تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 88

نام تاپيک: نیاز به راهنمایی برای خرید گوشی ویندوزفون 8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزيز جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون ارسالهاي من كمتر از 20 تا بود سايت اجازه پاسخ خصوصي نميداد . لطفا" مشكلتون رو همينجا بگيد شايد بتونم راهنمايي كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی از سرویس drive گوشی های لومیا استفاده کرده؟ سیستم نویگیشن افلاینشون تو ایران جواب میده؟
    بعد این که WP8 ایا wifi hotspot هم داره؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست عزيز جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون ارسالهاي من كمتر از 20 تا بود سايت اجازه پاسخ خصوصي نميداد . لطفا" مشكلتون رو همينجا بگيد شايد بتونم راهنمايي كنم
    سلام دوست عزیز
    میخواستم در مورد نصب برنامه در این گوشی یه راهنمایی کتمل بکنید
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

براي نصب برنامه راهي غير از دانلود از Store وجود نداره
    مگر اينكه براي گوشي Sd Card بخري و برنامه ها رو با كامپيوتر دانلود كني و بريزي داخل رم و يكبار گوشي رو خاموش و روشن كني
    در اينصورت وقتي وارد Store بشي گزينه SdCard اضافه ميشه و ميتوني برنامه هاي روي SdCard را درصورتيكه
    از خود Store دانلود كرده باشي (كرك شده نباشه) نصب كني
    اگر بخواي برنامه يا بازي كرك شده نصب كني (براي ويندوز فون 8 خيلي كمه ) يا بخواي برنامه اي كه خودت نوشتي امتحان كني
    بايد گوشيت Developer Unlock بشه كه توي اينترنت آموزشش فراوونه

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع میگم
    تو یوتیوب یه ویدیو دیدم از 920، باهاش همزمان سه تا بازی asphalt و fifa و یه بازی fps که اسمشو یادم نیست (فک کنم modern combat بود) رو اجرا کردن، لامصب آخ نمیگفت! همزمان هرسه تا اجرا بودن سیستم عامل روون بود و به سرعت بین سه تا بازی سوییچ میکرد، بدون اینکه بازی ها دوباره از اول بیان. واقعا کفم برید. اندروید تو خوابم اینو نمیبینه!

Sent by me using my device from here right now.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتم
    الان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟
    بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشی
    درمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها سلام.منم درباره لومیا520 خیلی تحقیق کردم و بلاخره امروز به قیمت 390قرمزشو خریدم امانکته ای که خیلی برام علامت سؤال شده اینه که فروشنده خیلی اصرار داشت رو گوشی اکانت و نرم افزار کاربردی نصب بشه وچیزی که تابحال به گوشم نخورده بود نصب باکس اورجینال!!!!!!؟؟؟؟؟روی این گوشی بود که من قبول نکردم.حالا واقعا همچین چیزی وجودداره؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره بگه تا بدونیم.هزینه باکس اورجینال با اکانت و برنامه 80000تومن که بنظر دوستان این کلاه برداری نیست؟؟؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بچه ها سلام.منم درباره لومیا520 خیلی تحقیق کردم و بلاخره امروز به قیمت 390قرمزشو خریدم امانکته ای که خیلی برام علامت سؤال شده اینه که فروشنده خیلی اصرار داشت رو گوشی اکانت و نرم افزار کاربردی نصب بشه وچیزی که تابحال به گوشم نخورده بود نصب باکس اورجینال!!!!!!؟؟؟؟؟روی این گوشی بود که من قبول نکردم.حالا واقعا همچین چیزی وجودداره؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره بگه تا بدونیم.هزینه باکس اورجینال با اکانت و برنامه 80000تومن که بنظر دوستان این کلاه برداری نیست؟؟؟
    سلام.

دوست عزیز نیازی به این چیزا نیست ، بهزبان خیلی ساده این یکجور دزدی توی روز روشنه که خوشبختانه شما راضی بهش نشدید.تمام این حرفا فقط بازیه ،تازه بعضیاشون میگن باید برات ویندوز نصب کنن.

9. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم چرا سازمان های مربوطه با این موضوع برخورد نمی کنن. سازمان حمایت از مصرف کننده یا تعزیرات
    خیلی جالبه که فروشنده بعد از خرید گوشی وطنی(اگه وطنی باشه) به من 3 تا پیشنهاد داده
    1- پک برنامه 60 هزار تومنی + باکس شرکتی اورجینال
    2 پک برنامه 30 هزارتومنی
    گفتم داداش من اصلا پک مک نمی خوام، گوشی چند؟؟؟؟
    میگه اگه پک نخری گارانتی گوشی باطل میشه
    من ........ فروشنده ....... رفقاااا...........
    یعنی جمیعا ترکیدیم :] خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    خداوندگار به راه راست هدایتمون کنه، آمـــــــــین

11. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگه ما ایرانیا نصبت به این مسايل بی تفاوت نباشیم با مراجعه به دستگاههای ذیربط مثل تعزیرات حکومتی و اتحادیه مربوطه ازحقمون دفاع کنیم.فقط و فقط نصبت به اینگونه مسايل پیرامونمون بی تفاوت نباشدم.

13. این کاربر از aryobarzan1354 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •