سلام به دوستان خسته نباشید منم تو دانشگاه همین مشکل دارم و الان کامپیوتر خونه منم همینطوری شده یکی یه کمکی کنی بدجور داره اذیت میکنه
سلام به دوستان خسته نباشید منم تو دانشگاه همین مشکل دارم و الان کامپیوتر خونه منم همینطوری شده یکی یه کمکی کنی بدجور داره اذیت میکنه
این نرم افزاری ک گذاشتین اصلا صفحه اش باز نمیشه!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!1
سلام.
من مشکل مشابهی دارم که سپاسگذار میشم دوستان عنایت کنن و راه حلش رو ارائه کنن.
ویندوز سیستمم رو عوض کردم اما یکی دو روز آنتی ویروس روش نصب نکردم.ظاهراً فلش یکی از اقوام دچار همین مشکلی که دوستمون توی پست اول میگن بوده و اومده و به سیستم زده.بعد من آنتی ویروس نود32 رو نصب و آپدیت کردم.هیچ ویروسی توی هیچ درایوی تشخیص داده نمیشه اما به محض اینکه یه فلش رو به سیستم میزنم دچار همین مشکل میشه و تمام فایلهاش میره توی یه پوشه و اون پوشه ام مخفی سیستمی میشه.
من دو تا سیستم دارم.روی هر دو هم نود32 نصبه.جالب اینه وقتی همون فلش رو میبرم به اون یکی سیستمم میزنم آنتی ویروس فوراً ویروسش رو شناسایی و حذف میکنه.
لطفاً راه حلی ارائه کنین که بدون احتیاج به تعویض ویندوز بتونم اون سیستمی که آلوده هستش رو پاکسازی کنم که دیگه با وصل شدن فلش،اون رو آلوده نکنه.
من درست نفهمیدم
یعنی فایل ها بصورت شورت کات درومده ولی اطلاعات روش هست؟؟؟
یا اینکه توی اون شورت کات ها چیزی وجود نداره و شما به اطلاعات دست رسی ندارید؟؟
![]()
تمام فایلها داخل یه پوشه منتقل شدن و اون پوشه مخفی شده.از اون طرف یه شورتکات ساخته شده فقط به اسم خودفلش که توی روت فلش+یه فایل inf. وجود داره.
آهان فهمیدم
منم همین مشکل رو داشتم
شما باید با یه آنتی ویروس دیگه که از نود قوی تر باشه کولدیسک و سیستمتون رو ویروس کشی کنید
چون که نود در مقابله با اتوران و تروجان ضعیف عمل میکنه(البته می تونید از مکمل هم استفاده کنید)
لینک:
بعد از ویروس کشی شما از فایلی که هیدن سیستمی شده اطلاعاتتون رو به خود فلش انتقال بدین و بعد اونا رو دوباره اسکن کنید بعد اون فایل های هیدن شده رو کلا شیفت دلیت کنید!(مواظب باشید اطلاعاتتون توش نباشه) در صورتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آنتی ویروس خوبی استفاده کرده باشید دیگه نباید این مشکل پیش بیاد
من خودم با این کار حل شد
در ضمن میتونید آنتی ویروستون رو از اینجا دانلوذ کنید(اگه نخواین از مکمل نود استفاده کنید)
فاصله رو حذفش کنید!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما دقیقاً با چی حل شد؟لینک همون رو بدین لطفاً و بگین که باید در کنار نود نصب شه یا نود رو حذف و اینو نصب کنیم.
من از مکمل استفاده نکردم من آنتی ویروس جدید نصب کردم
یا باید مکمل رو کنار نود یا باید آنتی ویروس جدید بگیرید
من با ویروس کشی با اویرا تونستم از شرش خلاص شم!
بعد فایلای هیدن شده رو پاک کردم ولی قبلش اطلاعاتم رو انتقال داده بودم!!!
امشب با اویرا امنتحان میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)