مگه اینترنت داریم اصن!!
مگه اینترنت داریم اصن!!
عالی سرعت ایراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااان توپه توپه....
اوف با سرعت 2mds هم تیکی میکی میره....
واقعا منظورتون از نظر سنجی چی بود؟؟؟؟؟؟؟![]()
اصلا گزینه خوب و متوسط توی این نظرنسجی معنی نداره
امیدوارم دوستان تو این تاپیک دیگه بی حرمتی و صحبت سیاسی و فیلی نکنند
تا مانند ان دو قبلی بسته و حذف نشه
همچنان مشکل گویا هست خبری اپدیتی نیست؟ من که به ان دوستم که تو سازمان فناوری اطلاعات هست گفتم زود زود اپدیتم کنه
چیزی که جالبه و خنده دار اینکه که می گفت تو سازمان هم این مشکل هست![]()
Last edited by italodance; 05-05-2013 at 13:03.
اپدیت:
تست فیلت ری نگ ملی با 9 سرور
جلوگیری از خروج packet به خارج از کشور چک packet با فایروال داخلی
مشکل نرم افزاری در فایروال داخلی
به احتمال زیاد دیگه همنطور میمونه
منبع: سازمان فناوری اطلاعات
بدبخت شدیم رفت که جدی جدی انگار کار اینترنت تمام شد
خداحافظ اینترنت سلام اینترانت
میشه یکم بیشتر در مورد این اصطلاحات توضیح بدید دوست گرامی ؟ یکم مطلب رو باز کنید ؟ که دقیق دارند چیکار میکنند ؟
منم یه دوست دارم که یه دوست داره ... عزیز جان چرا اذیت میکنی رک بگو ببینیم این مشکلات عمدی و با برنامه قبلی اگه حماسه و اینا بشه بعدش درست میشه یا نه دیگه کلا اینترنت به اون مفهومی که بود رو فراموش کنیم؟![]()
ببینید 9 تا سرور اینا را انداختند که شما هر send receive با هر ip خارجی رو دارید به شدت کنترل میشه و میتونه ظرف مدت 30 ثانیه الی یک دقیقه اطلاعات رد و بدل شده شما نه تنها دریافت کنه که چی بوده بلکه پس از مدت فوق انرا هم میبنده یعنی اگر شما دانلودی دارید که سرعتش 1000 کیلو باشه پس از 1 دقیقه به 0 کیلو تبدیل میشه
و ارور زیر رو مشاهده می کنید:
connection reset by peer 10054
یا server timed out
که ممکنه در برنامه اینترنتی ,سروری, بازی ای و....مشاهد بشه بنامهای مختلف ولی شماره خطا یکسان هست
البته خوب مجددا با ان سرور پس از مدتی وصل میشه ولی هی این حالت تکرار میشه طوری که ترجیح میدی بقیه شو نبینی
ضمنا فایروالشون هم مشکل پیدا کرده که packet رو میگیره بلافاصله جلوشو میگیره
حالا من خودم موندم این مشکل فایروالشان حل میشه و این داستان تموم میشه یا اگر هم حل بشه باز مجددا ارتباط و send receive رو بلوک میکنه کلا؟ یا نه
منم هنوز این قسمت تمیز نفهمیدم بالا توضیح دادم اتفاقا من خودم از این قسمتش بیشتر میترسم که عمدی هست یا نه چون طرف هر دو حالت رو به من گفت که انگار هر دوش باهم رخ داده دیگه چه گلی بشه این بدبختی
کلا اینترنت رو به اون مفهومی که میشناختی باید فراموش کنی ، اگر این چیزی هست که میخوای بشنوی عزیز
خودشون هم گفتن که ربطی به اون قضیه "حماسه" و اینا نداره ، یعنی خیال نکنید که فوقش یه ماه این مشکلات هست و بعدش به روال سابق برمیگرده ...
متاسفم برای خودمون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)