اچ پی برند بدی نیست به این خاطر که تو ایران اچ پی و دل زیاد شده همه از این دو برند بد می گن اما اچ پی گاها مشکلات کوچیکی و بزرگ داره که برطرف میشه. دیدم که چند نفر به برند دل می گن گوشت کوب.
شما باید ببینید که عمده فعالیتتون چیه ؟ اگه برا مالتی مدیا و دیزاین میخواین خب ایسوس و سونی بهتره اما اگه برا قدرت میخوای لنوو بخر . سیستمی که میده در برابر قیمتش کمه و پول برند هم نمیخوره ایسر هم میتونه کمکت کنه تو این مورد
در مورد y500 راستش رو بخوام بگم هیچ نقد درست و حسابی در مورد این مدل نخوندم. خودم هم کار نکردم اما بر اساس سخت افزار خوب این مدل رو گفتم
vm هم از دوام خوبی برخورداره اما دقت کن که هر چه قدر هم که قوی باشه بیشتر از ۴ سال دووم نمیاره و اون موقع دیگه یه سیستم خیلی پیر محسوب میشه و کاربر خوبی نداره در واقع همه سیستم ها همین جور هستن
انتخاب های شما با توجه به کاربردتون v3 , y500 , n56vm,ge60,4540 میتونه باشه به ترتیب از برند های اچ پی ، ام اس آی ، ایسوس ، لنوو و ایسر
خب فکر کنم از برندی یه مدل گفته باشم !
هر گونه سوالی داشتی بگو چون با توجه به اینکه این تاپیک به حاشیه رفته نتونستم خوب راهنمایی کنم
آمار ها نشون میده hp بیشترین و asus کمترین مقدار خرابی رو داره ! یه مدتی رو این قضیه خیلی بحث شد من هم اسم موسسه آمار رو آوردم اما بچه ها کنار کشیدن !
اون ۴۵۴۰ که شما میگید مشکل وایرلس و بلوتوث داره و بعضا مشکلات دیگه هم دارن.
دیجی کالا و سایر وبسایت ها هر چه قدر هم بزرگ باشن هر کسی میتونه اومده باشه و نظر داده باشه. چه متخصص و چه بچه ۱۰ ساله ! من خودم سره همون نظرات از باتری Z500 تعریف می کردم اما بعدا متوجه شدم واقعا ضعیفه برو قسمت نظرات کاربران رو بخون ( در مورد z500 ) یارو اومده میگه باتری ۷ ساعت جواب میده. یه مثال دیگه برای نقض حرف شما سایت gsm هست که تو بخش نظرات موبایل زتا یارو اومده میگه موبایل رو خریدم تو خیابون ازم زدن در صورتی این مدل اصلا وارد بازار نشده.
در مورد لنوو هم سری آیدی پد معمولا دیزاین خوبی دارن میتونی بررسی کنی اما قبول دارم که خیلی از مدل های خوبش دیزاین ضعیف دارن اما بالاخره دیزاین کلاسیک هست دیگه ! برای اونهایی که فقط به قدرت فکر می کنن هنور هم سری تینک پد بهترین مدل ها رو داره در عین دیزاین ضعیف !
در ظمن اینجا داریم دوستانه بحث می کنیم و قرار نیست که شاخ شونه بکشی که چرا گفتی برند مهم نیست اما از برند حرف میزنی.
قصد دعوا هم ندارم فقط یه نقد کوتاه از صحبت هات بود![]()