احتمالا مشکلی داره
احتمالا مشکلی داره
چیزی که ازش کامل مطلع نیستید رو پابلیک نکنید دوست من. خدمات فکر کنم مایکروتل بهترین باشه که گوشی های سامسونگ و هوآوی رو گارانتی میکنه. از لحاظ سخت افزاری هم کاملاً قوی هستند این گوشی ها و نسبت به قیمتی که دارن بهترین ان.
دوستی که تاپیک زدی باید بهت بگم که شما با این پول میتونی Huawei G510 بگیری که خیلی از Y300 سرتره، من 4شنبه خودم خریدم 595 تومان.
صفحه نمایش 4.5 اینج ، سی پی یو 2 هسته ای 1.2 گیگاهرتز ، رم 512 مگابایت و دوربین 5 مگاپیکسل با گارانتی مایکروتل
به نظر من اگه میتونی یه مقدار بیشتر هزینه کن G510 هواوی رو بگیر. خیلی بهتره.
آخه شنیدم بعد از چند وقت(مثلا 1 یا 2ماه)هنگ میکنه و خاموش میشه و....
تازه میگن خیلی از برنامه هاو بازی هارو نمی کشه
راستش هنوز تصمیم نگرفتم.
همون طور که میبینید خیلی ها میگن خوب نیست ولی بعضی ها مثل شما میگن خوبه
.
.
میدونی چیه؟! من هر گوشی بگیرم تا 1 یا 2 سال نگه میدارم برای همین خیلی پرسوجو میکنم
گوشی خودم نوکیا 5233 هست الان 2ساله کار میکنه ، آخ نگفته تا حالا هم هنگ نکرده دوربین فیلم برداریشم خیلی عالیه
حالا با این حرفا کدوم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه ممنون به سوالام جواب دادین
یه سوال دیگه: lumia520 چه طوره؟
ویندوز فون بدرد میخوره؟
میشه توش نرم افزار های اندروید نصب کرد؟
من برای بازی و نرم افزار میخوام
من تجربه كردم همه چيز رو بايد از برند خوب خريد حتي مدلاي قديميش
الان همه آندرويد دارن اگه شمام نداشته باشي يجوري ميشي
هواوي خوبه اما اوله راهه بهتره بهش فكر نكني
برو سراغ كاركرده ، مثلا گالكسي اس يا آرك اس يا حتي x10 ، سنسيشن xe ، نئو ، سولا و ... ولي حواستو جمع كن
به نظر من تو اين رنج نو خريدن ضرره
اگه حتما نو ميخاي به سوني u و سوني اريكسون لايو هم ي نگاهي بنداز
من . من مدل ل600 هوآوی رو دارم که ازش خیلی خیلی راضیم . فقطباطری خورش زیاده که انگار از شانس من ، باطری خوب نصیبم نشد چون کلا 2 ساعت رو شارژ نگهش داشته بودم .
فقط اینو بگم که این برند ، برند خوبیه و فقط چون تو ایران گمنانه همه فکر میکنن خوب نیست در صورتی که من ازش راضیم .
باهاش کار کنید 2 ساعته تموم میکنه؟
اگه کار معمولی مثل مکالمه و موزیک اینا نه ، چندساعت دارهباهاش کار کنید 2 ساعته تموم میکنه؟
اما اگه بخوای بازی و اینترنت و ... حدود 2 ساعت !
2ساعت که خوب نیست حداقل کار که با هاش نکنی یه 2 روز جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)