راستی دوستان نظزتون در رابطه با مدل i9305 که دارای رم 2 گیگ و فور جی هست چیه؟ میدونم فور جی به کار نمیاد ولی رم دو گیگش مزیت بزرگیه.بدون گارانتیش هم تک و توک میشه پیدا کرد.نظرتون چیه؟ این مدل رو پیدا کردم بگیرم؟
راستی دوستان نظزتون در رابطه با مدل i9305 که دارای رم 2 گیگ و فور جی هست چیه؟ میدونم فور جی به کار نمیاد ولی رم دو گیگش مزیت بزرگیه.بدون گارانتیش هم تک و توک میشه پیدا کرد.نظرتون چیه؟ این مدل رو پیدا کردم بگیرم؟
اگه چینی نبود بگیر
رام و آپدیت زیادی براش نمیاد ، ساپورت درست و حسابی نداره
والا دیگه موندم چی کار کنم هر کدوم یه مشکلی دارن...آخه همش فکر میکنم 1 گیگ برای اس 3 کمه مخصوصا اندروید 5.
نکسوس هم یه چند تا مشکل یا در واقع محدودیت داره که آدمو منصرف میکنه و گرنه سخت اقزارش که چیزی کم نداره.موندم چی کار کنم.یعنی ما بلاخره یه گوشی میگیریم؟![]()
پس صبر کن S4 بگیر
بودجم از اس 4 خیلی کمتره.فکر نکنم اس 4 بهترین حالتش زیر 2600 بیاد.
موندم برای i9305 چرا رام زیاد نمیاد.از لحاظ سخت افزار که واقعا بی نقصه.در کل انتخاب نهاییم بین nexus 4 و i9305 هست.فکر نکنم برم سمت اس 3 معمولی.
دوست عزیز s4 اومده به قیمت
قیمت : 3540000 تومان | 1 سال گارانتی شرکت همراه سرویس خاورمیانه |
شما صبر کن تا اپتیموس G بیاد
من بودجم نهایت 1700-1800 هست.اپتیموس جی خیلی وقتی اومده ولی هنوز وارد ایران نشده.دیگه فکر نکنم به این قیمتا بیاد.
Last edited by bahadorgamer; 30-04-2013 at 18:31.
آخر اردیبهشت وارد ایران میشه قیمتشم احتمالا 1900 باشه به نظرم میارزه یکم صبر کرد تا بیاد
والا ما که زیاد گشتیم i9305 گیرمون نیومد همون 9300 رو گرفتیم و ازش خیلی راضیم.
دوست عزیز اگه مدل i9305 گیرت اومد قربونت یه پ خ هم به ما بده بریم سر وقتش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)