دوستان عزیز، یه مشکل بزرگتر دیگه ای که در حال حاضر بهش برخوردم (یا شاید هم اون به من برخورده)اینه که اساساً من تا به این لحظه (با وجود کوشش بسیار) نتونستم ویندوز Xp روی این لپ تاپ نصب کنم
یعنی بعد از مرحله ای که سی.دی ویندوز بوت میشه و شروع به شناسایی و چک کردن سخت افزار و لود کردن ستاپ ویندوز میکنه، صفحه منحوس blue page نمایش داده میشه و پیغامی با مضمون زیر ظاهر میشه:
Windows has detected a problem
(درست مثل وقتی که یه سخت افزار معیوب به سیستم متصل باشه)
دلیل واضحی هم برای نمایش پیغام ذکر نمیکنه (ظاهراً به هارد سیستم ایراد میگیره)
اما سخت افزار دستگاه قطعآً سالمه (چون ویندوز 7 تونست روش نصب بشه) سی.دی ویندوز هم که یحتمل ایراد نداره (چون روی سیستم دیگه چک کردم)
حالا با این تفاصیل اگر اساتید و پیشکسوتان عزیر، راهی برای نصب و حل مشکل به ذهنشون خطور میکنه دریغ نکنند
پی نوشت:
این مسئله ای که می خوام مطرح کنم شاید چندان ارتباطی با مبحث تاپیک نداشته باشه اما میخواستم بدونم که در ارتباط با گرافیک های on board ، گمان میکنم که به صورت هوشمند و با توجه به نیاز نرم افزارهای گوناگون حجم رمشون تغییر میکنه (در واقع ار رم اصلی دستگاه وام میگیرند) حالا میخوساتم بدونم آیا نرم افزاری هست که ما بتونیم همواره مقدار ثابتی رم برای کارت گرافیک در نظر بگیریم و در واقع از کمو زیاد شدن میزان رم جلوگیری کنیم؟![]()