با سلام پورت های لپ تاپ :USB.0*2- AC ADAPTOR- INTERGRATED NETWORK CONNERTOR:RJ-45 - INTEGRATED MOFEM CONNECTOR:RJ-11 -- 15PIN VGA CONNECTOR -- 4PIN IEEE1394 -- MICROPHONE JACK*10 -- HEADPHONE JACK*10 -- REPLICATOR CONNECTOR
با سلام پورت های لپ تاپ :USB.0*2- AC ADAPTOR- INTERGRATED NETWORK CONNERTOR:RJ-45 - INTEGRATED MOFEM CONNECTOR:RJ-11 -- 15PIN VGA CONNECTOR -- 4PIN IEEE1394 -- MICROPHONE JACK*10 -- HEADPHONE JACK*10 -- REPLICATOR CONNECTOR
مشکل من هنوز حل نشده است لطفا یاری نمایید.
اگر از یک کابل یک سر vga و یک سر کابلی که فیش های سفید قرمز و سبز داشته باشد اشکال رفع خواهد شده یانه؟ لطفا اگر کسی وارد است راهنمایی کند.
ما همچنان در وادی مجازی به دنبال جوابیم!
سلام عزیز . .
تا جایی که من یادم میاد و تست کردم دوسر کابل باید یک جور باشه و الا اون چیزی که رو کاغذه پیاده نمیشه . .
تنها راه شما همون VGA to HDMI هستش ولی اگه نمیشه میتونی دوسر VGA استفاده کنی که این کابل همون کار رو میکنه و 100 در 100 میاره
سلام به دوست عزیز و محترم
تلویزیون پورت vga ندارد.
با سلام
از طریق کابل مشکل حل نشد ولی از طریق برنامه all share مشکل را حل نمودم ولی نمی توانم زیرنویس را فعال نمایم. از طریق تنظیمات زیرنویس و قراردادن در حالت زبان عربی هم امکان پذریر نشد. دوستان راه حل دیگری دارد پیشنهاد نمایند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)