سرعت صوت وقتی از محیط کم تراکم به پر تراکم (مثلا هوا به آب) میره زیاد میشه
اما سرعت امواج الکترومغناطیس کم میشه؟
سرعت صوت وقتی از محیط کم تراکم به پر تراکم (مثلا هوا به آب) میره زیاد میشه
ببین زاویه هاش میشه 120 درجه پس از فرمول 2FCos آلفا تقسیم بر 2 استفاده می کنیم بعدش میمونه یکی دیگه از نیروه ها که دقیقه جلوشه با اون فرمولی که گفتم برابری می کنه پس میشه 0
امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم![]()
صوت امواج الکترو مغناطیسی نیست! خاصیت ماده ای داره
حرکت صوت با استفاده از ماده است و ذره (بحث بحث شیمی میشه!) ولی موج های الکترومغناطیسی با استفاده خاصیت نوسانی و ماده ای میشه (فیزیک جدید)
بسامد هم همیشه ی خدا برای یک طول موج ثابته
پس این جمله ای که نوشتم درسته؟
یعنی در خلا صوت شنیده نمیشه؟سرعت صوت وقتی از محیط کم تراکم به پر تراکم (مثلا هوا به آب) میره زیاد میشه
سرعت امواج مغناطیسی به ضریب شکست بستگی داره (اول آینه ها رو خوندی) سرعت نور 300k در ثانیه است ولی اگر وارد محیط دیگه بشه تقسیم بر n میشه (ضریب شکست)
نه در خلا صوت منشر نمیشه صوت 100 درصد ماده است ولی خیلی از بچه ها چون جزء موج میکانیکیه با موج الکترومغناطیسی اشتباه میگیرنش
بله درسته .
اینم درسته . صوت برای انتشار نیاز به محیط مادی داره و در خلا منتشر نمیشه ...
خب نقاط محیط دایره رو به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنند . فاصله ی بین نقاط با یکدیگر هم میشه رادیکال 3 .
کافیه از فرمول میدان استفاده کنی تا میدان هر کدوم رو در نقطه ی سوم بدست بیاری بعد زاویه ی بین این دو بردار میدان هست 60 درجه ( چرا ؟ ) که برآیند این دو بردار میدان میشه میدان کل !
ممنون! من 4 سال پیش کنکور دادم! به خاطر همین توش گیر کردم!!!!
مشکل من در واقع اندازه نقاط از هم بود که یادم نمیاد چطوری رادیکال 3 میشه!![]()
خواهش
خب شعاع های وارد به نقاط رو رسم کن . یه مثلث متساوی الساقین با زاویه راس 120 درجه بدست میاد .
نیم ساز این زاویه عمود منصف ضلع مقابل هست که خب با توجه به اینکه ضلع مقابل به زاویه ی 60 درجه رادیکال 3 دوم ــه وتر هست بدست میاد رادیکال 3 .
البته از قضیه کسینوس ها هم میتونی استفاده کنی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)