تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: معرفی مغازه‌های کلاه بردار در پاساژ علاالدین

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام با اجازه دوستان ومباحثی که گفته شده من یک چیز به ذهنم میرسه اونم اینه

هیچ گربه ایی برای رضای خدا موش نمی گیره

2. 2 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من اون هایی رو بگید که کلاه بردار نیستن
    اینجوری سریع تر تموم میشه

هر موقع از علائدین خرید کردم یه بلایی سر ما درآوردن

4. 4 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علاءالدین که شاهکاره
    گوشی باز بدون گارانتی رو با کمال پررویی بجای گارانتی اصلی غالب میکنن! تازه انگار که با دسته کورا طرفن کلی پولم بابت چرت و پرتای نرم افزاری که گوشی جاوا رو ضد ویروس میکننمیخوان بگیرن!!!!!
    یکی از این مثلا کاسبای اونجا چند روز پیش میخواست این کار رو با من انجام بده! وقتی مخالفت منو دید، بعد کلی قلدر بازی ادعا میکرد که سیم کارت منو نمیده و من باید گوشی رو بخرم!! روزگار ما جالبه، ببین چقد کلاهبردارا پررو شدن میگفت کنسلی ش هم میشه 20 تومن
    منم که زورم بشون نمیرسید، رفتم دفتر بازرسی پاساژ (تو پاگرد طبقات دفاتر بازرسی مستقر هستن) خلاصه با دخالت اونا با کلی دردسر سیم کارتمو پس گرفتم!!
    دست آخرم رفتم بازار موبایل از اونجا گرفتم! تازه فهمیدم واقعا چه کلاهی داشت سرم میذاشت!
    راستی اون کلاهبردار کاسب نما که رفتارهای خیلی زشتی هم داشتن (هر سه نفرشون!!):
    طبقه همکف پلاک 37-فروشگاه جوان

6. 7 کاربر از itsmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مراجعه کنید به دو نمونه از لینک هایی که در پست قبلی معرفی کردم تا ببینید قضیه بسیار حاد تر از این حرفاست که بخواین به نمایندگی سامسونگ یا کس دیگری اطلاع رسانی بشه.
    برای اثبات این قضیه میتونم فاکتور که تاریخ خرید گوشی در سربرگ و همچنین شماره IMEI رو به نمایش بگذارم تا خودتون در سایت گارانتی شرکت چک کنید و ببینید که گوشی 9 ماه مصرف شده بوده.

فردای آن روز تماس گرفتم و فروشنده با پررویی تمام گفت که "همینیه که هست". ایشون بطور کامل از قضیه دست دوم بودن آگاه بودند.

اما هدف من از اینکار بردن آبروی این فرد یا فروشنده خاص نیست. نکته ای که مد نظر من هست اینه که:

1. بنده فکر میکنم وظیفه همه ما هست که اینگونه اطلاع رسانی هارو بکنیم و اجازه ندیم که این مشکل برای دیگران پیش بیاد چراکه نهادهای قانونی که به هیچ وجه پیگیر نیستند پس خودمون باید دست بکار شیم.
    2. دوست عزیزی که از این کار من انتقاد میکنه احتمالا چنین بلایی سرش نیامده (که امیدوارم هیچوقت پیش نیاد) ولی مطمئنم که این کار ما میتونه به خیلی ها کمک کنه از جمله منتقد عزیز.

بازهم از دوستان میخوام که تجربیات خودشون رو حتما بیان کنند.

سربلند باشید
    با سلام
    الحق که کار بسیار خوبی را شروع کردید شاید حداقل از ترس افشاگری ها ، کلک ها کمتر شود.

8. 3 کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من از این کار استقبال میکنم،
    اینها انقدر مار خوردن افعی شدن.

10. 2 کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که لینکش رو خودتون گذاشتین خیلی بهتره! چون این مغازه های کلاه بردا همه جای ایران هستن و توی یک تاپیک و دو تاپیک جا نمیشن! بهتره که آدم موقع خرید خودش دقت کنه و بدونه باید چیکار کنه که اون دوستمون توی اون تاپیک خیلی قشنگ و کامل توضیح دادن!

12. این کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایید میشه دزدن ولی خب به نظرم بهترین راه کار
    برای خرید گوشی از دیجیکالاست هم معتبر و هم درست حسابی هست استرس و دردسریم که با این دزدا داریو هم نداریم قصد تبلیغ نداشتما ما با این که تو مشهدیم بازم در عزابیم یک گلکسی مگا خریدیم یارو میگفت گوشی خامه 30 تومن باید بدین تا بولوتث و جی پی اس و.... کار کنه منم پرو بازی در آوردم گفتم نمیخاد اصلا ما خام میبریم!
    نزاشتم بکنه تو پاچه

14. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسم پاساژ علاالدین باید به پاساژ کلاه بردار ها تغییر داده بشه .من خودم شخصا چند ماه پیش یه لپ تاپ خریدم از اونجا چند ماه بعد فهمیدم که اصل نیست...گوشی هم که اوضاش خرابه !!!واقعا چجوری باید فهمید یه گوشی یا لپ تاپ آکه و هیچ مشکلی نداره؟

16. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

از رو IMEI چطوری میشه فهمید گوشی کار کرده قبلا یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقایی ک میگی این کار صحیح نیست احتمالا توام یکی از کلاه بردارهای علاالدین هستی ، خود من دیروزهمونجا همچین کلاهی میخواست سرم بره ولی دم ب تله ندادم ، طرف میخواست واسه یه گوشی 700هزاری 250هزار تومان ازم پول اضافه واسه همین چرتوپرتایی ک ب مردم میگن ازمن بگیره من خودم تو گوشی بزرگ شدم ازگوشی ب خوبی سردرمیارم ازاون برنامه های سیمبین گرفته تا اونای دیگه اما اون بیچاره ای ک وارد نیست چی؟؟ آخه خدارو خوش میاد؟امیدوارم این پولها چرک و خون بشه ازچشم خودشونو زن و بچشون بزنه بیرون در ضمن اسم مغازشو دقت نکردم ولی از درب پاساژ ک وارد میشی طبقه هم کف دست راست تقریبا فک کنم سومین مغازه باشه نشون ب این نشون یکشونم دستش شکسته الانم تو گچه انداخته گردنش نفر اول پشت میزه و همین شخص میخواست کلای منو برداره ، این آدم از تخم حرومه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •