خوب دوستان من چندتا افزونه بلاک کننده پاپ آپ ها رو نصب کردم و یه بار هم با اوست اسکن هنگام بوت کردم و مشکلم حل شد .
خوب دوستان من چندتا افزونه بلاک کننده پاپ آپ ها رو نصب کردم و یه بار هم با اوست اسکن هنگام بوت کردم و مشکلم حل شد .
لطفا اون افزون ها و اوستی را که باهاش در هنگام بوت اسکن کردی اسم هاشون را هم بگو منم انجام بدم
اول اوست ورژن 8 رو نصب کن و اون رو ثبت کن ( از طریق ایمیل ) روشش تو همین سایت هست .در قسمت browser intgration که در قسمت تنظیمات هست برای همه مرور گرها نصب برنامه رو بزن . برای کروم هم از توضیحات این وبلاگ استفاده کن و میتونی پاپ آپ بلاکر و اد بلاک و اد بلاک پلاس رو نصب کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوست ورژن 8 یک قسمت داره برای اسکن و در اونجا یک اسکن هنگام بوت با قدرت بالا مقرر کن .من این کارهارو کردم و مشکلم کامل حل شد .
Last edited by boros; 31-08-2013 at 20:21.
با درود
من یه مشکلی تو idm دارم اونم اینه که یه فایلی رو واسه دانلود میذارم بعدش که میخوام ادامه دانلود رو بزنم یه خطا در مورد firewall میده البته یه روش تصویری ازش میاد انجام میدم اما تأثیری نداره،امکان داره از آنتی ویروس باشه؟
Nod 32 v.6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)