اوه ساری...
توی بازی فریز میکنه
نسخه درایور کارت گرافیک درست نصب شده؟
سیستم عامل چیه؟
اوه ساری...
توی بازی فریز میکنه
نسخه درایور کارت گرافیک درست نصب شده؟
سیستم عامل چیه؟
مشكل من الان اينجاست كه وقتي ميخوام بازي كنم بعد از چند دقيقه بازي كردن رو بازي هنگ ميكنه و مياد از بازي بيرون به همين خاطر من احتمال دادم كه بايد از گرم شدن بيش از حد گرافيك باشه كه شما فرمودين طبيعيه، حالا ميخوام بدونم مشكل از كجاست؟!!
درايور گرافيك رو تازه آپ كردم و ١٣.١ هستش و ويندوز هم سون ٦٤ بيتي اورجيناله كه كاملا هم آپديت هستش
شما چندتا رم انداختید روی سیستم؟
باسشون یکسان و از یه مارک هستند؟
در هر صورت
از off بودن آنتی ویروس حین بازی مطمعن بشید
اگر دو تا رم در دو اسلت دارید یکی از رمها رو در اورده و سیستم رو با یه رم بوت کنید و توی بازی امتحان کنید
نشد همینجا بگید دوستان راهنمایی کنن
دما در حد نرماله...
دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوب راهنمایی کردن.من فقط یه نکته بگم که دمای 70 و بالاتر شاید برای گرافیک های 4800 amd حدودا 4 سال پیش طبیعی بوده باشه ولی قطعا الان بالای 60 طبیعی نیست. خیلی راحت میشه دمای حین کار گرافیک رو از اول تا موقع خروج خودکار از بازی ثبت کرد و چک کرد.من نظرم به پاور چون برام همین قضیه پیش اومده.بعدش مشکل ممکنه از برند سافایر باشه بهتر مدل رو یه سرچ کنید ببینید وضعیتش چطوریه من خودم یه بار 5870 سافایر داشتم همین طوری بود داغ می کرد میرفت بیرون و بعدش اونو فروختم و یه 5870 از ایسوس گرفتم که مشکلم حل شد.رو یه سیستمم هم که xfx که واقعا از ایسوس م بهتره.
روی سیستم دو تا رم 4 گیگ Apacer با باس 1600 دارم و کاملا یکسان هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)