چشم مرسی. امتحان میکنم خبرشو میدم
چشم مرسی. امتحان میکنم خبرشو میدم
با برنامه ی regcure , اسکن کردم. واااااای باید میدی چه خبره!!!!!!اکثرا وضعیتشون قرمز بود. فقط ویروس نداشتم. حدودا 800 تا مشکل پیدا کرده. چچجوری باید برطرفشون کنم؟
آهان حالا تموم شد. fix all رو زدم. ایشالا که درست میشه
متاسفانه درست که نشد هیچ بدتر هم شد! الان cpu usage رسیده نزدیکای 100%بیشترین حجم رو هم firefax , explorer اشغال کردن!
ویرووس که نداشتم. مشکلات نرمافزاری رو هم که با regcure برطرف کردم. توی process هم که چیزی ندیدید. پس الان مشکل چیه؟
من سیستم سالممو میخوااااااام![]()
به عنوان آخرین پیشنهاد توصیه می کنم کل سیستم رو یکبار با یکی از دو آنتی ویروس Trustport یا AVG اسکن کنید.![]()
مرسی.اتفاقا خیلی کمک کردین. خیلی چیزا رو یاد گرفتم که تاحالا انجام نداده بودم.در کل واقعا از اینکه توجه کردین ممنونم
باشه باید اول نصبشون کنم. با اسکن آنلاین ESET هم کامپیوترو اسکن کردم. یکساعت طول کشید ولی ویروس پیدا نکرد! البته ویندوزم دیگه کارش تمومه. مال 2سال پیشه. همش پیام میده ویندوزتو رجیستر کن. حتی بک گراند هم که واسه دسکتاپ میذارم بعد از چند ساعت حذف میشه!![]()
منم همین مشکلو دارم ولی هر کاری کردم درست نشد.
یعنی ویندوز هم عوض کردی درست نشد؟ فک کنم یه سی پی یو خریدن افتاده رو دستمون!![]()
توی حالت safe mode هم که رفتم باز همینطوری بود!![]()
مشکل دمای پردازنده داری!!
یک شات از hw monitor بذار البته دو تا بذار یکی حالت عادی یکی هم وقتی پردازنده زیر فشار هست
یعنی ویندوز هم عوض کردی درست نشد؟ فک کنم یه سی پی یو خریدن افتاده رو دستمون!
شما قطعه جدید وصل کردی به کامپیوتر؟
حالتت 100%مشکل دمای پردازنده داری!!
یک شات از hw monitor بذار البته دو تا بذار یکی حالت عادی یکی هم وقتی پردازنده زیر فشار هست
حالت معمولی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)