تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: کدوم برنامه های startup ضروری نیست؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

روش سوم و انجام دادم سیستم مشکلی نداشت. اولیم که دی وی دی ویندوز ندارم.
    آقا من گفتم اصلا یه کاری کنم بیام از partition recovery استفاده کنم. شاید درست بشه!؟
    برم دنبالش ایشالا اگه درست شد خبر میدم. فقط یه چیزی من دی وی دی درایو و این چیزا هم ندارم . این پارتیشن ریکاوری کلا چی کار میکنه؟
    همینطور که از اسم این برنامه مشخص است مربوط به ریکاوری کردن اطلاعات شما هست که بصورت مثال از روی درایو حذف شده ربطی به مشکل شما این برنامه ندارد شما همون روش دوم رو هم تست کنید اگر که باز رفع مشکل نشد بهتر بود dvd ویندوز داشتین یکدور ویندوز repair میکردین از طریق روش پایین که میگم برین یک یوزر جدید درست کنید مراحلش طبق مراحل نصب ویندوز هست امانیازی به dvd ندارین به اینصورت که

ابتدا منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه برای شما این دستور پایین داخل همون پتجره با موس paste اینتر کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد در کادری که باز میشه تنظیمات طبق شکل پایین بترتیب شماره انجام بدین روی گزینه اکی بعد کلیک کنید وقتی سیستم که خاموش شد روشن کنید بالا اومد همینطور که برای نصب ویندوز پیش میرین برای این روشم طبق همون پیش برین بعد از طریق این یکی یوزری که ساختین تست کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همینطور که از اسم این برنامه مشخص است مربوط به ریکاوری کردن اطلاعات شما هست که بصورت مثال از روی درایو حذف شده ربطی به مشکل شما این برنامه ندارد
    نه اشتباه نشه منظورم از partition recovery پارتیشن مخفی لپ تاپ که ویندوز رو به حالت اول درمیاره بعد که ریکاوری کردم ازش یه بک آپ میگیرم تا دی وی دی ویندوز رو داشته باشم. بعد به نظرم اگه درست نشد بهتره بقیه کارا رو بکنم.
    راستی یه سوال خارج از بحث شما بعضی از راهنمایی هایی که میکنید و مراحلی که میگی طبق سایت خاصی میگید درسته؟
    میشه معرفی کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من با پارتیشن ریکاوری ویندوز رو عوض کردم سرعت بوتش خیلی فرقی نکرد. وقتی ویندوز جدید نصب شد رفتم توی کنترل پنل و دیدم خیلی نرم افزار نصبه مثلا چند تا بازی کوچیک چندتا برنامه غیر از برنامه های مربوط به لپ تاپ مثل trend micro titanium internetsecurity 2012. فکر میکردم اون بنده خدا که لپ تاپ رو ازش گرفتم اینا رو نصب کرده و قبلا فکر میکردم وقتی ویندوز ریکاوری میشه غیر از درایورها و برنامه های ضروری چیز دیگه ای نباید باشه .آیا این عادیه؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من با پارتیشن ریکاوری ویندوز رو عوض کردم سرعت بوتش خیلی فرقی نکرد. وقتی ویندوز جدید نصب شد رفتم توی کنترل پنل و دیدم خیلی نرم افزار نصبه مثلا چند تا بازی کوچیک چندتا برنامه غیر از برنامه های مربوط به لپ تاپ مثل trend micro titanium internetsecurity 2012. فکر میکردم اون بنده خدا که لپ تاپ رو ازش گرفتم اینا رو نصب کرده و قبلا فکر میکردم وقتی ویندوز ریکاوری میشه غیر از درایورها و برنامه های ضروری چیز دیگه ای نباید باشه .آیا این عادیه؟
    با تشکر
    سلام، بله طبیعیه و روی ویندوز اریجینال لپتاپها برنامه های که شرکتها در نظر گرفته اند بعنوان اشانتیون و گاهی تبلیغ (مثل برنامه های امنیتی :در مورد شما ترندمایکرو) نصب میشه که بعد از پاک کردن هم روی پارتیشن ریکاوری باقی میمونند...
    اگر نیاز ندارید آن اینستالشون کنید....

6. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

یا که
    GUI Boot
    ویندوز غیر فعال کنید که این هم یکمقداری در سرعت بوت تاثیر گذار است.
    این
    GUI Boot
    به چه درد میخوره؟ اگه غیر فعالش کنیم چه میشه؟

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

با تشکر
    سلام مواردی رو علاوه بر اونچه کاربران حرفه ای مطرح کردن برای شما بیان میکنم که میتونه کمکی به مشکل شما بکنه
    1- شما هر چه قدر هم رم داشته باشی برای ویندوز کافی نیست به همین دلیل ویندوز فضای آزاد موجود بر روی درایو C ( پارتیشنی که ویندوز روی آن نصب شده) رو به عنوان یک رم مجازی استفاده میکنه ( که البته میشه تغییراتی در حجم یا محل اون داد که فعلآ از این موضوع صرف نظر میکنم) . یکی از دلایل شات دان کردن سیستم همینه که اطلاعات موجود روی این رم مجازی در محل خودش ذخیره و بعد سیستم خاموش بشه با این توضیح اگه درایو ویندوز شما فضای آزاد کافی نداشته باشه سرعت به طور چشم گیری کاهش میکنه پس لازمه حداقل 5 گیگ برای سیستمی که 2 گیگ رم داره فضای آزاد روی هارد موجود باشه پس اگه این طور نیست با حذف نرم افزار های غیر ضروری یا نصب اوها در درایو دیگه این فضا رو ایجاد کنید و لااقل هفته ای یک بار درایو ویندوز رو از وجود فایلهای اضافه مانند ریسایکل بین (سطل آشغال) ، فیلهای تمپرری و غیره با کمک ابزار disk cleanup پاک کنید همچنین باید پراکندگی فایلها رو با نرم افزارهای defragment اربین ببرید تا عملکرد ویندوز از این بخش دچار مشکل نشه
    2- رجیستری به عنوان قلب ویندوز شناخته میشه هر گونه عملی روی ویندوز در رجیستری ثبت میشه . بعد از مدتی این بخش هم با اطلاعات بی مورد و یا سوخته و باطل شده پر میشه خصوصآ وقتی نرم افزار های متعدد رو نصب و حذف کنید . نرم افزار های مختلفی برای رفع خطاها و مشکلات رجیستری موجوده که من نرم افزار Registry Reviver برای کار ترجیح میدم و از لینک زیر قابل دریافته . حااقل دوبار رجیستری و اسکن کنید بعد هم اون رو دفرگ کرده سیستم رو ری استارت کنید و تغییر محسوسی رو تو عملکرد ویندوز مشاهده خواهید کرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •