ولی من حرف باب رو بیشتر تایید میکنم
ngage مصلما انتخاب بسیار بهتریه+رم 512 +بلو توث+ال سی دی با کیفیت بهتر-دوربین کهالبته همون دوربین و ج ا ک300 باحال نیست
ولی من حرف باب رو بیشتر تایید میکنم
ngage مصلما انتخاب بسیار بهتریه+رم 512 +بلو توث+ال سی دی با کیفیت بهتر-دوربین کهالبته همون دوربین و ج ا ک300 باحال نیست
بچه ها من هم چون گفتم که تازه کار هستم گفتم پن تک چطوره ولی حالا رفتم موبایل فروشی همین هایی که شما گفتید گفتند
می خواستم بدونم کا 300 تو بازار موبایل تهران چنده اینجا بین 130 تا 135 هست اگر قیمتن تهران اون رو بگید ممنون میشم و چند دقیقه فیلمبرداری می کنه و چقدر حافظه داره و از چه طریقی به کامپیوتر وصل میشه؟
بچه ها اگر قیمت اون نوکیا ها رو هم بگید ممنون میشم
بعد می خواستم ببینم مرکز موبایل تهران کجاست؟
Last edited by مهدی 2007; 09-08-2006 at 14:55.
قیمت دقیق K300رو نمی دونم چون بازار خیلی نوسان قیمت داره ولی تو همون مایه هاییه که خودت گفتی .
N-Gage QDتو مایه های 150 تومنه . و یه مموریه 64 هم همراهشه .
از نظر فیلم برداری و عکاسی رو K300 حساب نکن چون کیفیتش افتضاحه . ( اندازه : 640.480 ) .
کل مموریش 12 مگه حالا حساب کن چه قدر میشه فیلم برداری کرد !!!! مسلما خیلی کم . تازه بلوتوث هم نداره و به جاش اینفرارد داره که زیاد به درد نمیخوره .
به نظر من از دوربین بیخوده این رنج گوشی ها بگذر و N-Gage QD بخر . مطمئن باش ارزش پولی که میدی داره .
در ضمن مرکز اصلی موبایل در حال حاضر پاساژ علائدینه ولی پایتخت هم خوبه . ( البته پایتخت یکم گرون تره ولی چیزای آس میاره )
اگه دوربين ميخاي بلوتوس و مموري نميخاي ك300 رو انتخاب كن![]()
اگه بلوتوس و مموري رو ميخاي دوربين نميخاي ان گيج رو انتخاب كن![]()
ك300 هم 130 تومنه![]()
ان گيج رو نميدونم![]()
با تشکر از راهنماییهاتون
می خواستم بدونم اینفرارد چگونه وصل میشه
آیا دستگاه خاصی باید رو کامپیوتر وصل بشه؟
بعد تو جعبه کا300 چه وسایلی باید باشه
اگه از کابا usb بخوام استفاده کنم چطوریه و چنده؟
بچه ها می خواستم بپرسم T630 یا T610 چطوره مثل اینکه بلوتوث هم داره البته فاکتور مهم برای من دوربین نیست
Last edited by مهدی 2007; 10-08-2006 at 21:32.
یعنی بین این همه آدم کسی تو این یه روز نبود جواب بده؟؟؟؟
سلام . .
k300 سوني اريكسون . . بهترين گوشي با اين قيمته . .
موفق باشي
کا 300 رو بخر
اگه خواستی بیشتر بدی کا 500 هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)