منظور از اینکه درایور قبل ی رو پاک کنم چیه؟ بعدشم ا صلا تو اون لینکی که من دا نلود کردم Atheros نبود من اص ا گیج شدم ببرم خدمات کام یوتر برام درایورهارو نصب میکنن؟!
منظور از اینکه درایور قبل ی رو پاک کنم چیه؟ بعدشم ا صلا تو اون لینکی که من دا نلود کردم Atheros نبود من اص ا گیج شدم ببرم خدمات کام یوتر برام درایورهارو نصب میکنن؟!
ببخشيد يه كم نوشته هام اشتباه فرستاده شد. من بايد چيكار كنم؟ ببرم خدمات كامپيوتر برام درايور هارو نصب ميكنن؟
خواهشا يكي به من بگه چيكار كنم؟؟؟؟؟ ممنون ميشم
منظور دوستمون اینکه هم فایل مربوط به Wireless رو نصب کن هم مال Bluetooth
منظور منم اینه که قبل نصب برو توی Device Manager (توی قسمت Run بنویس Device manager و اینتر بزن برات میاد) و قسمت Network Adapters گزینه Atheros .... Wireless Network Adapter کلیک راست کن و گزینه Uninstall کن
بعد این دوتا فایلی که دوستمون گفت آدرسهاش اینه رو دانلود و نصبش کن :
Atheros Wireless LAN Driver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Atheros Bluetooth 4.0 + HS Driver for Microsoft Windows
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده اگه یکم پیچیده شد
مخلصیم
![]()
Last edited by Ahmad_ITmaster; 29-05-2013 at 03:31.
من رفتم تو قسمت Network adapter ولي اصلا اون نبود فقط اين مورد هست: Realtek PCIe GBE Family controller حالا اوني كه من نصب كردم كجا رفته خدا ميدونه!!!!!!!!!! در ضمن اون مواردي كه اون دوستمون راهنمايي كرد كه دانلود كنم رو تو درايو C دارم حالا نميدونم از كجا ؟؟؟ ولي وقتي مي خوام نصبش كنم Error ميده. در ضمن از وقتي اون لينكي كه شما دادين رو نصب كردم هر وقت لب تاب رو روشن ميكنم اين بيامو ميده : Adapter problem/Driver is not installed كه تا قبل نصب اين بيام نميومد.شما تهران هستين؟جايي رو سراغ دارين من برم تا برام درايورهارو درست نصب كنن؟؟؟ من كه هر كاري ميكنم درست نميشه!!!!!!!!!!!
يكي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بخاطر اینکه شما زیاد درایور نصب و حذف کردین احتمال میدم که وقتی درایور اصلی وقتی میخواد نصب بشه مشکل براش بوجود بیاد
من به شما پیشنهاد میکنم که اون دوتا لینکی که براتون گذاشتمو دانلود کنین و بعد ویندوز و درایورها رو دوباره نصب کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)