پیام رونالدو برای فرگوسن؛ مرسی برای همه چیز رئیس
با اعلام بازنشستگی فرگوسن، احتمال بازگشت رونالدو به الدترافورد هم کم شده است.
سایت گل- خبر بازنشستگی سرالکس فرگوسن بسیاری از شاگردانش فعلی و قدیمی اش را هم شوکه کرد. از جمله کریس رونالدو که هیچ وقت ارادت قلبی اش به فرگوسن پنهان نکرد.
حتی بعد از اینکه در ابتدای فصل جاری از شرایطش در سانتیاگو برنابئو ابراز نارضایتی کرد، گفته شد که ممکن است به منچستریونایتد بازگردد. اما با اعلام بازنشستگی فرگوسن، احتمال بازگشت رونالدو به الدترافورد هم کم شده است.
رونالدو دقایقی پیش، با انتشار یکی از اولین عکس هایش در الدترافورد در کنار فرگوسن، در صفحه فیس بوکش نوشت:" خداحافظ رئیس."
او همچنین در صفحه تویئترش نوشته: «مرسی برای همه چیز رئیس.»
رونالدو که در سال 2003 از اسپورتینگ لیسبون به منچستریونایتد پیوست، در 6 فصلی که پیراهن این باشگاه را به تن کرد، سه قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر نابودم کرد، ای کاش خودت میومدی و میگفتی که شایعست و دلمون قرص میشد. ولی حیف که این بار واقعا داری میری. تصور یونایتد بدون فرگی خیلی سخته، تصور نیمکت تیم بدون سر فرگی عذاب آوره. فرگی مربی یونایتد نبود، فرگی خود یونایتد بود، پدر تیم . بزرگترین مربی که تاریخ فوتبال به خودش دیده. سر فرگوسن ازت ممنونیم. بخاطر همه چیز. بخاطر نوشتن برگ مهمی از تاریخ منچستر یونایتد. خداحافظ مرد افسانه ای، خداحافظ خدای فوتبال.
![]()
گفتههاي منچستريها از بازنشستگي فرگوسن
با اعلام خبر بازنشسته شده سرالکس فرگوسن در انتهاي فصل جاري، اعضاي قديمي و فعلي اين باشگاه به تمجيد و قدرداني از زحمات اين مربي 71 ساله پرداختند.
انتشار خبر تصميم سرالکس فرگوسن براي وداع با دنياي مربيگري همه منچستريها را تحت تاثير قرار داده است، از خانواده گليزر به عنوان روساي باشگاه تا دوايت يورک، ستاره پيشين خط حمله شياطين سرخ و يکي از بازيکنان يوناتيد رويايي سال 1999.
به گزارش تسنيم، در زير واکنش منچستريها به اعلام خبر بازنشستگي سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ را ميخوانيد:
ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه: «همه ما ميدانستيم که اين روز بالاخره فرا خواهد رسيد و همه ما برايش برنامهريزي کرده بوديم تا مطمئن شويم فرگوسن در حالي که کيفيت تيم و زيرساختهاي تيم در بهترين وضعيت قراردارد، بازنشسته ميشود. کاري که فرگوسن براي منچستريونايتد و فوتبال دنيا انجام داد، هرگز از ياد نخواهد رفت. کار کردن کنار الکس و خطاب کردن او به عنوان يک دوست، بزرگترين افتخار و بهترين تجربه زندگي حرفهاي من بوده است».
جوئل گليزر، مالک مشترک باشگاه: «الکس بارها و بارها ثابت کرده که چه مربي استثنايي و در عين حال چه شخصيت فوقالعادهاي است. انگيزه او براي موفقيت و تعهدش نسبت به باشگاه حقيقتا مثالزدني است. من هميشه خاطرات خوشي که او براي ما ساخت، مانند شب خوش قهرماني در ليگ قهرمانان سال 2008 را به ياد خواهم سپرد».
پل اينس، بازيکن سابق منچستريونايتد: «اين مرد عالي و تمام نشدني است. من واقعا شوکه شدم وقتي اين خبر را شنيدم. کاري که او انجام داده باور نکردني است. دنياي فوتبال ديگر هرگز کسي را مانند او نخواهد ديد. 2 هفته پيش او داشت از ماندن براي 2 سال ديگر حرف ميزد و به همين خاطر شوکه شدهام. او مرا مثل پسرش ميدانست».
دوايت يورک، مهاجم پيشين منچستريونايتد: «فرگوسن با اعلام بازنشستگياش دنياي فوتبال را شوکه کرد. مسئله جانشينياش و اينکه ديويد گيل هم دارد ميرود احتمالا فرگوسن را وادار کرده به بازنشستگي فکر کند. او ميخواست امسال جام ليگ برتر را پس بگيرد. الان اين کار را انجام داده است. از جهات زيادي شايد اکنون بهترين زمان براي اعلام بازنشستگي بود اما کمي طول ميکشد تا همه به نبودش عادت کنند».
شان بوئنس، نايب رئيس کانون هواداران منچستريونايتد: «همه ما غافلگير شديم...کسي نميتواند جاي او را پر کند و به نظر من 5 سال ديگر هم ميتوانست کار کند هرچند او به استراحت نياز داشت».
کليتون بلکمور، بازيکن پيشين يونايتد: «قلبم به درد آمد. در روزنامهها و نشريات شايعاتي در اين باره خوانده بودم اما هرگز آنها را باور نکردم. البته به نظرم او حقش است که عقب بنشيند و با لذت بردن از کارهايي که انجام داده به استراحت بپردازد. يکشنبه برابر منچستريها روز احساسي خواهد شد. مطمئنم فرگوسن ميداند چه کسي جايش را خواهد گرفت و نظرش را هم اعلام خواهد کرد. تعجب نکنيد اگر ديويد مويس سرمربي منچستر شد».
وينسنت کمپاني، کاپيتان منچسترسيتي: «سرالکس فرگوسن...يکي از بهترين مربيان تاريخ. بعد از 26 سال موفقيت در فوتبال همه ما به او يک قدرداني بزرگ بدهکاريم».
مايکل اوون، مهاجم پيشين ليورپول و منچستريونايتد: «منچستريونايتد بدون سرالکس فرگوسن حس خوبي نخواهد داشت. يک مرد و يک مربي بزرگ. هيچ کسي توان رقابت با رکورد او را نخواهد داشت. او و تيم برنامه ريزي کرده بودند به مسابقات چستر ريس بروند.شايد آنجا دوربرگرداني باشد. شايد اين خبر بزرگترين سيرک رسانهاي تاريخ باشد».
دنيس اروين، بازيکن پيشين منچستريونايتد: «امروز براي منچستريونايتد روز تلخ و غمانگيزي است. امروز روزي است که ما بايد از تمام افتخاراتي که او براي منچستريونايتد به ارمغان آورد تقدير کنيم. هر بار که اين خبر به گوشم ميرسيد شوکه ميشدم. بدون شک او بهترين مربي تاريخ است».
خیلی ناراحتم ...
نمی دونم خبر از این بدتر هم توی دنیای فوتبال ممکن بود یا نه ؟
بهترین مربی تاریخ با 49 جام رفت، امیدوارم همواره موفق باشه ...
این آهنگیه که برای فرگوسن خونده شده، شاید برای بعضی ها جذاب باشه :
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
Born in govan on the night of new years eve
Came a boy with dreams to be a champion
And the rest Is history, now he’s left a legacy
And he will be remembered forever
Like the greats from before and others we adore
Fergie keeps the Manchester tradition
We play all out in attack, and solid at the back
and thats what make the club united
خبر شوک آوری بود.
به عنوان طرفدار تیم رقیب منچستر از این خبر ناراحت شدم. حالا نمی دونم دیگه واقعا احساس خود منچستری ها چیه!
امیدوارم هر جا هست موفق باشه...
خبر واقعا ناراحت كننده ايه
منى كه طرفدار بارسا هستم با شنيدن اين خبر واقعا ناراحت شدم و برام مثل يه شك بود؛ نميدونم خود منچستريا چه حالى دارن!
اينكه يه تيم رو به اوج برسونى و بيش از 20 سال تو اوج نگه دارى، كار بسيار سختيه كه از مرد بزرگى مثل تو بر مياد.
خدا حافظ پيرمرد دوست داشتنى!
دنياى فوتبال در غم از دست دادنت خواهد گريست
مسلما خاص ترین و بدترین خبری بود که بعد از سقوط هواپیمای تیممون تو فوتبال دنیا اعلام شد.
بزرگترین مربی تاریخ فوتبال ، مربی که 20 سال تمام تیمش رو بین اول تا سوم نگه داشت امروز داره خداحافظی میکنه . خیلیا از سر ببخشید اینو میگم عقده هایی که به خاطر شکست خوردن جلوش دارن خیلی راحت مسخرش میکنن اما همونا هم پیش خودشون میدونن که این مرد فقط و فقط یکیه و فقط منچستر نیست که از رفتنش ضربه میخوره ، فوتبال دنیا هم این رفتن رو حس خواهد کرد.
تو 20 سال اخیر کل فوتبال دنیا رو که دوره کنید امکان نداره تیمی رو با ثبات تر از تیم پیرمرد دوست داشتنی و موفق منچستر پیدا کنید ، مردی که خیلی ها در مقابل تفکراتش تسلیم شدن و روشی که توی یونایتد پایه گذاری کرد در ادامه مکتب سر مت بازبی منچستر رو همیشه در بالاترین سطح ممکن نگه میداره
هنوزم تو بهتم![]()
خبر ناراحت کننده ای بود منم با وجود اینکه طرفدار تیم رقیب یونایتد هستم از شنیدن این خبر ناراحت شدم
پرافتخارترین مربی جزیره امروز بازنشسته شد و امسال رقابت مورینیو و سر الکس میتونست باعث جذابیت هر چه بیشتر جزیره بشه اما افسوس که ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)