تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نرم افزاری برای بازگردانی درایو ویندوز به حالت اول

داره خودمونی میشه Children_Of_Bodom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دلیل پرشدن خودکار درایو،فایل های Index مربوط به سرچ ویندوز و فایل های ریپورت خطاها هست.
    شما با توجه به نسخه ویندوزت،می تونی روی درایو موردنظر کلیک راست کنی و Disk Cleanup رو بزنی،شاید مشکلت حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنونم ازتون در ضمن چندتا سوال داشتم:
    1. توی پوشه Windows هم فایل قابل حذف هست ؟
    2. توی بخش C:\Users\Username یه پوشه به اسم AppData دارم میتونم فایلهاشو حذف کنم ؟
    3. توی روت درایو C ام دوتا فایل به اسم Pagefile.sys وHiberfile.sysهستش که توی یه جا خوندم میشه حذفشون کرد و روش حذفشون هم گذاشته بود خواستم ببینم اگه حذف بشن مشکلی برای ویندوزم پیش نمیاد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم ازتون در ضمن چندتا سوال داشتم:
    1. توی پوشه Windows هم فایل قابل حذف هست ؟
    2. توی بخش C:\Users\Username یه پوشه به اسم AppData دارم میتونم فایلهاشو حذف کنم ؟
    3. توی روت درایو C ام دوتا فایل به اسم Pagefile.sys وHiberfile.sysهستش که توی یه جا خوندم میشه حذفشون کرد و روش حذفشون هم گذاشته بود خواستم ببینم اگه حذف بشن مشکلی برای ویندوزم پیش نمیاد ؟
    خواهش می کنم.
    1-تو پوشه ویندوز یه فولدر به اسم temp هست که می تونید محتویاتش رو پاک کنید.
    2-AppData از فولدر های مهم هست.فقط محتویات فولدر های temp که از زیر مجموعه های این فولدر هستن رو می تونید پاک کنید.
    3-Pagefile و Hiberfile رو نباید دستی پاک کنید.البته همینجوری پاک نمی شن ولی اگه پاکش کنید ممکنه ویندوز بالا نیاد.اگه می خواین page file رو از درایو c بردارین باید این مسیر رو طی کنین:
    روی My Computer کلیک راست کنید: Properties -->Advanced System Settings سپس اولین دکمه settings رو بزنید.از تب Advanced روی دکمه Change کلیک کنید(بالای دکمه change یه عدد نوشته که او رو حفظ کنید.). تیک گزینه Automatically . . . که بالای صفحست بردارین.حالا روی درایو C کلیک کنید و از پایین روی No paging file کلیک کنین.
    حالا روی درایو های دیگه کلیک کنین و از پایین روی Custom size کلیک کنید و اون مقداری که بالای دکمه Change بود رو یا بین درایو ها تقسیم کنین یا کل مقدار رو به یک درایو اختصاص بدین و در آخر ok کنید و ازتون می خواد که سیستم رو ریستارت کنین.
    برای پاک کردن hiberfile روی command prompt رو باز کنید و دستور زیر رو توش تایپ کنید:

powercfg -h offحالا ویندوز رو ریستارت کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه پوشه های Temp رو پاک کنم برنامه هام صدمه نمیبینن یا کلا صدمه ای نمیزنه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه پوشه های Temp رو پاک کنم برنامه هام صدمه نمیبینن یا کلا صدمه ای نمیزنه ؟
    بهتره خود پوشه رو پاک نکنید.فقط محتویاتش رو پاک کنید.صدمه ای هم نمی زنه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •