سلام ازتون ممنونم با عرض شرمندگی یه چند تا مورد دیگه هم بود که خواهشمندم در صورت امکان بازهم راهنمائیم کنید.
عنوان مطلبتون جالب بود.
در مورد آنتی ویروسی که نصب دارم دقیقا" " kaspersky anti virus personal pro 5.0.391" هست که نمی دونم چرا هر دو کلمه pro و personal رو با هم داره و آیا همون ورژن pro مورد تاکید شماست یا نه؟
1.تنظیماتی رو که راهنمائی فرموده بودید انجام دادم فقط بعد از تغییر تنظیمات در بخش protection و قسمت
real time protection is enable حالت "تیک سبز رنگ" به "مثلث زرد رنگ اخطار" تبدیل شد! در بخش settings و دو
قسمت "custom real time protection setting are in use" و "user defined setting for the on demand scan of my computer have been set" نیز همین اتفاق رخ داد. دلیلش چیه و آیا باید کار خاصی در قبال این مساله انجام بدم؟
2.در مورد عدد آپدیت هم که عدد حدود217000را ذکر کرده بودید علیرغم اینکه دو روز از جواب شما گذشته ومن همین حالا (ساعت 10.45شب سه شنبه) آپدیت کردم عدد 204000 رو نشون میده به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه؟
3.در مورد تدخل با NOD32 هم که فرمودید همزمان مشکلی نداره قطعا" بزودی NOD32 رو هم برا امنیت بیشتر نصب میکنم فقط موقع گرفتن اتو ماتیک ویروس در صورت توام بودنشان کدوم یکی عمل میکنه؟
4.یه سوال کلی هم که داشتم اینه که چگونه میشه آپدیت های آنتی ویروسها و آنتی اسپای وارها رو نگه داریم تا با تعویض ویندوز نیاز به آپدیت از نقطه صفر ناشته باشیم و پس از نگهداری چگونه باید ازشون استفاده کرد تا به نرم افزار اصلی مرتبط بشه؟
در رابطه با آنتی اسپای وار :
ewido 4.0.0.172 رو از سایت گرفتم طبق راهنمائییتان یکبار آپدیت کردم بعد کامپیوتر را ریاستارت و فول اسکن کردم موضوع مهم اینکه نمی دونم چطوری رجیسترش کنم ؟ اگه احیانا" منظورتون تو قسمت دریافت license code هست که اون شماره license نصب شده رو می خواد که من ندارم اگر هم برا رجیستر باید کار دیگه ای کرد لطفا عینا" برام بفرمائید
ضمنا در قسمت
Automatic update تیک بخش Download and inastall updates automatically را برداشتم تا از آپدیت خودکار جلوگیری شود وخودم هم مستقیم آپدیت نمی کنم اما بعد از عدد 172 در قسمت ورژن بجای حرف "C" نوشته شده
"trial" و پائین آن جلو دو عبارت "premium suppurt و premium update" کلمه "NO" ذکر شده برای خارج شدن از
trial و رفع مشکلات چکار کنم؟ امیدوارم همراهیم کنید.
مورد دیگه این که ewido یه آلودگی (که نمیدونم از چه نوعیه چون کاسپراسکای هم نشناختش) به اسم
Dialer.EgroupDial.x در system32 پیدا کرده و در Quarantine قرار داده هر کاری میکنم نه از محلش دستی پاک میشه و نه اینکه خود نرم افزار پاکش میکنه!( وقتی از تو قرنطینه پاکش میکنم ظاهرا"پاک میشه اما وقتی به محلش مراجعه میکنم یا دوباره اسکن میکنم میبینم هنوز وجود داره!)
ضمنا" توی تستهائی که توی تایپیکهای مقایسه آنتی اسپای وارها با مرجعیت جداول سایتهای مختلف تست کننده و بعضا معتبر تو انجمن وجود داره اسمی از ewido وجود نداره با اینحال طبق توصیتون ازش استفاده کردم اما فکر میکنید با توضیح موجود بتونه کاملا" مورد اعتماد باشه؟
باز هم واقعا" از حوصلتون ممنونم و عذر خواهی میکنم.