تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: تا 4 میلیون - کاربر برنامه نویسی - مقاوم و ...

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ممنونم از راهنمائیتون.
    برند برام مهم نیست ولی این معنیش نیست هر برندی رو بخرم. وقتی همه میگن اچ پی بده حتما یه علتی داره. همه میگن اول ایسوز. بعدشم لنوو یا سونی را میگن. من فقط اینجا نیست که مشورت میگیرم.
    این مدل Y500 رو چند نفر گفتن ولی تو دی جی کالا نیستش و تحقیق کردم میگن موجود نیست :(
    نمیدونم خصوصیاتش چیه که در موردش فکر کنم
    منظورمم از مقاوم اینه که زود خراب نشه. لب تاب با پی سی فرق داره و معمولا تعمیرش هم هزینه بره و هم زمان زیادی میبره. حالا بگذریم که چقد هم حال آدم گرفته میشه. میخوای چیزی باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم و نترسم یهو خراب شه. ( بر اثر جا به جایی یا کار زیاد یا ضربات کوچیک احتمالی)

بازم ازتون تشکر میکنم.
    اچ پی برند بدی نیست به این خاطر که تو ایران اچ پی و دل زیاد شده همه از این دو برند بد می گن اما اچ پی گاها مشکلات کوچیکی و بزرگ داره که برطرف میشه. دیدم که چند نفر به برند دل می گن گوشت کوب.
    شما باید ببینید که عمده فعالیتتون چیه ؟ اگه برا مالتی مدیا و دیزاین میخواین خب ایسوس و سونی بهتره اما اگه برا قدرت میخوای لنوو بخر . سیستمی که میده در برابر قیمتش کمه و پول برند هم نمیخوره ایسر هم میتونه کمکت کنه تو این مورد
    در مورد y500 راستش رو بخوام بگم هیچ نقد درست و حسابی در مورد این مدل نخوندم. خودم هم کار نکردم اما بر اساس سخت افزار خوب این مدل رو گفتم
    vm هم از دوام خوبی برخورداره اما دقت کن که هر چه قدر هم که قوی باشه بیشتر از ۴ سال دووم نمیاره و اون موقع دیگه یه سیستم خیلی پیر محسوب میشه و کاربر خوبی نداره در واقع همه سیستم ها همین جور هستن

انتخاب های شما با توجه به کاربردتون v3 , y500 , n56vm,ge60,4540 میتونه باشه به ترتیب از برند های اچ پی ، ام اس آی ، ایسوس ، لنوو و ایسر
    خب فکر کنم از برندی یه مدل گفته باشم !

هر گونه سوالی داشتی بگو چون با توجه به اینکه این تاپیک به حاشیه رفته نتونستم خوب راهنمایی کنم

خانم محترم همه کیان اونو به من نیشا بده اول
    شما دارید در مورد یه برند امریکایی تاپ بد قضاوت می کنید و این ناشی از کم اطلاعی شما و اونایی هست که ازشون پرسیدین ...
    برین تو تاپیک های اچ پی در همین انجمن مثل probook 4540 یا dv6 7000 خودتون نظرات خریداران رو ببینین !
    راستی به قول دوستمون برند که مهم نبود !
    به سایت های فروش ایرانی هم سربزنین مثل دیجی کالا و نظرات اونا رو هم بخونین 100 درصد به اشتباهتون پی میبرین !
    ضمنا من سعی کردم برند تاپی رو به شما معرفی کنم این دلیل اصرار من رو اچ پی نیست !لنوو هم مدل های جالبی داره مثل z500 که جزء مدل های معدود لنوو هست که دیزاین خوبی داره !
    موفق باشین تو انخاب !
    آمار ها نشون میده hp بیشترین و asus کمترین مقدار خرابی رو داره ! یه مدتی رو این قضیه خیلی بحث شد من هم اسم موسسه آمار رو آوردم اما بچه ها کنار کشیدن !
    اون ۴۵۴۰ که شما میگید مشکل وایرلس و بلوتوث داره و بعضا مشکلات دیگه هم دارن.
    دیجی کالا و سایر وبسایت ها هر چه قدر هم بزرگ باشن هر کسی میتونه اومده باشه و نظر داده باشه. چه متخصص و چه بچه ۱۰ ساله ! من خودم سره همون نظرات از باتری Z500 تعریف می کردم اما بعدا متوجه شدم واقعا ضعیفه برو قسمت نظرات کاربران رو بخون ( در مورد z500 ) یارو اومده میگه باتری ۷ ساعت جواب میده. یه مثال دیگه برای نقض حرف شما سایت gsm هست که تو بخش نظرات موبایل زتا یارو اومده میگه موبایل رو خریدم تو خیابون ازم زدن در صورتی این مدل اصلا وارد بازار نشده.
    در مورد لنوو هم سری آیدی پد معمولا دیزاین خوبی دارن میتونی بررسی کنی اما قبول دارم که خیلی از مدل های خوبش دیزاین ضعیف دارن اما بالاخره دیزاین کلاسیک هست دیگه ! برای اونهایی که فقط به قدرت فکر می کنن هنور هم سری تینک پد بهترین مدل ها رو داره در عین دیزاین ضعیف !
    در ظمن اینجا داریم دوستانه بحث می کنیم و قرار نیست که شاخ شونه بکشی که چرا گفتی برند مهم نیست اما از برند حرف میزنی.

قصد دعوا هم ندارم فقط یه نقد کوتاه از صحبت هات بود

2. 4 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

به نظر من بهتره به این تاپیک اعتماد نکنید...
    همچنین مزخرفاتی از قبیل اینکه امار میگه اچ پی بیشترین خرابی داره و... که واقعا خنده داره)
    اچ پی تا همین سال قبل برندی بود که بیشترین ارزش در برابر پول پرداختی رو داشت.
    من 6180 گرفتم که کارت 6770 ای ام دی روش بود دو سال قبل.
    اون هم.با قیمت کمتر از سونی سری f مشابه.
    به تبلیغات دوستان زیاد توجه نکنید...ایسوس به خاطر نمایندگی داشتن و این همه تبلیغات هنوز نتونسته جای اچ پی رو بگیره و. حرف هایی از قبیل امار خرابی هم کار اوناست...
    در درجه اول به نظر من سونی و بعدش اچ پی انتخاب های خوبی هستن...
    Sent from my LT18i using Tapatalk 2
    Last edited by shifter; 24-05-2013 at 10:59.

4. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

منم یه نقد کوچیک دارم بهت! دوست عزیز شما قبل از اینکه کاربر فعال شی یادته هرروز اینجا دعوا میکردین با اون یکی همکارتون آقای d.r know ؟ بعد هم به خاطر کم فعالیت بودن بقیه در این انجمن شدید کاربر فعال و ..
    مشکلی نیست ولی الکی نگید تاپیک رفت به حاشیه و ....
    مجموعه یه تاپیک رو کل مباحث تشکیل میده و از توش یه نتیجه میاد بیرون !
    اما در مورد اون آماری که شما میگی اون مال سال 2008 هست نه الان !
    اون موقع اگه یادت باشه چیپ های انویدیا خیلی مشکل داشت و داغ میکرد اچ پی هم که کلا با انویدیا کار میکرد واسه همین یه سری لپ تاپاش مشکل گرافیک داشت و ...
    سر اون جریان اعتباریه سری از مدلاش رفت زیر سوال ! اما بعد چیپ های AMD استفاده کرد و مشکل حل شد !
    در مورد دیجی کالا هم اینطور نگین چون سایت معتبری هست و هر نظری رو تایید نمی کنه در ضمن اینجوری نیست هرکی بیاد نظر بده وگرنه مم باید جزء نظر دهندگان باشم !
    هر دستگاهی ایراد داشته باشه زود مشخص میشه اینطور نیست من بگم خوب شما بگی بد بعد خلاف این موضع مشخص شه !
    من خودم در حال حاضر یه ایر دارم واسه کارهای عادیم و یه 6080 که سال 90 خریدم اگه بگم مثل روز اول کار می کنه اونم با کاربری من که روی 10 ساعت لایو بازی می کنم و فنش با سرعت کار می کنه اغراق نیست !
    درصورتی که همین سری N اسوس کلی مشکلات کیفیتی داشته وداره به خصو ص همون N55 که مشکل کیبرد و تاپچ پد و اسپیکر رو خود گارانتی قبول کرده به خصوص تاچ پلاستیکی !

-4540 هم تا اونجایی که کاربرای حرفه ای باهاش کار کردن بدون مشکل هست اون بحث بلوتوث و وایرلس هم نرم افزاری و مشکل خود کاربر هست وگرنه من خودم تاحالا 4 تا از 4540 های دوستمو واسشون ویندوز ریختم و کاراشو انجام دادم و مشکلی ندیدم ...

موفق باشی .
    Last edited by Persian-swag; 24-05-2013 at 11:06.

6. 3 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

همچنین مزخرفاتی از قبیل اینکه امار میگه اچ پی بیشترین خرابی داره و... که واقعا خنده داره)
    به تبلیغات دوستان زیاد توجه نکنید...ایسوس به خاطر نمایندگی داشتن و این همه تبلیغات هنوز نتونسته جای اچ پی رو بگیره و. حرف هایی از قبیل امار خرابی هم کار اوناست...

با نظرتون موافقم ولی بهتر بود دوستانه تر می گفتین ...
    درسته اچ پی 6 ساله بهترینه تو دنیا تا همین الان و واقعا من محصولاتش رو که می بینم همه ویژگی های رو توش باهم پیدا می کنم هم دیزاین داره / هم کیفیت / کانفیگ های متنوع و ...
    به هر حال از نظر دوستمون هم اینو متوجه شدم که یکم با اچ پی مشکل داره که دیگه بحث سلیقه هست .
    همون طور که تو لباس هرکسی سلیقه داره و سبک لباس بنده باشما یکسان نیست تو گجت ها هم همین طوره و کسی نمی تونه بگه اچ پی خداس و بقیه بدن و بالعکس
    در ضمن اسوس کمپانی خیلی کوچیکی هست در مقابل پیر این صنعت که 30 درصد سهم جهانی رو داره !
    Last edited by Persian-swag; 24-05-2013 at 11:07.

8. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

این که شما میگی به این خاطره که ASUS یک سوم اچ پی تولید نداره !
    در ظمن هم نخواستم تبلیغ کنم فقط آماری رو که خونده بودم دادم به بچه ها

منم یه نقد کوچیک دارم بهت! دوست عزیز شما قبل از اینکه کاربر فعال شی یادته هرروز اینجا دعوا میکردین با اون یکی همکارتون آقای d.r know ؟ بعد هم به خاطر کم فعالیت بودن بقیه در این انجمن شدید کاربر فعال و ..
    مشکلی نیست ولی الکی نگید تاپیک رفت به حاشیه و ....
    مجموعه یه تاپیک رو کل مباحث تشکیل میده و از توش یه نتیجه میاد بیرون !
    اما در مورد اون آماری که شما میگی اون مال سال 2008 هست نه الان !
    اون موقع اگه یادت باشه چیپ های انویدیا خیلی مشکل دات و داغ میکرد اچ پی هم که کلا با انویدیا کار میکرد واسه همین یه سری لپ تاپاش مشکل گرافیک داشت و ...
    سر اون جریان اعتباریه سری از مدلاش رفت زیر سوال ! اما بعد چیپ های AMD استفاده کرد و مشکل حل شد !
    در مورد دیجی کالا هم اینطور نگین چون سایت معتبری هست و هر نظری رو تایید نمی کنه در ضمن اینجوری نیست هرکی بیاد نظر بده وگرنه مم باید جزء نظر دهندگان باشم !
    هر دستگاهی ایراد داشته باشه زود مشخص میشه اینطور نیست من بگم خوب شما بگی بد بعد خلاف این موضع مشخص شه !
    من خودم در حال حاضر یه ایر دارم واسه کارهای عادیم و یه 6080 که سال 90 خریدم اگه بگم مثل روز اول کار می کنه اونم با کاربری من که روی 10 ساعت لایو بازی می کنم و فنش با سرعت کار می کنه اغراق نیست !
    درصورتی که همین سری N اسوس کلی مشکلات کیفیتی داشته وداره به خصو همون N55 که مشکل کیبرد و تاپ و اسپیکر رو خود گارانتی قبول کرده به خصوص تاپ پلاستیکی !

-4540 هم تا اونجایی که کاربرای حرفه ای باهاش کار کردن بدون مشکل هست اون بحث بلوتوث و وایرلس هم مشکل خود کاربر هست وگرنه من خودم تاحالا 4 تا از 4540 های دوستمو واسشون ویندوز ریختم و کاراشو انجام دادم و مشکلی ندیدم ...

موفق باشی .
    خب الان دقیقا میخوای چی رو نشون بدی ؟ که قبلا هم تو این انجمن بودی و الان یه یوزر جدید داری ؟در ظمن من با دکتر نو و نه با هیچ کس دیگه هیچ دعوایی نداشتیم البته بوده مواقعی که توهین بوده تو تاپیک که تاپیک بسته شده و من هم بحث رو ادامه ندادم.
    کاربر فعال شدن هم هیچ ربطی به بنده نداره بلکه مدیر انجمن این لقب رو دادن بهم که خودم هم در عجبم از اینکه به اون زودی و سره ۴۰۰ تا پست شدم کاربر فعال اما دقت کن که بیشتر اون ۴۰۰ تا رو هم گزاشتم رو همین انجمن لپ تاپ. هنوز هم همین جوره بیشتر پست هام رو همین انجمن و انجمن وب هست و گاها متفرقه و موسیقی پس لطفا بحث در این باره رو خاتمه بدید.شما هم اگه مشکلی دارین با کاربر فعال شدن بنده برید با مدیر انجمن لپ تاپ درمیون بگزارید چون دست من نیست
    در مورد حاشیه!شما یه توضیح در مورد حاشیه به من میدی ؟ اولا که دو خط اول پست قبلی شما به علاوه ۵ خط بالایی که من پست دادم حاشیه محسوب میشه همین چیز هایی هم که دارین میخونین حاشیه تاپیک هست ! که شما شروع کردین. در ظمن اونقدر تو اینترنت و فروم های مختلف فعالیت داشتم که بدونم کی تاپیک به حاشیه میره.من از این نظر گفتم به حاشیه رفته چون صاحب تاپیک ۴ تا مدل خواست که ما دو تا با هم بحثمون شد خب همین جوابی که من دارم به شما میدم پره حاشیه هست
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

در مورد دی جی کالا من مثال عینی زدم که نظر مشکل داشت پس الکی ازشون دفاع نکنید. خودتون اولا ببینید بعدا ...
    در مورد سری N هم باید بگم که هیچ مشکل عجیبی به غیر از اینکه یه کم داغ می کنه ندیدم اون سری K هست که مشکل زیاد داره

شما هم ۴ تا ویندوز ریختی آمار بزرگی نداری که از یه مدل دفاع کنی همون جور که من ۳ تا دل ۵۱۱۰ دیدم که هیچ مشکلی نداشته

10. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

پست دو تایی شد
    پاک بشه
    Last edited by Thor God; 24-05-2013 at 11:39.

12. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

نه مگه فقط یوزر میتونه پست بخونه .
    من گفتم مشکلی ندارم اصلا بشو مدیر انجمن ولی شما خودت سابقه جدل داری با همون آقا پس باز بحث رو کش نده !
    شما اطلاعات اشتباه نده تا مشکلی پیش نیاد وقتی رو هوا میگی اچ پی مشکل داره معلومه 5 نفر میان جواب میدن مثل shifter !
    حتما دوس داری همه بگن بله حرفت درسته .
    شما سری N رو مطمئنم که از نزدیک ندیدی چون اگه باهاش کار کرده بودی متوجه میشدی چقدر تاچ بی کیفیتی داره از جنس پلاستیک دمپایی هست !
    حالا کیبرد نامتوازن و سیستم صوتی نویز دار و ...که بماند ...
    سری k رو هم که اصلا حرفشو نزن !
    می خوای همین جا لینک بدم از سری N اسوس تو همین انجمن ؟
    بهتره خودت بری نگاه کنی !
    بحث رو هم کش ندید .
    موفق باشی .

14. 2 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از همتون ممنونم. بنظر من اینا نه دعواس نه حاشیه. وقتی بحث ها اینطوری میشه همه طرف ها سعی میکنن همه علمشون رو بیارن وسط و برای خواننده های دیگه خیلی مفید میشه.
    خیلی از صحبتتاتون استفاده کردم
    امیدوارم ادامه بدید و ضمنا قهر هم نکنید
    بازم ممنون از همتون

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید اینجا دارید مشاوره میدید یا دعوا هست؟
    سخت افزار و کیفیت ساخت مهمه نه برند . بیشتر لپتاپهای دنیا داره توی شرکت فاکسکان در چین ساخته میشه.
    لپتاپ سری envy که دوستمون معرفی کرد از هر جهت در بین لپتاپهای ((غیر اپلی و غیر گیم)) در بازار سرآمده البته اگه گیر بیارید.

17. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه مگه فقط یوزر میتونه پست بخونه .
    من گفتم مشکلی ندارم اصلا بشو مدیر انجمن ولی شما خودت سابقه جدل داری با همون آقا پس باز بحث رو کش نده !
    شما اطلاعات اشتباه نده تا مشکلی پیش نیاد وقتی رو هوا میگی اچ پی مشکل داره معلومه 5 نفر میان جواب میدن مثل shifter !
    حتما دوس داری همه بگن بله حرفت درسته .
    شما سری N رو مطمئنم که از نزدیک ندیدی چون اگه باهاش کار کرده بودی متوجه میشدی چقدر تاچ بی کیفیتی داره از جنس پلاستیک دمپایی هست !
    حالا کیبرد نامتوازن و سیستم صوتی نویز دار و ...که بماند ...
    سری k رو هم که اصلا حرفشو نزن !
    می خوای همین جا لینک بدم از سری N اسوس تو همین انجمن ؟
    بهتره خودت بری نگاه کنی !
    بحث رو هم کش ندید .
    موفق باشی .
    شما با یه مدل از سری n کار کردی بعد روی همه ی مدلای سری N اشکال میزاری.n56vz و n43 و... همه مشکل تاچ دارن؟لطفا الکی مشکل نذارین.
    Last edited by hossein pc 2011; 24-05-2013 at 15:45.

19. این کاربر از hossein pc 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •