شما یه نرم افزار یا یک زبون برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای بلد باش درامد هست
حتی برای زبان هایی که شاید اسمش رو هم نشنیده باشید کار هست
این وسط یکسری زبان ها تقاضاهای بیشتری دارند شما باید خودتون اطلاعات بدست بیارید و یکی رو به صورت حرفه ای دنبال کنید

جواب بصورت نقل قول

اول از همه باید بگم که هیچ فرقی بین زبان های .net ماکروسافت از نظر ساختاری و پیاده سازی ندارند یعنی همون کاری که میشه که با c.# انجام داد می شه داخل vb.net هم انجام داد و از این نظر ها با هم هیج فرقی ندارند این حرف من نسیت حرف ماکروسافت هست.. و اینکه ویبی زبان ساده هست و با توجه به اینکه از منبع های .net استفاده می کنه شکی نیست اما ایا میتونه انعطاف پذیر تر از سی باشه و یا حتی جای اونو بگیره؟؟ من با پرسیدن چند سوال همه چیز رو بیان می کنم: 1- موتور های بازی ها که هسته اصلی اون ها کم از یک سیستم عامل ندارند رو آیا با vb می توان نوشت؟(هرگز حتی در رویا هم نمیشه یه همچین ادعایی کرد) 2- در مورد کاربرد های علمی رایانه مثل پردازش های تصویر صوت مباحث هوش مصنوعی پیاده سازی الگوریتم محاصبات ریاضی پیشرفته غیره غیره غیره آیا کسی با ویبی کار می کند؟؟ (من که تا به حال ندیدم و نه شنیدم که برنامه نویسی برای پیاده سازی این ها به دور خانواده ی vb رفته باشه!!!) 3-آیا در دیگر پلت فرم ها آیا امکان برنامه نویسی برای vb وجود دارد ؟؟؟(خیر بعضی از نرم افزار هایی ارایه شده که به هیچ عنوان نمشه اونها رو به حساب آورد) 4- آیا برای یک هکر دانستن vb از اهمیت بر خوردار است ؟؟ خیر برای اسکریت های روت پریل و پیتون و برای قسمت های لوکالشون اسمبل و هم چنین اکسپلویت سی و اسمبل درون به قدری ازرش دارند که حتی شاید هزار ان دلار ارزش داشته باشند اما در باره vb چی؟ 5-زبان اصلی ای که سیستم عامل های ماکروسافت رو توسعه می دهند چیست ؟؟ vb???(هر چیزی به غیر از vb) 6-برای طراحی های کامپالر ها اولین زبانی که اولویت استفاده داره چیست؟؟ یا تا به حال کسی شنیده که کامپایر فلان رو با vb طراحی کردن؟؟ 7- تمام مسابقات acm در هر مرحله ای با چه زبانی هست؟؟ . . ببیند من تعصب رو هیج زبانی ندارم ولی برای اون فرد سوال کنند که پرسیده بود یک زبان رو می خواهند شروع کنند من به این دوست عزیز یکی از بهترین و معروف ترین زبان ها رو معرفی کردم که در آینده در دانشگاه در مسابقات در تمامی مکان ها کار برد داره و کسی از یاد گیری اون پشیمون نشده با اینکه گاهی شاید سخت باشه.. هیچ گونه تعصبی ندارم ,دوستان دیگه ای هم نظر های مختلفی دارند و مطرح کردنند من اون چیزی که می دونستم رو بیان کردم .. نه با کسی جنگی هست و نه مدالی به کسی داده میشه و یا نه اصلا کسی من رو مشناسه که بخوام کلاس علمی بگذارم ... سایر زبان ها هم بسیار عالی هست پیتون جاوا دلفی .. همه کاملا خوب و کاربردی هستند..