه کاملا" مورد اعتماد باشه؟
    باز هم واقعا" از حوصلتون ممنونم و عذر خواهی میکنم.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باز هم سلام

1-آره درسته اسم كاملش همینه Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
    .................................................. .................................................. ..........................................
    2- آره این به خاطر انتخابی غیر از تنظیمات پیش فرضه اگه می خوای مثل اولش بشه
    در قسمت file گزینه maximum protection رو انتخاب کن همین طور در تمام قسمت های on deman scan task گزینه maximum protection رو بذار این حالت با حالت قبلی فرقی نداره اما وقتی اسکن تموم بشه برا انجام عمل روی ویروس های پیدا شده شما روی گزینه process کلیک کنید اما برا بعضی از فایل ها از شما پسورد می خواد اگه نمی دونستید گزینه apply all ... پایینش رو انتخاب کنید
    .................................................. .................................................. ............................................
    3-در مورد تعداد رکورد ها به خا طر اینکه ورژ ن من خیلی جدید تره 676 حتی تو این ورژ ن از یه سیتم جدید برا اسکن استفاده می شه تو سایت خود کسپر هم گفته شده که تمام مسایل مربوط به آپدیت در این ورژن رفع شده حجم setup اولیه من 15.2 مگه
    شاید به این خاطره که از دیتا بیس قویتری بر خورداره اگه وقتشو داری بگیرش - لاین سنس قدیما برا اینم تا چند ماهی جواب میده
    الان هم رکور دهاش به 217764 رسیده !
    تاريخ كامپيوترت رو هم چك كن عقب نباشه
    .................................................. .................................................. ...........................................
    real time کسپر قویتر عمل میکنه بعد از نصب nod32 برو اونو از startup درش بیار
    Run
    msconfig
    startup
    تیک nod32kui رو بردار
    اما اگه با هم فعال باشن اخطار می دن nod32 با یه صفحه قرمز رنگ بزرگ
    و kasper هم با فعال کردن real time خود و اخطار در همون قسمت
    real time protection enable
    حتی اگه بخوای یه فایل آلوده رو کپی یا اجرا کنی نمی ذارن
    .................................................. .................................................. ...............................
    4- برا همه نمی شه این کارو کرد
    برا ewido 'که مشکلی نیست چون به صورت دستی آپدیت میشه و فایل های آپدیتشم setup های خیلی قشنگن
    برا kasper البته تو ورژ ن های قدیمیش تو یه فایلی به اسم base می ذاشت که hidden هم بود اما الان مثلا تو ورژن من اون حذف شده خود سایت kasper آپدیت هاشو به صورت av-i386-cumul و av-i386-daily و av-i386-weekly قرار می ده و میشه اونا رو در محل نصب کپی کرد البته من معمولا به جای استفاده از نسخه های قدیمی و گرفتن مثلا 8 مگ آپدیت ورژن جدیدشو می گیرم که آپدیت هم شده مثلا nod من ورژنش 2.51.30 ( 10.3 مگ )است ورژن nod در قسمت
    NOD32sydtem tools
    information نوشته شده
    .................................................. .................................................. ........................................

در رابطه با ewido
    در صفحه اصلی نو شته شده
    version 4.0.0.172 FREE
    اینم لاین سنسش
    SN: 7OEW-TH17Q1-PM-C01-S1W2QD-MEM-NUYY
    اینو وارد کن تا بشه plus
    این هم اسم فایلی که از سایت گرفتم ewido-setup_4.0.0.172c
    5.74 مگ
    الان قبل وارد کردن سریال یه بار وصل شو بذار کامل آپدیت شه سپس قطع شو لاین سنس رو وارد کن تا در قسمت
    status پایین صفحه سمت چپ عبارت every thing is ok بیاد

.................................................. .................................................. ............................................
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا آپدیت برو اینجا و فایل های 2-3 روز یا اگه نه هر 7-8 روز فایل کامل پایینش رو بگیر واجرا کن
    همه آپدیت ها یه اسم دارن برا اینکه اشتباه نگیری به حجم آپدیت در هر بار دقت کن
    .................................................. .................................................. ...............................

این یک تروجان دیالر هستش. این تروجان به این صورت عمل میکنه که
    زمانی که شما به اینترنت وصل هستید قصد دانلود کردن یک فایل دیگه که به احتمال زیاد یک تروجان قویتر هست رو
    داره. این تروجان در داخل این مسیر قرار میگیره.

کد:
    C:\Documents and Settings\XXXXX\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\4N9B2IR1\wdinit64[1].exe

و همچنین این مسیر ....

کد:
    C:\WINDOWS\temp\winB08.tmp.exe

شما وارد سایتی شدید که این تروجان در اونجا قرار داشته و چون بر روی کوکی هاتون هیچ کنترلی رو نگذاشتید
    خیلی راحت تونسته وارد کامپیتر شما بشه. اگر توسط فایروالتون کوکی هاتون رو ببندید و فقط برای سایتهایی که
    بهشون اعتماد دارید باز بزارید این قبیل تروجانها یا سپای ور ها نمیتونند به همین راحتی وارد سیستمتون بشن.

برای پاک کردن این تروجان از برنامه هایی که تمپوری اینترنت و ویندوز رو کاملا پاک میکنند کمک بگیرید.
    مانند برنامۀ PrivacyShield .

ewido رو :

تنظیم کن
    scanner
    How to Act
    Delete
    بعد از رجیستر یه بار دیگه چک کن

راستش تو خیلی از این تاپیک ها اومده قویترین آنتی ویروس جهان norton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ضمنا خیلی به آمار وارقام سایت ها هم نمی شه اکتفاه کرد هر کدو مشون یه چیزی می گن ( البته نه اینکه منکر همشون باشم ) مطالب سايت p30 در مورد این نرم افزار

Ewido Anti-Spyware 4.0 نرم افزاري قدرتمند براي خلاصي از شر هر نوع مخرب اينترنتي ::

اين شركت ضد جاسوس بسيار قدرتمندي نيز تحت عنوان Ewido Anti-Spyware داراست كه به تازگي نسخه ي 4.0 آن با ويژگي هاي جديد عرضه شده است . اين ابزار قدرتمند كه امنيت كافي و بالايي را در برابر اين نوع نسل جديد ويروس ها و به عبيارتي آلودگي هاي اينترنتي براي شما فراهم مي آورد كه از آلوده شدن سيستم به انوع ابزارهاي مخرب مانند Trojan ها, Worm ها, Dialer ها, Hijacker ها, Spyware ها و Keylogger ها جلوگيري به عمل مي آورد .

ويژگر هاي كليدي نرم افزار Ewido Anti-Spyware 4.0 :

توانايي شناسايي انواع و ابزارهاي مخرب و نابودي آنها مانند Trojan ها, Worm ها, Dialer ها, Hijacker ها, Spyware ها و Keylogger ها .

ويژگي Heuristics براي شناسايي خطرات ناشناخته و جديد تنها از روي عملكرد آنها .

ابزارهاي آناليز Startup , كانكشن ها و پروسه هاي در حال اجرا .

توانايي آپديت هوشمند به صورت روزانه و رايگان .

كشف و حذف تروجان هايي كه در فايلهاي DLL هستند .

توانايي Quarantine كردن فايلهايي كه قابل پاكسازي نيستند .

ظاهر جديد و زيباي نرم افزار .

توانايي خلق استثنا براي برخي خطرات و يا تروجان ها .

بخش Shredder براي نابود سازي فايل هاي نا خواسته .

و .....

من همزمان تا حالا از اینا استفاده کردم
    spyware doctor
    spy sweeper
    Ad-Aware SE Personal
    spy bot search & destory
    pest patrol
    اما بازم چیزی نیود که اونا بشناسن و این نشناسه
    از بالایی ها هم اگه خواستی یه چکی بکن شاید شما با یکی دیگه راحت کار کنی

Ad-Aware SE Personal
    spy bot search & destory
    این دو تا رایگان هستن اولی سریع اسکن می کنه خوب هم پیدا وحذف می کنه فقط بر خلا ف ظا هر کوچولوش زیاد رم میگیره- اینو حتما یه امتحانی بکن حتما یه چیزایی تو قسمت کوکی و کلید های رجیستری پیدا می کنه
    دومی هم خوبه جالبه زبان فارسی رو هم داره ( یه ذره فارسیش خنده داره ) وبعضی از منوهاش می شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

spyware doctor اینو هم خیلی قبول دارم الان نسخه 4 اومده - سریع اسکن می کنه فقط برا آپدیتش یه نکته داره ( برداشتن تیک گزینه spyware doctor جهت نگرفتن ورژن بالاتر و خارج نشدن از رجیستر-فقط باید دیتا بیسشو بگیری )

spysweeper5 من با حجمش و سرعت اسکنش مشکل داشتم

در آخر یه چیز تازه هم برات معرفی کنم که احتمالا اسمشو نشنیدی
    hitman pro 2.5 ترکیبی است از

Ad-Aware SE 1.06
    Spybot Search & Destroy 1.4
    Spy Sweeper 3, 4 en 4.5
    Spyware Doctor 3.5
    CWShredder 2.19
    SpywareBlaster 3.5.1
    JScript Patch 1.01
    Flash Player security upgrade
    WMF Security Update (KB912919)
    Spyware Block List
    NOD32 Antivirus 2.5
    Sysclean Package
    SuperDAT VirusScan

فثط نسخه کا ملش پیدا نمی شه
    خوب امین آقا امری نیست
    تا بعد
    Last edited by Nine; 23-08-2006 at 14:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بازم سلام
    بابا همچی کامل جواب میدی که شرمنده گرفتن وقتت میشم فقط لینک آخرین ورژن کاسپرو میخواستم چون گفته بودی با کد ورژن خودم فعال میشه.
    اونوقت چطوری روی ورژن قبلی نصبش کنم؟
    آپدیتهای قبلیم که از بین نمیره؟

ضمنا ------ نصب شدم هم همون ورژن آخره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ضمنا بنده کی باشم که امر داشته باشم
    چند تا عرض بود که خیلی لطف کردی و وقت گرانبهاتو برام صرف کردی
    با کمال احترام
    فعلا nine جان

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعد از نصب nod و تنظیمات گفته شده در قسمت بهترین تنظیمات و.... + تنظیمی که توی run گفته بودی
    کاسپر دیگه آپدیت نمیشه و این Error رو میده : Error occurred during the task execution چکارش کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشد 4تا قسمت تکه تکه شد!
    ممنون که در ewido نسخه ام رو پلاس کردی
    اما چون قسمت automatic update رو inactive کرده بودم (به فرموده خودتون)
    بجای everything is ok عبارت your computer is at risk نوشته شده. موردی که نداره؟ (البته آپدیتهای دستی رو فراموش نمیکنم).

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

spyware doctor اینو هم خیلی قبول دارم الان نسخه 4 اومده - سریع اسکن می کنه فقط برا آپدیتش یه نکته داره ( برداشتن تیک گزینه spyware doctor جهت نگرفتن ورژن بالاتر و خارج نشدن از رجیستر-فقط باید دیتا بیسشو بگیری )

دوست عزیز از اطلاعاتی که قرار دادی خیلی متشکرم

واقعا اطلاعات خوبی داری

من از اینترنت سکیوریتی کاسپر و اسپای ور دکتر استفاده میکنم

این تیکی که برای اسپای ور دکتر گفتی کجا هستش ؟

چون من تا آپدیت را میزنم برنامه تریال میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    خواهش مي كنم كاري نكردم
    و اما جواب شما
    1- ewido
    اشکال نداره اگه تیک گزینه آپدیت اتوماتیک رو هم بذاری تا every thing is ok ظاهر شه فقط موقع اتصال به اینترنت ewido رو باید کاملا ببندی و اگه آیکون اون تو task bar کنار آیکون ساعت است روش راست کلیک کنی و exit رو بزنی

2- برا دانلود آخرین نسخه کسپر kaspersky antivirus peronal pro 5.0.676 هم میتونی از خود سایت کسپر دانلود کنی هم از اینجا که البته فرقی نداره چون باز هم با همون لینک دانلود می شه
    برو به این سایت
    در قسمت جستجوی بالایی بنویس kasper
    جدید ترین نسخه های کسپر از آنتی ویروس پرسونال تا پرو و آنتی هکر رو برات می آره
    با کمی جلو رفتن می رسی به اینجا
    حالا گزینه external mirror 1 رو دانلود کن دقت کن حجمش 15.2 مگ باشه

3- یه خبر بد
    یادته یه جا گفتم همیشه باید اول کسپر نصب بشه بعد بقیه چون موقع نصب بقیه آنتی ویروس ها رو پاک می کنه ؟
    آره
    طفلی NOD32
    یه خبر خوب
    خوشبختانه کسپر به ewido کاری نداره
    پس باید این جوری عمل کنی
    اول تاریخ و ساعت کامپیو ترت رو دقیقا با تاریخ میلادی چک کن
    بعد
    1-آنیستال کردن کامل nod32 و کسپر قدیمی
    بعد از ری استارت برو باقیمانده فایلا شون رو هم دستی پاک کن
    به آپد یتات نیازی نیست چون هر دوی آنتی ویروسات جدیدن آپدیت زیادی لا زم ندارن nod32 که خیلی کم kasper هم حدود ا مگ
    بعد کسپر رو به صورت پیش فرض نصب کن و تنظیم کن بعد هم nod32 رو

4- این ارور چند علت داره
    Error occurred during the task execution
    یکیش اینه که در زمان آپدیت همزمان انجام یه کار سنگین دیگه مثل دانلود
    البته این مشکل رو در این ورژن جدید هیچوقت ندیدم
    اگه فکر می کنی به خاطر nod32 است موقع آپدیت کسپر nod رو exit کن
    البته من با همون تنظیمات کسپری که برات گفتم و تنظیمات نود ( البته با یه کم تغییر ) همزمان هر دو شون رو با هم آ پدیت می کنم و مشکلی نداشته ( این ورژن جدید کسپر واقعا برای من داره بی دردسر کار میکنه )

باز هم اگه مشکلی بود خوشحال می شم بتونم کمکی کنم
    Last edited by Nine; 24-08-2006 at 02:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

و اما جواب دوست جدید مون
    اولا یه خبر دل گرم کننده بدم که اينترنت سكيوريتي كسپر تو تست فاير والها در يه تست معتبر بالاتر از بقيه قرار گرفته
    واما جوابتون در مورد آپديت اسپاي ور داكتر رو ميتونيد اينجا ببينيد
    اگه مشكلي پيش اومد بگين شايد بتونم كاري كنم
    تا بعد

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بازهم سلام و بازم مزاحمت؛
    یه CD گیرم اومده که اینها توشه:

Kaspersky Anti-Virus 6.0.12.167 ؛ 2006 البته نسخه beta
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Kaspersky Internet Security 2006 ؛ 6.0.9.96 ؛ prototype

از تایپیکهای انجمن هم اینها رو پیدا کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتی ویروس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .rar اینترنت سکیوریتی
    که البته ابته این دو تا نمیدونم به چه دلیل بسته های 5-6 KB هستند!!!!!!!!!؟؟؟؟
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    نسخه ي 6.0.0.299 با حجم 14.6 ؟؟؟ مگابايت
    (که اگه کار کنه کرک هم براش گذاشتن ولی معلوم نکردن pro هست یا نه) ضمنا اخیرا" تاکید میکنم اخیرا"هر کاری کردم چه آدرس بالا وچه اون لینکهای rapidshare باز نمیشن و مثلا" در rapidshare یا فقط یه فایل 4-5 کیلوئی دانلود میشه و یا اگر عبارت "p30world.com.rar" را ازش حذف کنم اون صفحه ای که فقط دو دکمه ء
    "upload" و "Browse" با تیتر "The world's biggest 1-Click Webhoster" "Host your files with RapidShare FOR FREE! در اون وجود داره ظاهر میشه!

در آدرسی هم که شما معرفی کردید همونطور که خودتون هم اطلاع دارید نسخه 5.0.676 رایگان هست و نسخه
    6.0.0.303Final پولیه!(با تر یپمون سازگار نیست!!)

حالا از گزینه های بالا شما کدوم رو برای دریافت و نصب جدید پیشنهاد میکنید؟ (البته به نظر میرسه 6.0.0.299جامعترین باشه که من نتونستم ازش استفاده کنم)

یه مشکل آزار دهنده مهم که پس از نصب همزمان وتنظیمات سه نرم افزار امنیتی مورد استفاده برام بوجود اومده دو تا Error هست که به محض بالا اومدن ویندوز ظاهر میشن !
    من فقط به روش زیر که بلد بودم ازشون عکس گرفتم اما نمیدونم چطوری تو تایپیک قرارشون بدم تا بتونی در رفع مشکل مثل همیشه راهنمائیم کنی؟ (روی عکس کپی زدم اما تو صفحهء تایپیک گزینه paste نداشت و حتی مربع کوچولوی زرد رنگ بالای صفحه جواب که مربوط به وارد نمودن عکس هست رو هم امتحان کردم که اتفاقی نیفتاد!)
    روش عکس گرفتن مورد استفاده:
    کلید printscreen ، و سپس paste کردن آن در نرم افزار "paint"
    لطفا راهنمائیم کن عکس Error رو برات ارسال کنم کامپیوترم داره قاط میزنه

مورد آخر هم اینکه می خواستم ببینم منظور از "کلیپ بورد" چیه و یا کجای کامپیوتره؟ چطوری باید بهش دسترسی پیدا کرد؟ چون بعضی موارد یه سری از چیزها که ذخیره میشه پیغام میده که در کلیپ بورد ذخیره شد.

واقعا خستت کردم باور کن از لطف و حوصلت سو ء استفاده نمیکنم ، از همراهیات هم متشکرم.
    فعلا"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •