والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم ...
والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم ...
حالا مشکلی با باتری نداری؟والا من یه گوشی خریدم از تهران همون موقع که یارو تستش کرد یادش رفت خاموشش کنه تا سه روز بعد که رسید اهواز از جعبه درش اوردم دیدم روشنه منتظره که تست اولیه رو انجام بدم![]()
راستی یه توصیه ی دیگه که در مورد شارژ باتری میشه اینه که هفته ای یکبار بزارید شارژ باتری گوشی کامل خالی بشه و گوشی خاموش بشه بعد شارژش کنید.
موفق باشید.
من تو كاتالوگ سوني اريكسون خوندم بار اول 2.5 ساعت بايد شارژ شه ولي مغازه داره ميگفت بايد 7 ساعت بزاري شارژ حالا به ساز كي برقصم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by ilailaila; 11-08-2006 at 18:39.
آدم گیج میشه. من الان سه روز یه بار میزارم شارژ اصلا" اشکال نمیده هر دفعه هم 45 دقیقه تا شارژ کامل .
خوب این شرکت سازنده هست که گوشی رو ساخته. پس قاعدتـاً اطلاعات فنی شرکت سازنده از فروشنده بیشتره.من تو كاتالوگ سوني اريكسون خوندم بار اول 2.5 ساعت بايد شارژ شه ولي مغازه داره ميگفت بايد 7 ساعت بزاري شارژ حالا به ساز كي برقصم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من هم بار اول حدود 3 ساعت گزاشتم شارژ بشه.
گوشی شما چیه ؟من الان سه روز یه بار میزارم شارژ اصلا" اشکال نمیده هر دفعه هم 45 دقیقه تا شارژ کامل
موفق باشید.
من دابليو 900 رو كه گرفتم گفت 7 ساعت بذارش تو شارژ ولي من تا همون لحظه كه فول شارژ رو زد كشيدمش
الانم ماشاله خوب كار مي كنه![]()
گوشی من نوکیا 6820 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)