دلیل پرشدن خودکار درایو،فایل های Index مربوط به سرچ ویندوز و فایل های ریپورت خطاها هست.
شما با توجه به نسخه ویندوزت،می تونی روی درایو موردنظر کلیک راست کنی و Disk Cleanup رو بزنی،شاید مشکلت حل بشه.
دلیل پرشدن خودکار درایو،فایل های Index مربوط به سرچ ویندوز و فایل های ریپورت خطاها هست.
شما با توجه به نسخه ویندوزت،می تونی روی درایو موردنظر کلیک راست کنی و Disk Cleanup رو بزنی،شاید مشکلت حل بشه.
ممنونم ازتون در ضمن چندتا سوال داشتم:
1. توی پوشه Windows هم فایل قابل حذف هست ؟
2. توی بخش C:\Users\Username یه پوشه به اسم AppData دارم میتونم فایلهاشو حذف کنم ؟
3. توی روت درایو C ام دوتا فایل به اسم Pagefile.sys وHiberfile.sysهستش که توی یه جا خوندم میشه حذفشون کرد و روش حذفشون هم گذاشته بود خواستم ببینم اگه حذف بشن مشکلی برای ویندوزم پیش نمیاد ؟
خواهش می کنم.
1-تو پوشه ویندوز یه فولدر به اسم temp هست که می تونید محتویاتش رو پاک کنید.
2-AppData از فولدر های مهم هست.فقط محتویات فولدر های temp که از زیر مجموعه های این فولدر هستن رو می تونید پاک کنید.
3-Pagefile و Hiberfile رو نباید دستی پاک کنید.البته همینجوری پاک نمی شن ولی اگه پاکش کنید ممکنه ویندوز بالا نیاد.اگه می خواین page file رو از درایو c بردارین باید این مسیر رو طی کنین:
روی My Computer کلیک راست کنید: Properties -->Advanced System Settings سپس اولین دکمه settings رو بزنید.از تب Advanced روی دکمه Change کلیک کنید(بالای دکمه change یه عدد نوشته که او رو حفظ کنید.). تیک گزینه Automatically . . . که بالای صفحست بردارین.حالا روی درایو C کلیک کنید و از پایین روی No paging file کلیک کنین.
حالا روی درایو های دیگه کلیک کنین و از پایین روی Custom size کلیک کنید و اون مقداری که بالای دکمه Change بود رو یا بین درایو ها تقسیم کنین یا کل مقدار رو به یک درایو اختصاص بدین و در آخر ok کنید و ازتون می خواد که سیستم رو ریستارت کنین.
برای پاک کردن hiberfile روی command prompt رو باز کنید و دستور زیر رو توش تایپ کنید:
powercfg -h offحالا ویندوز رو ریستارت کنین.
اگه پوشه های Temp رو پاک کنم برنامه هام صدمه نمیبینن یا کلا صدمه ای نمیزنه ؟
بهتره خود پوشه رو پاک نکنید.فقط محتویاتش رو پاک کنید.صدمه ای هم نمی زنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)