تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: راهنمایی : گرفتن مدرک ICDL

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یه فایل pdf تحت عنوان دفترچه راهنمای آزمون دانلود کردم !
    .
    ظاهرا فقط یه ازمون هستش تحت عنوان رایانه کار ICDL درجه 2 !!ظاهرا بی ارزش باید باشه ! مدرک مورد نیازشم راهنماییه درجه یک نمیشه گرفت از طریق این ازمون ها ؟
    درجه یک و دو نداره !
    فقط کلاسهاش تحت این عناوین برگزار میشه ! با این توضیح که ICDL یک یعنی سه تا مهارت اول ( دانش کامپیوتر،ویندوز و اینترنت ) و ICDL دو میشه اون چهار تای دیگه !
    البته ممکنه اونجایی که شما رفتی برا خودشون دوکون باز کرده باشن برای پول درآوردن
    وگرنه همچین مدرکی نداریم.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

درجه یک و دو نداره !
    فقط کلاسهاش تحت این عناوین برگزار میشه ! با این توضیح که ICDL یک یعنی سه تا مهارت اول ( دانش کامپیوتر،ویندوز و اینترنت ) و ICDL دو میشه اون چهار تای دیگه !
    البته ممکنه اونجایی که شما رفتی برا خودشون دوکون باز کرده باشن برای پول درآوردن
    وگرنه همچین مدرکی نداریم.
    درسته اما من جای خاصی نرفتم فقط رفتم از وب سایت ازمون های ادواری سازمان فنی و حرفه ای استانمون یه فایل pdf ای رو دانلود کردم ! که تنها ازمون های مرتبط با کامپیوترش icdl درجه 2 و گرافیک بود !

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دوتا سوالم دوستان جواب بدن ممنون میشم
    مدارکشون تاریخ انقضاء نداره که؟
    خود سازمان فنی حرفه ای مدرک نمیده که معتبر تر باشه؟

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

این دوتا سوالم دوستان جواب بدن ممنون میشم
    مدارکشون تاریخ انقضاء نداره که؟
    خود سازمان فنی حرفه ای مدرک نمیده که معتبر تر باشه؟
    تاریخ انقضا نداره،مدرسه میری دیپلوم میگیری تاریخ انقضا داره؟!اینم مثل همونه،هیچ فرقی نداره.دیپلوم کامپیوتر.
    شما دوره هارو توی این آموزشگاه های فنی آزاد میرید ، امتحان رو میرید خود فنی حرفه ای در نتیجه این مدرک از طرف فنی حرفه ای میاد.

5. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

نه حتما لازم نیست کلاس بری !
    می تونی بری مجتمع فنی تهران و فقط امتحان بدی
    دو نوع مدرک هست. بین المللی و مدرک خود آموزشگاه
    هرآزمون حدود پونزده تومنه
    یه هزینه ی اولیه کارت مهارت هم ازت میگیرن اون هم همین حدوده
    بعد هر هفته می تونی بری آزمون بدی هر هفته حداکثر چهار آموزن می تونی بدی
    مجتمع فنی تهران علاوه بر مدرک بین المللی و خود آموزشگاه مدرک فنی حرفه ای هم میده؟

دوستان محل همچین ازمون هایی تو شهر هایی غیر از تهران رو کسی سراغ داره ؟! مثلا بنده استان گیلان - شهر رشت هستم ؟! به کجا باید مراجعه کنم ؟! اصلا اسم همچین مراکزی که ازمون میگیرن هفته ای یه بار برا مدرک های مشابه چی هستش ؟! تا شمارشو لااقل از 118 اینا بگیرم ممنون میشم اطلاع بدید
    دوست عزیز گلسار یه شعبه مجتمع فنی تهران هستش.

یه سوال:
    مدرک بین المللی با مدرک ترجمه شده فنی و حرفه ای تفاوتی داره؟ منظروم فقط مدرک icdl نیستش سایر مدرک ها چطور؟
    ممنون

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درسته اما من جای خاصی نرفتم فقط رفتم از وب سایت ازمون های ادواری سازمان فنی و حرفه ای استانمون یه فایل pdf ای رو دانلود کردم ! که تنها ازمون های مرتبط با کامپیوترش icdl درجه 2 و گرافیک بود !
    قصد توهین نداشتم ولی اونها دکان باز کردن .گرنه درجه یک و دو نداره که ! مهارتهای هفتگانه ، دانش عمومی و پایه ای (حداقلی) کامپیوتره ! شما یه بلدی یا نیستی ! یه مقداری بلد یه مقدار نابلد نداریم که !

خود این آزمون یعنی حداقل دانش ! اون مدرک یعنی شما حداقل عمومی رو داری ! حالا چطور میشه درجه داشته باشه ؟ اگر درجه دو یعنی شما کمی از دانش رو داری ،

یعنی هنوز به اون حد از حداقل هم نرسیدی . پس مدرک معنی نداره. وقتی میری گواهینامه ماشین بگیری باید بطور مثال دنده عقب رفتن و پارک دوبل و ...رو بلد باشی .

مگه میشه همه رو بلد باشی بجز دنده عقب و پارک دوبل بعد بهت گواهینامه نصفه یا درجه دو بدن ؟ اگر نمره توش ذکر کنن توجیه داره ولی اینکه مدرک درجه دار بدن خیلی بی معنیه برام.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

قصد توهین نداشتم ولی اونها دکان باز کردن .گرنه درجه یک و دو نداره که ! مهارتهای هفتگانه ، دانش عمومی و پایه ای (حداقلی) کامپیوتره ! شما یه بلدی یا نیستی ! یه مقداری بلد یه مقدار نابلد نداریم که !

خود این آزمون یعنی حداقل دانش ! اون مدرک یعنی شما حداقل عمومی رو داری ! حالا چطور میشه درجه داشته باشه ؟ اگر درجه دو یعنی شما کمی از دانش رو داری ،

یعنی هنوز به اون حد از حداقل هم نرسیدی . پس مدرک معنی نداره. وقتی میری گواهینامه ماشین بگیری باید بطور مثال دنده عقب رفتن و پارک دوبل و ...رو بلد باشی .

مگه میشه همه رو بلد باشی بجز دنده عقب و پارک دوبل بعد بهت گواهینامه نصفه یا درجه دو بدن ؟ اگر نمره توش ذکر کنن توجیه داره ولی اینکه مدرک درجه دار بدن خیلی بی معنیه برام.

ممنون از پاسخت عزیز ... اما این شات رو که از همون فایل PDF که از سایت خودشون دانلود کرده بودم رو ببینید و به قسمت هایی که با علامت مشخص کردم دقت کنید :

درجه 2 رو میبینید ؟!
    +
    بعد مثلا یکی که فوق دیپلم کامپیوتر یا گرافیک داشته باشه میتونه طراح گرافیک رایانه ای رو مدرکشو بگیره !! اما از قبل باید مدرک کارور عمومی رایانه شخصی یا ICDL درجه 1 رو داشته باشی !! چجوریاست ؟!
    خوب این درجه 1 لعنتی رو از کجا باید گرفت ؟!

حتما باید بصورت ازاد و اموزشگاه ها باشه و بصورت ادورای نمیدن جدیدا لابد ؟!

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا دیگه نخواستم یه تاپیک دیگه بزنم،همینجا سوالمو میپرسم،البته بی ربطم نیس
    چجوری تایپ 10انگشتی یاد بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

رفقا دیگه نخواستم یه تاپیک دیگه بزنم،همینجا سوالمو میپرسم،البته بی ربطم نیس
    چجوری تایپ 10انگشتی یاد بگیرم؟
    ساده ترین روش و کم هزینه ترین رو راحت ترینش اینه که تو گوگل سرچ بزنی نرم افزار اموزش تایپ 10 انگشتی ... و ادامه ی ماجرا ... +ما هم با همین نرم افزار ها و تمرین و تکرار مکرر در عرض یه هفته یاد گرفتیم

11. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    1-درمورد آزمون ICDL مجتمع فنی تهران بیزحمت راهنمایی بفرمایید که به چه صورتی برگزار میشه؟
    2-آزمونهایی که باید بدم WORD2007,EXCEL2007 ,WIN XP و همنین تایپ با سرعت 150 حرف در دقیقه می باشد.
    3-آیا نمونه سوال یا CD آموزشی دراین زمینه هست؟
    Last edited by mohsenmas; 02-07-2014 at 07:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •