optimus 4x
optimus 4x
Last edited by ol.mansoor; 16-05-2013 at 12:43.
sony xperia tx
این مدل گوشی که گفتی htc one svدر برابر xperia t حرفی برای گفتن نداره که از هر نظر که بخوای مقایسه کنی از xperia t اساسی ضعیفتره
لطفا یه نفر که 4x داشته به من معایبش رو به طور کامل بگه ، خیلی ممنون
دوستان، اگه لطف کنن و جواب بدن متشکر میشم.
چون سوال منم هست.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
HTC ONE S بهترین گوشی دو هسته بازار هست که در مواردی از چهار هسته ای های بازار هم بهتر بوده رو پیشنهاد میکنم تو این رنج قیمت بی نظیره شک نکن
با حرف دوستمون موافقم اگه میخواین بهترین گوشی رو تو این رنج قیمت خریداری کنید، در خرید اچ تی سی وان اس شک نکنید
اچ تی سی وان اس تا جایی که میدونم باطریش غیر قابل تعویضه و کارت حافظه هم ساپورت نمیکنه که مورد دوم خیلی بده ..
نظرتون در مورد HTC ONE SV چیه
از چی این htc one svخوشتون اومده میخوان یک ملیون پول برای گوشی که تو رده گوشی های متوسط اچ تی سی محسوب میشه بدین که حتی صفحه نمایش اچ دی هم نداره![]()
Last edited by clau; 21-05-2013 at 19:51.
دوست عزیز تا جایی که من میدونم باز نشدن درب پشتی و باطری یه مزیت بشمار میره چون مقاومت گوشی رو بسیار افزایش میده و این نوع باطری که تو این گوشی استفاده شده تا حداقل 4سال نیاز به تعویض نداره اگرهم داشته باشه می تونی ببری برات عوض کنند(مشکل نیست) .. در مورد عیب دوم شما این گوشی 16 گیگ حافظه داخلی داره و به نظر من کافی میاد مگر اینکه شما بخواید کلکسیونی از فیلمهای hd و بازی ها و اهنگ ها رو رو گوشیتون داشته باشید که ...! (( این تجربه ی من بود ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)