صد در صد تایید میشه
این دو مارک اول ادی فایر بعد لاجیتک, اسپیکر ها عمری هستن که صدا رو با کیفیت بالا پخش می کنند.و در طی مدت دراز دچار نیم سوختگی و بم شدن صدا نمیشن.هر چی به غیر از اینا بخری پولت رو ریختی دور
صد در صد تایید میشه
این دو مارک اول ادی فایر بعد لاجیتک, اسپیکر ها عمری هستن که صدا رو با کیفیت بالا پخش می کنند.و در طی مدت دراز دچار نیم سوختگی و بم شدن صدا نمیشن.هر چی به غیر از اینا بخری پولت رو ریختی دور
همون c2 خوبه قیمتشم 210 تا 220 هست تو بازار
البته انتظار زیادی ازش نداشته باش به اندازهی همون 220 تومان
بله دوست عزیز میکرولب رو کلا فراموش کن که درجه 2 و 3 هم واسش زیاده.
ادیفایر c2 صداش رو شنیدم( البته خودم ندارم) اسپیکر خوبیه. لاجیتک و creative هم مارک های خوب و با کیفیت بالا هستند.
مرسی دوستان گلم از راهنماییتون من دیه احتمال 100 درصد همین c2 رو میخرم اسپسکر قبلیم میکرولب مال 10 سال پیش بود از همین ساده ها ک میبستن رو سیستمای 10 سال قبل . اما در مورد لاجیتک و کریتیو هیچی نمیدونم ک از ادیفایر بهترن یا ک نه![]()
کریتیو مارک خوبیه ولی متاسفانه تو ایران زیاد روش حساب نکن
لاجیتک هم بسیار عالی هست من خودم logitech z506 دارم اسپیکر خوبیه
ولی تو این قیمتی که شما میخوای همون c2 خوبه راستی اسپیکر رو برای چه منظوری میخوای و کجا میخوای ازش استفاده کنی
سلام
می خواستم ببینم از اسپیکر z506 که داری راضی هستی؟ منم تو فکر خریدنش هستم!
کلاً اگه میشه مزایا و معایبشو بگی و الان قیمتش چنده تو بازار؟ مرسی
خوب که اسپیکر خوبیه صدای منظم و هماهنگی داره برای یه اتاق کوچیک خوبه من ازش راضیم قیمتشم حدود 300 تا 330 هست کلا سطح متوسط هست
منتها باید کارت صدای خوبی داشته باشی صدای بلندی داره ولی هیولا نیست حجمش هم پایینه البته نسبت به اسپیکر های غول به خاطر میدرنج های 2 اینچی ولی در کل نسبت به قیمتش خوبه
مزایا
صدای هماهنگ و گوش نواز
زیبا و شیک
قیمت مناسب
کیفیت ساخت بالا
معایب
ساب ووفر کوچک 5 اینچ
میدرنج های کوچک 2 اینچ
نداشتن کنترل و صفحه نمایش دیجیتال
شما باید نگاه کنی انتظارت از یک اسپیکر چیه و برای چه کاری و این که کجا میخوای ازش استفاده کنی
اسپیکر هایی که الان دارم edifier s730 r1900tiii logitech z506
c3 رو هم قبلا داشتم فروختم
هر کدومشون هم یک مزایا دارند
من واسه موزیک و فیلم و بازی میخوام یعنی کلا واسه همه چی دیگه . اما تا وقتی کارت گرافیک خوب نخریدم بیشتر موزیک و فیلم. و اتاقم 3*4 هستش
Last edited by ENZO 000; 14-05-2013 at 22:48.
همون c2 برای شما خوبه صداش رو از نزدیک شنیدم صدای خوبی داره قیمتشم مناسبه حدود 220 ت
تو این رنج قیمت همین خوبه
edifier r1900TIII هم هست 2 کاناله خیلی کیفیت بالایی داره حجمش هم بالاست و یک اسپیکر واقعا حرفه ای هست ولی خوب سابووفر نداره و بیشتر بدرد کسانی میخوره که دنبال صداهای پایین نیستند یا یک اسپیکر دیگه دارند
راستی نظرتون درباره محصولات مینگو چیه؟ یه دوست دارم گیر سه پیچ داده ک مینگو بخر.
بعد ادیفایر c3 چقد از c2 بهتره؟شاید اونو خریدم. و با توجه به اختلاف قیمت این دوتا و نظر به اینکه من مانیتور هم احتیاج دارم توصیه میکنین حدودا 180 تومن بیشتر بدم واسه c3؟
Last edited by ENZO 000; 15-05-2013 at 09:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)