دوست عزيز با تشكر خودش حل شد . فلاش رو بايستي ميزدم يه usb ديگه.
دوست عزيز با تشكر خودش حل شد . فلاش رو بايستي ميزدم يه usb ديگه.
Last edited by HGH 878; 08-05-2013 at 13:21.
من لپ تاب سونی وایو مدل اس وی ای دارم هر کاری میکنم وارد تنظیمات بایوس بشم نمیتونم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز در انجمن زیر سوال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه درایو 35 گیگ ایجاد کردم الان وقتی میرم تا ویندوز 7 رو نصب کنم اون درایو رو برای نصب قبول نمی کنه فقط درایو ی که ویندوز 8 روش نصب هست رو قبول می کنه فرمت هام همش ntfs هستش؟
حالا اگه ویندوز 8 اورجینال نصب باشه باید چکار کرد که ویندوز 7 هم داشت؟
تازه بوتش هم باید UEFI باشه اگه اشتباه نکنم
لپ تاپم ASUS R500V
دوست عزیز تو این روش توی نصب ویندوز 7 این درایوی که ساختیم نمیاد....توی خود ویندوز 8 هم که ساختنیش هر دفعه باید بریم به صورت دستی از disk manage فعالش کنیم....مشکلش چیه؟واما یک روش دیگه هست که با این روش بخ احتمال زیاد منوی بوت ایشون از بین نمیره و اونم استفاده از حالت vhd ویندوز که در این روش باید البته حجم درایو c به اندازه کافی باشه برای هر ویندوز که در این روش دو ویندوز در یک درایو نصب میشه بطور همزمان بعد بالا میادکه اونم داخل تاپیک پایین کامل توضیح داده شده.
با تشکر از دوستان ولی متاسفانه هیچ کدوم از راه حل ها برای من که جواب نداد !
دو ویندوز تو درایو جدا هستند که چون قبلا هم تست کردم اینو می دونستم که جواب نمی ده ( باید ویندوزت قدیمی باشه بعد جدید نصب کنی اگر برعکس بشه درایوت هم جدا باشه باز ویندوز نسخه جدیدت نمیاد)
متاسفانه برنامه Dual-boot Repair و کد سی ام دی هم نتونست ویندوز 8.1 رو شناسایی کنه و اون ها ریکاوریش نکردن
برنامه easybcd هم با اینکه دستی واردش کردم و اضافه هم شد ولی وقتی میخ وام برم توش می گه که امضای این وندوز وجود ندارد و بدونه امضا اجازه دسترسی نخواهید داشت که یعنی بازم هیچی
در کل متاسفانه هیچ کدوم از راه حل ها جواب نداد !
ویرایش :
خوب بلخره درست شد !
البته شاید اگر بازم بخوام الان دوباره این کارو کنم نتونم ولی به هر حال این آموزشه خیلی کمک کرد
البت فرمان های سی ام دیش فرق می کرد برا من ولی خوب اگر اشتباه می زدی فرمان درست رو بهت نشون می داد
بعدشم وقتی بوت امد وارد محیط مشکل ویندوز شد که با با ترمیم بوت درست شد (البت بار اول درست نشد ولی کلی همون جا بهش بر رفتمو از این حرف ها تا آخر درست شد)
با تشکر
Last edited by pinkfloyd2; 07-03-2014 at 14:37.
ممنون از جواب خوبتون من واقعاً گير كرده بودم راه حل شما نجاتم داد بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)