فلش پلیر و گوگل کروم و تمامی مرورگر ها بروز کنید. درایو های گرافیک و سی پیو رو هم همینطور.
کیس در جایی که تبادل هوا بهتری داره قرار بدید. از فن های اضافه هم می تونید استفاده کنید و همچنین خمیر برای سی پی یو.
فلش پلیر و گوگل کروم و تمامی مرورگر ها بروز کنید. درایو های گرافیک و سی پیو رو هم همینطور.
کیس در جایی که تبادل هوا بهتری داره قرار بدید. از فن های اضافه هم می تونید استفاده کنید و همچنین خمیر برای سی پی یو.
از پاسـخ هـمه ی عـزیزان مـمنونم.
امـروز رفـتم یـدونه خمـیر Z5 گـرفتم و بهـش زدم, بـرای اطـمینان بـیشتر یـدونه خنـک کنـنده 8سـانتی هـم گـرفتم و بـه پـشت کـیس بسـتم.
امــا بـا کـمال تـعجب ,دمـا پـایین نـیومد هـیچ, چند درجـه بـیشتر هـم شـده !!.
الان دمـای حـالت عـادیش 47 تـا 50 هسـت و فـول لـود هـم 78 - 80!!... .
پـس دیـگه بـا ایـن شـرایط احـتمالا پـردازنده مـشکل داره ؟؟؟! درسـته ؟؟!.
...
جهت حرکت هوا را چطور تنظیم کردی؟
همیشه باید جهت چرخش هوا بگونه ای باشه که از جبو کیس و بخش جانبی وارد و از فن های پشت کیس خارج بشه
در غیر اینصورت باعث افزایش دمای قطعات خواهد شد
نرم افزارها معمولا درصدی خطادارند بخاطراینکه کاملا مطمن بشید ازتوی ستاپ مادربورد دمای واقعی را ببینید سیستم را ریستارد کنید با زدن کلید del وارد ستاپ بشید ودر قسمت pc helth دمای سی پی یو را چک کنید .
بـله, مـنم دقـیقا هـمینطور تـنظیم کـردم ... امـا اصـلا روی دمـای پـردازنده تاثـیری نـداره وهمچـنان بالاسـت !.
راسـتی ایـن دمـا بـه مـادربرد ربطـی نـداره ؟؟!...
آخـه الان کـه داشـتم جـعبه ی مـین رو نگـاه مـیکردم, جـلوی Processor Support فـقط Core 2 Duo و Celeron نوشـته شـده !.
قـبلا هـم پـشت میـن یـدونه پایـه ی ضـربدری نگـه دارنـده فـن CPU بـود کـه بـا یـک نـوع چـسب خـیلی قـوی و کاغـذی بـهش چسبـانده شـده بـود ... .
بـرای هـمین چـون فـنم پایـه دار نـیست, اون رو بـا دقـت جـدا کـردم تـا بـتونم فـن خـودش رو روش نصـب کـنم!... .
مـدل مادربـرد : Acer Q45T-AM / Chipset: Intel Q45
![]()
به نظر من شما یه 80 تومن هزینه کن برای خرید یه فن مثلا Evercool Transformer 3 من خودم همین چند وقت پیش با اینکه رو سیستمم E8400 بود و دما تو حالت لود کامل بالاتر از 45 نمیرفت اما عوض کردم و بشدت متوجه اختلاف دما شدم طوری که الان در حالت بیکاری دما 27 و تو لود صد در صد نهایت به 38 میرسه که کاملا راضی کنندست. ضمنا نحوه زدن خمیر هم خیلی تاثیر داره اولین اشتباه همه این هست که به خیال خودشون برای بهتر شدن نتیجه تا میتونن خمیر خالی میکنن رو سی پی یو که کاملا نادرسته و بجای انتقال گرما خودش لایه ضخیمی میشه بین سی پی یو و صد البته فشار فن باعث میشه خمیر درز کنه به بیرون و حتی به زیر سی پی یو و و لبه هاش بریزه که ممکنه آسیب بزنه. بهترین روش اینه که خمیر بصورت یک خط بسیار نازک یک میلیمتری در جهت قرارگیری هسته های روی سی پی یو زده بشه و در مورد دو هسته ای ها این خط عمودی و برای چهارهسته ای ها این خط افقی هست چون هسته ها رو به روی هم قرار گرفتن. بعد وقتی فن قرار میگیره این لایه خودش با فشار پخش میشه رو همه سطح سی پی یو. اینم شکل برای Core 2 Quad ها:
همینطور یک نکته مهم هم این که وقتی فن رو میزارید دیگه نباید برش داشت که ببینید آیا درست پخش شده یا نه چون خلا میوفته بین سی پی یو و فن که کارایی خمیر رو تو تبادل گرما رو تا 80 درصد کم میکنه و باید مجددا خمیر جدید زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)