سلام.
چطوری میتونم مطمین شم که حافظه داخلی xperia v واقعا 8گیگ هستش؟
سلام.
چطوری میتونم مطمین شم که حافظه داخلی xperia v واقعا 8گیگ هستش؟
بلوتوث و 4g برام مهم نیست
فقط cpu و gpu برام مهم هست.تو علائدین فروشنده ها میگفتن xperia v از acro بیشتر هنگ و گیر میکنه!!!! عجیبه!!!(هر چند بعید نیس گوشی که تو بنچ مارکا نمره خوب بیاره اما تو واقعیت زیاد جالب نباشه.مثل s4نسخا اکتا !!یا حتی اکسپریا زد تا حدی(تو بررسی سایت نارنجی گفته)
دوربینشونم کاملا یکی هست فقط دوربین جلوی اکرو بهتره
راستی v مگه usb otg نداره؟؟؟؟
سیپیو v هم قابل قبول هس....فکر کنم منظورتون اکرو بود .نه؟!
الان یه طرف ترازو سی پی یو قوی تر هست و اون طرف ترازو hdmi+بدنه محکم تر+200میلی آمپر/ساعت باطری قوی تر+دوربین جلو بهتر+8گیگ حافظه بیشتر+داک شارژر!!!
به نظر من که طرف اکرو سنگین تره!
من خودم acro دارم، اون موقع که گرفتم V نبود و اگه الان می خواستم مجدد خرید کنم حتما V رو میگرفتم
قابلیتی که اشاره نکردین V داره اینه که باتریش قابل تعویضه، پس فکر میلی آمپر پایینترش نباشین. میتونید یه باتری یدکیش رو تو جیبتون داشته باشین همیشه.
علاوه بر این مشکلاتی که با acro دارم یکیش سنگین بودنش هست، جوری که حتی توی جیب کت هم احساس خوبی بهم نمیده و اکثرا تو دست میگیرمش،
و دیگری پر شدن رم! با اینکه خیلی از برنامه هام رو فریز کردم یا از اتوران خارج کردم بازم بین 100 تا 200 مگ واسم میمونه از اون 650 مگ رم در دسترس! که اونم زود پر میشه و باید از برنامه های task killer استفاده کرد
حالا شاید با اندروید 4.1 که بزودی واسش میاد این مشکلش حل بشه ولی کلا به نظرم رم 1 گیگ واسه این گوشی ها کمه
cpu هر چی میخواد باشه
داداش شما با 1 گیگ رم هم مشکل داری؟؟!!!الان فقط گوشی های سطح بالا 1 گیگ دارن (به جز چنتا فول اچ دی که2 دارن)
من اولین باره میشنوم کسی 1 گیگ رم داشته باشه و پر بشه! فکر کنم شما 1جای کارو اشتباه کردی!(برنامه ناسازگاری... چیزی) تازه وی هم که 1گیگ داره!
اسمی 1 گیگه، 635 تاست، (دقیق تر: 650208kB) حداقل نصفش رو هم منابع سیستمی اشغال میکنن
اونی که واسه کاربر باقی میمونه کافی نیست
حتما باید از برنامه های مدیریت رم استفاده کرد، وگرنه بعد چند ساعت کار باید گوشی رو ریست کرد، چون به شدت کند میشه
البته میگم، حتما با اومدن جیلی بن واسش این وضعیت بهتر میشه
Last edited by reza_3722; 17-05-2013 at 12:01.
یعنی همه اندرویدی های 1 گیگ اینجورن؟؟(650 واقعی دارن و اونم سریع پر میشه و باس خالیش کرد؟؟؟؟ با این اوصاف پس 760 و 512 ها چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
تازه رابط کاربری سونی از سبک ترین هاست!!!
نه همه اینجوری نیستن، من حتی با Incredible S مقایسه کردم که 768 داشت اما فضای خالی رمش از acro بیشتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)