دوست عزيز، ظرفيت كل شبانه و روزانه دانشگاه هاي تهران رو با هم جمع كن يه ضريب 110-115% هم براش لحاظ كن اگه رتبه ات با اين عدد فاصله فاحشي داره كه هيچ اميدي نداشته باش! اما اگه توي همون رنج هست و يا فاصله اندكي وجود داره پس اميدي هست
دوست عزيز، ظرفيت كل شبانه و روزانه دانشگاه هاي تهران رو با هم جمع كن يه ضريب 110-115% هم براش لحاظ كن اگه رتبه ات با اين عدد فاصله فاحشي داره كه هيچ اميدي نداشته باش! اما اگه توي همون رنج هست و يا فاصله اندكي وجود داره پس اميدي هست
آره ديگه كم كم داره شهريه پيام نور جهنم دره به شهريه دانشگاه نيويورك ميرسه!
سلام
ببینید برای موفقیت در کنکور باید دروس اختصاصی رشته مورد نظر رو بتونید بلال بزنید.
معدلتون هم خوب هست .ودر مجموع شما با تلاش میتونید به این هدفتون برسید ..
دوستان یه سوال فوری: دانشگاه مجازی تبریز رو برای مقطع کارشناسی ارشد بالاتر میدونید یا پیام نور تهران رو؟ رشته مهندسی شیمی.
کدوم بهتره به نظرتون؟
شما ساکن کجا هستی؟ الان شاغلی یا نه؟
به نظرم تفاوت آن چنانی ندارن ولی بازم اگه به تهران نزدیک هستی پیام نور رو بزن
ساکن اصفهان هستم. بزودی ممکنه کارم برای جنوب درست بشه و بصورت اقماری برم کار کنم و بیام.
از نظر اعتبار کدوم بهتره؟
سلام
پردیس بین الملل چطوره؟
ارزش داره؟منظورم اعتبار و ایناست، مثلا چقدر فرق داره با روزانه یا شبانه همون دانشگاه؟
قبولی از طریق کنکور تخفیف داره؟
سلام
بین الممل ها دانشگاههای با اعتبار مدرک جهانی هستند.هرچند که بقسه مدارک وزارت علوم هم معتبر هستند ...
بین الممل ها داراری هزینه بالایی برای تحصیل هستند ...
سلام. من میخوام ارشد دانشگاه غیرانتفاعی یا پیام نور بزنم. و اینکه خوابگاه برام خیلی مهمه.
کسی میدونه پیام نور تهران خوابگاه داره؟حتی خودگردان؟
غیرانتفاعی تهران چطور؟
هيچ كدام خوابگاه ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)