تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید لپتاپ 2.7 میلیونی و 3 میلیونی .تا فردا باید تصمیم بگیرم لطفا کمک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز z500 lenovo نظر منه.........
    فوجیتسو lh532 هم با سی پی یو مناسب و قیمت 2.7 مناسبه کارتونه........
    موفق باشید

2. این کاربر از real_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من خودم با z500 کار کردم واقعا لپ تاپ انچنان خوبی هم نیست من نمیدونم چرا همه چسبیدن به این لپ تاپ.خوب برای اون 6 تا k56cm رو انتخاب کردم لطفا کسی اگه نظری داره بگه.
    در مورد خودم هنوز نمیدونم چی بخرم؟یه سوال cpu نسل دو و سه زیاد با هم فرق میکنن؟چون به سونی به شدت علاقه دارم ولی لامصب هم پردازن هاش نسل دوه هم حدودا 500 تومن از مارکهای دیگه گرونتره؟اگه نسل دو و سه زیاد فرقی ندارن برم یدونه سونی ناز واسه خودم بخرم؟خیلی خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.یکم پستم طولانی شد ببخشین .من واسه شرکت لپ تاپ cmk56 رو سفارش دادم ولی تا چند روز دیگه نمیتونم ببینم چه شکلیه ؟هنوز واسه خودم انتخاب نکردم.
    مسئله سر k56cm و سامسونگ np530u4c-so1 هست هر دو الترابوکن به غیر از کار ت گرافیک کانفیگشون دقیقا یکیه"تا اونجایی که من میدونم"اضافه میشه مانیتور ایسوس 15.6 و مانیتور سامسونگ 14 اینچی هست
    k56cm=2.550 تومن
    samsung=3تومن
    چند تا سوال دارم.
    1-ایا k56cm بدنش المینیومیه ؟ارزشش رو داره واسه الترا بوکه سامسونگ که بدنش المینمیه ولی 500 تومن گرونتره پول بدم ؟
    2-وزن k56 دو کیلو سیصد گرم هست.به نظرتون من خیلی وسواس دارم سر این موضوع که الترا بوکه سری 5 سامسونگ که 1.8 کیلو هستش که خیلی بهتر از k56 هست از نظر وزن؟
    کارت گرافیک k56 هست635mو کارت گرافیکی الترابوکه سامسونگ 620m هست .به یاد داشته باشید 500 تومن سامسونگ هنوز گرونتره؟بعضی وقت ها بازی هم میکنم وقتی هم بازی میکنم بازی شاخی رو بازی میکنم.
    3-به نظرتون ارزش داره از وزن کمتر قیافه شیکتر بدنه المینیومی سامسونگ بگذرم ؟یا از قدرت گرافیکی بیشتر حدود 15% و قیمت کمتر k56cmچشم پوشی کنم؟
    در مورد قیمت البته قیمت برام مهم نیست فقط نمیخام بعد خرید یکی بهم بگه اِه من با این پول لپ تاپ بهتری میتونستم بخرم
    اگه کسی یکی از این لپ تاپ ها رو داره تجربشو بگه ازش.
    در مورد باطری هم سامسونگ قول داده 7 ساعت رو نگه داره و ایسوس هم تا اونجایی که من میدونم 5 ساعت نگه میداره تا اونجایی که من میدونم
    میدونم بحث سلیقه ای شده ولی باور کنین نمیتونم انتخاب کنم
    خیلی خیلی ممنون.یکی اقایی کنه منو راهنمایی کنه
    Last edited by vb.mohsen; 10-05-2013 at 21:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون 6 تارو گفتم که فقط ظاهر خوب و مارک خیلی مهمه .فقط به اینها اهمیت میدن.به نظر خودم asus , sony خوب هستن واسشون تو این رنج قیمت چی بخرم . واسه خودم گیم برنامه نویسی.طراحی سایت ....هر چی که بگی سگ جون هم باشه چون صبح تا شب جلوش میشینم
    ببین برای اونا همون سونی یا ایسوس بگیر چون ظاهر و برند براشون خیلی مهمه . البته بعضی از مدلهای hp هم ظاهر قشنگ و ظریفی دارن .
    ولی برای خودت چون کانفیگ خوب و سگ جون میخوای فقط برو سراغ مدل n5521 دل . برای چیزایی که میخوای مناسبه .

پردازنده: Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U @1.90GHz
    حافظه: 4 گيگابايت
    هارد ديسك: 750 گيگابايت
    گرافيك: AMD Radeon HD 8130M , 2GB

6. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

من خودم با z500 کار کردم واقعا لپ تاپ انچنان خوبی هم نیست من نمیدونم چرا همه چسبیدن به این لپ تاپ.خوب برای اون 6 تا k56cm رو انتخاب کردم لطفا کسی اگه نظری داره بگه.
    در مورد خودم هنوز نمیدونم چی بخرم؟یه سوال cpu نسل دو و سه زیاد با هم فرق میکنن؟چون به سونی به شدت علاقه دارم ولی لامصب هم پردازن هاش نسل دوه هم حدودا 500 تومن از مارکهای دیگه گرونتره؟اگه نسل دو و سه زیاد فرقی ندارن برم یدونه سونی ناز واسه خودم بخرم؟خیلی خیلی ممنون.
    شما از چه نظر و رو چه حسابی می گید بی کیفیته ؟
    k56 هم خوبه
    آره تفات خیلی زیادی دارن البته شما فرقش رو احساس نمی کنی فکر کنم کاره مالتی مدیا داشته باشی درسته ؟ در کل این دو تا پرازشگر خیلی با هم تفاوت دارن اما تو کارهای روزمره i7 زیاد به درد شما نمی خوره و فقط گرما داره و برق زیادی مصرف می کنه همین
    میتونی یه سونی هم بخری اما z500 هم دیزاین قشنگی داره + که گرافیکش هم براتون میمونه و زود قدیمی نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستانی که قصد خرید دارند به نظر من صبر کنن تا بعد از انتخابات و دولت آقای رفسنجانی........
    افت دلار محسوس خواهد بود.....
    به طوری که همین امروز تا3430سقوط کرد

9. 3 کاربر از real_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببین برای اونا همون سونی یا ایسوس بگیر چون ظاهر و برند براشون خیلی مهمه . البته بعضی از مدلهای hp هم ظاهر قشنگ و ظریفی دارن .
    ولی برای خودت چون کانفیگ خوب و سگ جون میخوای فقط برو سراغ مدل n5521 دل . برای چیزایی که میخوای مناسبه .

پردازنده: Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U @1.90GHz
    حافظه: 4 گيگابايت
    هارد ديسك: 750 گيگابايت
    گرافيك: AMD Radeon HD 8130M , 2GB
    همینم مونده دل بخرم.البته جسارت نشه دوست عزیز.اونقد بدی از دل دیدم این حرف رو میگم.
    شما از چه نظر و رو چه حسابی می گید بی کیفیته ؟
    k56 هم خوبه
    آره تفات خیلی زیادی دارن البته شما فرقش رو احساس نمی کنی فکر کنم کاره مالتی مدیا داشته باشی درسته ؟ در کل این دو تا پرازشگر خیلی با هم تفاوت دارن اما تو کارهای روزمره i7 زیاد به درد شما نمی خوره و فقط گرما داره و برق زیادی مصرف می کنه همین
    میتونی یه سونی هم بخری اما z500 هم دیزاین قشنگی داره + که گرافیکش هم براتون میمونه و زود قدیمی نمیشه
    z500 تو مغازه دوستم هست. هر روز جلو چشمه کیفیت پایین بدنه ازش میچکه .خوشگل هست.ولی کنار لپتاپ هایی که من انتخاب کردم هیچه.در ضمن نمیدونم k56 دیدین یا نه باور کنین z500 لپتاپ"مدل cori5 " که 200 تومن گرونتر از k56 هست ولی در کانفیگ دقیقا یکین.و در زیبایی z500 حرفی برای گفتن نداره.واقعا من اصلا دلیل اینکه همه چسبیدن به z500 رو نمیدونم.همینطور کار من برنامه نویسی هست بعضی وقت ها هم گیمر به تمام معنا میشم.دلیل اینکه بین سامسونگ ایسوس موندم بیشتر بخاطر گرافیم 635m ایسوس هستش
    دوستانی که قصد خرید دارند به نظر من صبر کنن تا بعد از انتخابات و دولت آقای رفسنجانی........
    افت دلار محسوس خواهد بود.....
    به طوری که همین امروز تا3430سقوط کرد

دلت خوشه ها.مشکل ما اینه که حافظه تاریخی سیاسی نداریم.تاریخچه گرون شدن دلار رو بخونین حتما.در ضمن کار وزندگی دارم من عزیز .این ترم 3 تا پروژه سنگین دارم.باور کنین بدون cori5 هر کدوم 1-2 ماه وقتمو میگیره.دیدین تو ویژوال وقتی f5 رو میزنی چه زود بیلد میشه برنامتون"تو cori5"
    دوستان هیشکی پست اخر من نخونده. الکی فقط میان z500 رو تعریف میکنین.بابا به خدا لپتاپ خوبی نیست هر روز جلو چشمه سنگینه. شیک هست ولی جنس بدنه نمیدونم چی هست ولی 1 ماه طول نمیکشه خط خطی میشه میزنه تو ذوقتون.از ما گفتن بود.میزنم قاطی میکنم میرم همین z500 میخرما.
    امیدوارم اخرین سوالام باشه :
    کارت گرافیک 620m دو نوع هستش 64بیتی و 128 بیتی .کسی میدونه من از کجا بدونم لپتاپی که میخرم مدل 128 بیتی رو داره .البته تو لپتاپهای سامسونگ
    Last edited by vb.mohsen; 11-05-2013 at 23:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من 4540s hp بخر خیال خودتو راحت کن . پردازنده قوی ، گرافیک خوب ، بدنه محکم آلومینیومی با دیزاین زیبا .
    مشخصات کانفیگ :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •