اصلا کلا تو ایران هزینه اینترانت نباید بیشتر 15000تومن باشه چون ضرره.البته برای نامحدود![]()
اصلا کلا تو ایران هزینه اینترانت نباید بیشتر 15000تومن باشه چون ضرره.البته برای نامحدود![]()
اینترانت؟؟یا اینترنت؟
هزینه اینترانت
عجب ملتی شدیم ما! الکی به هم دیگه تهمت می زنیم و توهین می کنیم! من از این شرکت چشم بسته حمایت می کنم؟! بهتره یه بار دیگه پست من رو بخونید! مگه مال بابامه که من حمایت کنم؟!! دوست عزیزی که تاپیک رو راه انداخته تعریف کرده بود خیلی اتفاقا من گفتم اینجوریا هم شما می گی نیست. تمام و کمال برای دوستان دیگه اومدم توضیح دادم تجربه 5 ماهم از این شرکت رو. حالا بیا کمک کن مثلا! عجب داستانی به خدا...
این پست قبلی منه. شما توی این پست تعریف چشم بسته می بینی واقعا؟!!!
Last edited by Aryaeiboy; 15-05-2013 at 22:22.
در مورد تعریفتون
تو پست های ارسالیت تو نوین نت یه ذره حمایت و راضی بودن رو داری ولی خیلی ها ناراضی هستن
////////////
راستش در این زمینه نمیخوام بحث کنم
چون یه بار با یکی در همین زمینه واسه شرکت پارس آنلاین کل کل کردم بعدش 1 ماه بن شدم (( واسه همین دیگه ادامه ندادم و نمیدم ))
تا چند وقت دیگه میشه اینترانت![]()
بِرند نوین نت رو زدن خراب کردن ، حالا با یه برند دیگه اومدن.
عجب داستانی داره این .....
واقعا به به همه نوین نت ها و مغز متفکران در نوین ! خسته نباشید ! گل کاشتید
![]()
وقتی هنوز مشکل هست و مشکلات داریم سرعت 1000000 مگابایت هم بدهند به چه درد میخوره؟ نه شما بگو اصلا باش چیکار کنیم؟
الان فردا اینترنت ملی و شبکه داخلی و حلال و....داره میاد و بسترش هم تو همین اینترنت هست یعنی جدا نیست
عمری مردم میومدند تست سرعت داخلی می گذاشتند و خارجی نمی گذاشتند حالا چه اگاهانه و چه نه می گفتند اره چون من داخلی گذاشتم و سرعتش خوبه یعنی نت ملی و حلال و..دارم؟
بله داخلی الان اینترنت ملی شده و بدون اینکه خارجیش که کم سرعت شده رو قطع کنند یعنی توام با هم
حالا داخلی بگیر 10000 مگابیت به چه درد میخوره؟!!!
الان تو ایران که اکثرا اینترنتشون رو سیم مسی هست و سرعت استاندارد جهانیش پایینه این همه مشکلات و محدودیت و حساسسیت به سرعت و پینگ و سرور خارجی و....هست
وای به حال اینکه فردا همه فیبر نوری بشیم فکر میکنید واقعا بهتر میشیم؟![]()
همش کشکه ... سرویس 128 میدن بهت با سرعت 500 کیلوبایت تا 3 4ماه اول خوبه بعد یهو قانون مند میشن که سرویس شما 128 هستش و باید سرعتتون 16 باشه .من که سه تا شرکت عوض کردم همشون همینطوری بودن
یکی از یکی بدترن. بعدن میان میگن :
ما موشکل نداریم!
خیالتون راحت با این وضع که هست مطمئن باشید کوچک ترین پیشرفتی توی سرعت و کیفیت نت در ایران ایجاد نخواهد شد که هیچ مطمئن باشید اوضاع خراب تر هم خواهد شد. آقا جان رسما مخالف ان دیگه. علاقه ای هم به پنهون کردن این مخالفتشون ندارن. کلا با چیزی به نام اینترنت حال نمی کنن. والسلام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)