تو کشورای پیشرفته مکانیک و عمران دقیقا چنین وضعیتی دارن من امار مربوط ب امریکا را ک دیده بودم این طور بود دقیقا شما ب ایران نگا نکن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تو کشورای پیشرفته مکانیک و عمران دقیقا چنین وضعیتی دارن من امار مربوط ب امریکا را ک دیده بودم این طور بود دقیقا شما ب ایران نگا نکن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من یه منبع از 100 شغل برتر دنیا رو براتون میزارم که بر حسب دسته بندی مهندسی نیست ولی همینطور که می بینید تو 10 تای اول چهارتاش شغل کامپیوتری هست و اصلا هیچکدوم از مشاغلی که در همین تاپیک گفته شد اصلا تو ده تای اول هم نیست حالا چطوری مهندسی کامپیوتر توش نیاورده جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کجا دیدی؟!
جاهای مختفی آمار میدن مثلا":
"نرخ تورم تو فلان کشور 1درصده "بعد همه مردم میبینن که بدون تغییر حقوق قیمت ها 10 برابر شده...
به نظرت تو جایی که این آمار رو میده معتبره؟!
مسلما که نه...
جایی که شما بهش رجوع کردی رو چک کن -مثلا تو آلکسا-ی تحقیقی راجع بهش بکن اون وقت بگو وضعیت تو فلان کشورا اینجوریه...
آخه تو مخ نمیگنجه مثلا آمریکا تویوتا و شرولت و ژنرال موتور و ... این همه شرکت بزرگ و مطرح داره همه مجبورن با مکانیک در رابطه باشن...
(حالا شرکت های کوچک به جای خود)
یا راجع به BMW ,Benz,... که تو آلمان هستن با مکانیک کار میکنن...
(صد البته اگه آلمان رو کشور پیشرفته بدونیم)
Last edited by farid0485; 03-07-2013 at 13:42.
خاک بر سرمون با این مهندسی کامپیوترمون![]()
در سال 2012 مهندسی نرم افزار برترین شغل انتخاب شد ... از لحاظ امنیتی هم که دیگه از تمامی شغل ها امنیتش بیشتر
رشته های کامپیوتری اونور دنیا به یک صنعت تبدیل شده ... عملا بدون کامپیوتر و مهندسان کامپیوتر کاری پیش نمیبرن و بیش از گذشته نفوذ کرده به داخل سایر صنعت ها
اونجا IT و نرم افزار مکمل هم شدن ... اینجا دانشجوهای ما میگن IT بریم یا نرم افزار
مهندسان هوافضا و مهندسان نفت از لحاظ درآمد بیشترین درآمد رو دارن ... هر چند سختی کارشون هم باید در نظر گرفت ... از طرفی خیلی از این مهندسان هوافضا استادهای دانشگاه هستند![]()
به این وبسایت رجوع کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه! چیدمان مهندسی ها با اون چیزی که تو ایرانه خیلی فرق داره! البته مهندسی ما کجا و مال اونا کجا! هی!
فگر کنم اگه مهندس معدن نباشه از شن وماسه وسیمان تا اورانیم وسیلیکون های لازم برای CPU و تا سرمته الماس چاه نفت (غیر از تونل سازی و حفاری که جزو کارهای سطحی مهندس معدن باشه ) چه کاری میشه کرد شما در آمد بالاتر و سود آور تر از معادن که بانک ها سرمایه گذار و شرکت های چند ملیتی به طور مثال معادن استرالیا -آمریکا -آفریقای جنوبی سراغ دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)