تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: کمک برای خرید؛ لطفا دوستای باتجربه و حرفه ای در امر خرید نظر بدن..

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

بله با همین بودجه هم میتونید z500 از لنوو مدل i5 رو بخرید من یادم رفت این نکته رو ذکر کنم که این لپ تاپ با دو کانفیگ i5 و گرافیک 635 موجوده یه مدل هم داره i7 با گرافیک 645 ! مورد اول کاملا با لودجه شما مطابقت داره

من جای شما بودم همین z500 و می گرفتم

سوالی بود بفرمایید
    در کل من تو انتخاب لپتاپ سعی کردم گرافیک بالا باشه!!! مثلا GF GT640 واسم ارجعیت خیلی بیشتری داره نسبت به GF GT630....
    CPU هم احساس میکنم i5 و i7 زیاد تفاوت ندارن، چرااا؟؟؟ چون به نظرم کمتر کسی هست که بتونه تمام قدرت i7 رو بکار بگیره و همچنین i5 یووی بریج میتونه خیلی مکمل ظاهر بشه...

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

لب تاپ انتخابی ردیف 2 شما کارت گرافیکش 640m نیست بلکه 645m هست که قویتره . قیمتش هم همونه و درسته یعنی 2.300. اگه لب تاپ های دیگه کارتشون کمتر از اینه شک نکن تو خرید msi که کیفیتش هم خیلی بالاست و خرابی خیلی پائینی هم داره و سالهاست امتحانشو پس داده. اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات و قیمتش تو سایت گارانتی اصلیش. درکل هرسه لب تاپهای خوب و با کیفیتی هستند.

3. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

با توجه به صحبت های دوستان پس بهتره انتخاب های اولم لنوو Z580 یا Z500 باشه، و بعد برم سمت MSI CX61 و بعد در آخر FUJITSU LifeBook AH532؟؟؟
    دوستای گلم، تورو خدا طوری نشه که از خریدش پشیمون شم یا بعدها دوستام با دلیل و منطق بگن انتخابت اشتباه بوده و میتونستی مثلا فلان مدل رو برداری......
    فدای دستتون، خوب و کارشناسانه راهنمایی کنید.. مرسی
    آفرین برداشت درستی داشتی ولی دقت کن می ارزه اون 100 تومن خرج کنی و یه با کیفیت تر و زیبا تر رو بخری ! مطمئن باش بالاتر از z500 تو این رنج بهتر گیرت نمیاد ! و کسی نمیتونه حرفی بزنه ...
    نه اصلا به حرف دیگران توجه نکن منو بچسب

5. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

در کل من تو انتخاب لپتاپ سعی کردم گرافیک بالا باشه!!! مثلا GF GT640 واسم ارجعیت خیلی بیشتری داره نسبت به GF GT630....
    CPU هم احساس میکنم i5 و i7 زیاد تفاوت ندارن، چرااا؟؟؟ چون به نظرم کمتر کسی هست که بتونه تمام قدرت i7 رو بکار بگیره و همچنین i5 یووی بریج میتونه خیلی مکمل ظاهر بشه...
    در کل تو لپ تاپ هم زیاد نباید به کارت گرافیک توجه داشت چون به زودی کهنه میشه ! خیلی زود تر از اون چیزی که فکرشو می کنی ...

در مورد سی پی یو هم دقت کن که در مورد i7 گرچه درست انتخاب داشتی اما این حرفت دلیل بر این نمیشه که i7 بده یا به کار نمیاد ! برای کار شما زیادی محسوب میشه

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

علی زی 500 بیشتره ها.. فک کنم یه دویست باید بزاره روش ها...

200 هم که نه ! دیروز تو بازار بندر با 30 تومن افزایش قیمت 2 و 500 فروش میرفت ( آمار در حده وال استریت ، البته رنج قیمت متغیره یه جا 50 بیشتر بود یه جا هم قاچاقی قیمت بود کمتر بود )
    ولی من در کل لیست لپ تاپ جلوم نیست حدودا می گم که بععله همین خوبه ولی معمولا مدل هایی که من می گم 100 یا 200 این ور و اون ور داره آمو ...

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

لب تاپ انتخابی ردیف 2 شما کارت گرافیکش 640m نیست بلکه 645m هست که قویتره . قیمتش هم همونه و درسته یعنی 2.300. اگه لب تاپ های دیگه کارتشون کمتر از اینه شک نکن تو خرید msi که کیفیتش هم خیلی بالاست و خرابی خیلی پائینی هم داره و سالهاست امتحانشو پس داده. اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات و قیمتش تو سایت گارانتی اصلیش. درکل هرسه لب تاپهای خوب و با کیفیتی هستند.
    ممنون از توجهتون، اما من تو سایت دیجی کالا که چک کرده بودم 640 زده بود گرافیکشو!!! اینم لینکش (لینکش هر کاری میکنم درست نمیاد) اما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مشخصات)
    ی چیز دیگه هم بهم کمک میکنی؟؟ اینکه میگن MSI قطعاتش ضعیف هست و برگشتیاش زیاد چی؟ درسته؟؟
    MSI با گرافیک 640 یا LENOVO با گرافیک 630؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by nima snr; 26-04-2013 at 23:13.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . .
    با توجه به کارایی که صفحه قبل گفتی اصلا رو گرافیک تمرکز نکن تا میتونی پیشنهاد دوستان رو رو اونی که CPU و رم قوی تری داره انتخاب کنی کلیه مدلهای این رنج قیمت گرافیک مورد نیاز و بیشتر رو برات تامین میکنه

12. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

آفرین برداشت درستی داشتی ولی دقت کن می ارزه اون 100 تومن خرج کنی و یه با کیفیت تر و زیبا تر رو بخری ! مطمئن باش بالاتر از z500 تو این رنج بهتر گیرت نمیاد ! و کسی نمیتونه حرفی بزنه ...
    نه اصلا به حرف دیگران توجه نکن منو بچسب

اما من یه سری ایراد تو z500 دیدم!!!!
    1.باتري 4 سلولي

2.باتري جدا شدني نيست
    3.چراغ کيبرد روي همه مدلها نيست و فقط بعضي مدل ها دارند.
    4.با ويندوز7 سازگاري ندارد.
    همه چيز در اين لپ تاپ عاليه فقط يک نکته داره و اون اينه که آيا باتري 4 سلولي ميتونه اين سخت افزار و نرم افزار ویندوز8 رو ساپورت کنه؟
    اما انصافا خوش دسته و باریک!!!! مث آلترا بوک ها . . . .

14. این کاربر از nima snr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

ممنون از توجهتون، اما من تو سایت دیجی کالا که چک کرده بودم 640 زده بود گرافیکشو!!! اینم لینکش (لینکش هر کاری میکنم درست نمیاد) اما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست مشخصات)
    ی چیز دیگه هم بهم کمک میکنی؟؟ اینکه میگن MSI قطعاتش ضعیف هست و برگشتیاش زیاد چی؟ درسته؟؟
    دیجی کالا رو ولش کن اون یه واسطه ست . لینک گارانتی اصلی (ماتریس)رو پست قبلی بهت دادم. همه جای ایران هم تمام نمایندگی هاش یه قیمت میدن و 1000 تومن بالا و پائین نداره. تو کمتر برندی هچین چیزی رو میتونی ببینی. کارت گرافیکش هم قبلا گفتم که 645m هستش و با کارت 640 دیگه نمیفروشن.

کی گفته قطعاتش ضعیف هستند؟ فروشنده ها ؟! همه برندها خرابی دارند. اما MSI حتی بعضی قطعاتش دارای استاندارد Military class I , II , III از آمریکاست یعنی برای تجهیزات نظامی بهینه شده اند تا در شرایط سخت آب و هوا و دما به مدت طولانی کار کنند. به هرحال همچین صحبتی صحت نداره.

دو شرکت MSI و ASUS تولید کننده مادربوردها و کارت گرافیکبا بالاترین کیفیت در دنیا هستند که حرفه ای ها خیلی خوب میشناسند. Asus یه سری به نام ROG داره به معنی جمهوری گیمرها ( Republic of Gamers ) و msi هم دراگون آرمی Dragon Army رو داره و برگزار کننده معتبرترین مسابقات گیم هم هستند
    سایت و انجمن دارند که از سراسر دنیا توش عضو هستند. این دو هر سال صدها جایزه و نشان کیفیت و نوآوری میگیرند و اصلا این وصله ها بهشون نمیچسبه !
    Last edited by parsicola; 30-04-2013 at 09:44.

16. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

درضمن کارت گرافیک 630m با 645m خیلی با هم تفاوت دارند و نمیشه بیخیالش شد حالا از هر برندی هم که میخواد باشه.
    شما فقط تفاوت سرعت کلاک رو یه لحظه مقایسه کن با هم تا بفهمی جریان چیه:
    630m 96@672 MHz
    645m 384@710 MHz

18. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •