سلام دوستان
چرا بعضی از قسمتای بازی شدیدا افت فریم پیدا میکنه به طور معمول 70-80 فریم دارم اما بعضی قسمتا حتی تا 8-9 فریم میشه گرافیکم انویدیا هست، با این آپدیتی که گذاشتین مشکل منم حل میشه یا فقط برای کارتای Ati ــه؟
ممنون
سلام دوستان
چرا بعضی از قسمتای بازی شدیدا افت فریم پیدا میکنه به طور معمول 70-80 فریم دارم اما بعضی قسمتا حتی تا 8-9 فریم میشه گرافیکم انویدیا هست، با این آپدیتی که گذاشتین مشکل منم حل میشه یا فقط برای کارتای Ati ــه؟
ممنون
روی کارتهای nvidia هم بی تاثیر نیست،اگرچه بیشتر برای کارتهای AMD هستش...
اون دوتا آپدیت بعلاوه یه آپدیت سومی که حدود 300 و خورده ای مگابایت حجمش بود امتحان کردم اما مشکل همچنان پا برجاست :| حتی تا 6 فریم هم پایین اومد اومد، یعنی فقط من این مشکلو دارم؟
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟
MB: P8Z77-V Pro
i5 3570k
GTX 670 PE
ram: 2*4 1600
افت فریم ها توی 10 ثانیه چند بار پیش میاد؟
فقط جاهای خاصی هستش یا همیشه هست؟
Last edited by Meysam Raz; 31-05-2013 at 14:49.
تو این 7-8 مرحله ای که به سختی رفتم اول مرحله خوبه یه مقدار که برم جلو حالا هر مرحله یه جوره گاهی زودتر گاهی دیرتر فریم افت میکنه و تا آخر مرحله میمونه و بین7-8 تا 20-25 فریم هست و بیشتر هم نمیشه تا مرحله تموم شه
میگم گرفیکت 2گیگ هست؟؟
ببین اینجور افت فریمهای لحظهای که گاهی وسط مراحل بوجود میاد گاهی به خاطر گلوگاه شدن رم سیستم یا الخصوص رم گرافیک هست....با کمک نرم افزار msi after burner میزان رم گرافیکت و سیستمت رو حین بازی چک کن ببین هیچ کدوم گلوگاه نشدن؟؟
توی یه فروم خارجی دیدم نوشته بود نرم افزار PhysX رو باید از سیستم پاک کرد، قبلا فیزیکس تو بازی رو غیرفعال کرده بودم فایده نکرد الان وقتی پاک کردم تو بازی هم غیر فعال کردم فعلا 2-3 مرحله رفتم مشکل حل شده ظاهرا، مرسی دوستان
سلام بچه ها ...
من هنگام اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شوم .
چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)