منم در جریان ساخت بازی از طریق محمد بودم ، تریلر هم دیدم تا اینجا که خیلی خوب کار شده و معلومه دقت و وسواس زیادی توش بکار رفته ، موفق باشی آرش جان![]()
منم در جریان ساخت بازی از طریق محمد بودم ، تریلر هم دیدم تا اینجا که خیلی خوب کار شده و معلومه دقت و وسواس زیادی توش بکار رفته ، موفق باشی آرش جان![]()
اگه این کار تو 2 روز انجام شده بود (مثل خیلی بازیای دیگه) چنان میکوبوندمش که هیچی ازش نمونه,ولی باید بگم به هیچ وجه کاری که با سختی روش مدت طولانی کار میشه رو دست کم نگیرید,بدتریناشونم میتونن چیزایی به شما یاد بدن که فکرشم نمی تونید بکنید,تازه این کار به نظرم خیلی هم قشنگ بود.
فکر کنم در آینده یه تجربه شیرین برای اعضای تیم محسوب بشه
منتظر اخبار جدید از بازی هستم.
من می دونم این گروه همیشه می ترکونه فقط امیدوارم درجه سختی مثل بازی ها قبل بالا نباشه ولی در کل مثل همیشه عالیه .
واقعا بهتون خسته نباشید میگم
منتظر مقام هاتون توی جشنواره ها و مسابقه ها هستیم
راستی من فقط دو جا دیدم که آقا پیام بقول خودشون بازی رو نکوبه
یکی این جا یکی هم بازی خودم
نبینم کسی به گبم مبکر بد و بیراه بگه ها
همونطور که گفتن مهم اینه که بتونی از کل نیروی موتور استفاده کنی
موفق باشین
یک جا دیگه بازی دورازه بان 2 بود من دیدم واقعا جلل خالق...
همین بازی با اکشنهای گیم میکر و نرم افزار microsoft paint xp ساخته شده که شما میگی جل الخالق
- مهم تکنیک مورد استفاده نیس مهم گیم انجین نیست... مهم اینه که یه ایده ناب داشته باشید و بلد باشید چطور اجراش کنید
عزیز به اینکه پیام گیر نده گفتم جلل خالق .
ممنون . البته به علت عقب افتادن جشنواره داریم روی ی سری گیم پلی های جدید کار میکنیم اگه بشه اضافه بشن . و همینطور موزیک بازی
جای این بحث اینجا نیست ولی اتفاقا خیلی ربط داره ، کسی که میاد از Microsoft Paint Xp استفاده میکنه برای 2 تا شیت 2بعدی نشونه ضعفشه نه قدرتش ، شما وقتی میتونی یک جنگ رو با موشک و 10 کشته به پایان برسونی حاضری با شمشیرو 1000 تا کشته به پایان برسونی ؟انقد سطحی نگر نباشید
![]()
بعد از به تعویق افتادن جشنواره ی دانشجوی بازی ساز تیم بازی سازی سپیتا تصمیم گرفت که در بخش روایت داستان بیشتر کار کنه ، چیزی که فکر می کردیم کمتر روش کار شده و در کنار اون با یک تیم صداگذاری صحبت شده و کارهای صدا گذاری و موزیک هم در حال انجامه .
فقط باید خوش شانس باشیم که بتونیم در جشنواره ی بازی های تهران که قرار اوایل مرداد برگزار بشه بازی رو به صورت گلد شده آماده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)