دوست عزیز میشه بگید چه تنظیماتی انجام دادید؟من واسه ویندوز 7 میخوام اگر بشه انجام بدم
دوست عزیز میشه بگید چه تنظیماتی انجام دادید؟من واسه ویندوز 7 میخوام اگر بشه انجام بدم
سلام دوستان
من قصد دارم از شبکه رایتل به صورت وایرلس استفاده کنم یعنی چند نفر توی خونه بتونن ازش استفاده کنن.همون طور که میدونید مودم های 3G از طریق پورت usb هستند و امکان وای فای ندارند و هر
نفر باید یک مودم و یک سیم کارت جداگانه بخره .حالا من تو فکر این بودم که مودم 3G رو به یک روتر متصل کنم که امواج رو به صورت وای فای پخش کنه .حالا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که بتونه
کمک کنه ؟ ایا این کار امکان پذیر هست ؟
ممنون میشم
سلام.
منم یه سوال دلرم.
من یه مودم وایمکس دارم و یه مدم adsl . مودم وایمکس هم پرت لن داره و همچنین وای فای. من مدتیه از وایمکس استفاده نمیکنم اما مودم adsl وای فای نداره.
مودم ادسل هم پرت لن داره و هم پرت یو اس بی.
آیا میشه کاری کرد من از مودم وایمکس برای وای فای استفاده کنم؟
یعنی یه جوری ادسل رو بین دو مدم مشترک کنم؟
Last edited by M☼JTABA; 13-05-2013 at 15:27.
عزیز شما یه کارت شبکه بخر و بعدا با نرم افزار connectify me میتونی منبع اینترنت رو معرفی کنی و خروجی رو بزاری رو کارت وایرلس و تمام هم موبایل و هم سیستم میتونه همزمان از اینترنت استفاده کنه
البته اونی که شما میخوای هم میشه ولی دقت کنین که روتری که میخوایین تهیه کنید حتما با مودم سازگار باشه!
الان مودمهایی اومدن که قابلیت وایرلس هم دارن و میتونید اینترنت gprs/3g رو به اشتراک بذارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای دیگه ای از برند d-link هم موجوده
هزینه رو خودتون محاسبه کنید که کدوم باصرفه هست.
بله مدل مودماتو بگو دقیق تر راهنمایی کنم ؟ وایمکس ایرانسله یا مبیین نت؟؟
شرمنده دیشب آپلود سنتر مشکل داشت اینم عکسها
[ IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آقا من از internet download maneger ورژن 6.11 استفاده کردم در قسمت تنظمیات Opetion /connection سرعت اینترنت رو 512 انتخاب کردم ضمنا گفتم هر فایل رو 16 قسمت کنه .
بعد از شروع دانلود با ADSL حین دانلود کانکشن وایمکس رو وصل کردم.
من هیچ چیز رو تغییر ندادم. TCP/IP هر دو کانکشن رو به صورت اتوماتیک بدهید. (از دادن IP دستی خودداری کنید.)
ببخشید دیر جواب دادم.
من نمیتونم هزینه ی زیادی کنم. میشه گفت اصلا نمیشه هزینه ی جدید کنم.
کارت شبکه چنه؟
کارت لن(شبکه سیمی) 10 تومن، بی سیم (30 به بالا)
شما مشخصات مودماتو بده بهتر راهنمایی کنیم.
اگر مودمت مودم یو اس بی باشه نیازی به تهیه کارت شبکه اضافی نیست مثلا اگر مودم adsl شما asus-am602 & d-link-u2640 باشه (این مودم ها 2 پورت هستند یک لن و یک USB ) که با اتصال از طریق پورت یو اس بی می تونیید اون یکی مودم رو به کارت شبکه وصل کنید و نیازی به خرید کارت شبکه نیست. یا وایمکستون مودم همراه ایرانسل باشه یا مودم همراه مبین نت مثل عکسهای زیر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)