تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سامسونگ6980 --ای جی 7610 --یا سونی 720

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

الان توی دو تا سایتی شما قرار دادید هر دو به این اشاره داشتند که رنگ سیاه در سری 7600 زیاد جالب نشون نمیده که این خودش نقص خیلی بدی هست.تعریف ها که تو سایت سی نت نوشت خیلی ساده است ولی انتقاد ها که نوشته خیلی تو سر مال میشه زد.تو ختم کلامش گفته اگر شما به دنبال تصاویر با کیفیت بالا که شما رو حیرت زده می کنه ارزشش رو داره که نگاهی هم به این تی وی بندازید(از چشم راست نگاه از چشم چپ فراموش کن ).ولی اگر از این سری ال جی خوشت اومده اصلا به این حرفا گوش نکن برو بخر چون وقتی مارک دیگه بخری همش به خودت میگی کاشکی اونو می خریدم
    از خوبی هاش نوشته که یک از بهترین ظاهر ها رو داره که به نظر من اره بین الجی ها بهترین ظاهر رو داره و در مقابل سامسونگ هنوز خیلی جا داره.زیبا ترین قاب ها رو سونی میزنه ولی یک قاب که من خیلی ازش خوشم اومد 7770 سامسونگ بود.
    ختم کلام من اینکه شما سونی ,سامسونگ یا الجی بخری باید ببینی با کدومش حال می کنی؟اونقدر که پول میدی اش میخوری؟(با شرایط این مملکت داری تی وی میخری یا فقط دوست داری یک سری امکانات بی مصرف داشته باشه)

2. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان توی دو تا سایتی شما قرار دادید هر دو به این اشاره داشتند که رنگ سیاه در سری 7600 زیاد جالب نشون نمیده که این خودش نقص خیلی بدی هست.تعریف ها که تو سایت سی نت نوشت خیلی ساده است ولی انتقاد ها که نوشته خیلی تو سر مال میشه زد.تو ختم کلامش گفته اگر شما به دنبال تصاویر با کیفیت بالا که شما رو حیرت زده می کنه ارزشش رو داره که نگاهی هم به این تی وی بندازید(از چشم راست نگاه از چشم چپ فراموش کن ).ولی اگر از این سری ال جی خوشت اومده اصلا به این حرفا گوش نکن برو بخر چون وقتی مارک دیگه بخری همش به خودت میگی کاشکی اونو می خریدم
    از خوبی هاش نوشته که یک از بهترین ظاهر ها رو داره که به نظر من اره بین الجی ها بهترین ظاهر رو داره و در مقابل سامسونگ هنوز خیلی جا داره.زیبا ترین قاب ها رو سونی میزنه ولی یک قاب که من خیلی ازش خوشم اومد 7770 سامسونگ بود.
    ختم کلام من اینکه شما سونی ,سامسونگ یا الجی بخری باید ببینی با کدومش حال می کنی؟اونقدر که پول میدی اش میخوری؟(با شرایط این مملکت داری تی وی میخری یا فقط دوست داری یک سری امکانات بی مصرف داشته باشه)
    سلام
    من بخش اول صحبتتون رو متوجه نشدم!
    من اخر جواب سوالمو نگرفتم که کدوم برند بهتره. مزایا و معایب هر یک رو متوجه شدم.اما پیشنهاد شما و بقیه دوستان رو نگرفتم
    به طور خلاصه میخاستم بدونم شما با کدومشون بیشتر حال میکنید!!!

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من بخش اول صحبتتون رو متوجه نشدم!
    من اخر جواب سوالمو نگرفتم که کدوم برند بهتره. مزایا و معایب هر یک رو متوجه شدم.اما پیشنهاد شما و بقیه دوستان رو نگرفتم
    به طور خلاصه میخاستم بدونم شما با کدومشون بیشتر حال میکنید!!!
    بسته به سلیقه هر کسی داره مثلا چون من خودم قاب تی وی خیلی برام مهمه اصلا طرف ال جی نمیرم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •