پردازنده های ای ام دی هم قیمت پایینی ندارند. در ضمن در مادربوردهای پلتفرم ای ام دی شکاف PCIe3 ندارند که به نظر من این ضعفه برای کاربرد گیمینگ
پردازنده های ای ام دی هم قیمت پایینی ندارند. در ضمن در مادربوردهای پلتفرم ای ام دی شکاف PCIe3 ندارند که به نظر من این ضعفه برای کاربرد گیمینگ
درباره مادربورد Motherboard - اسوس Asus P8Z77-V LE میشه توضیح بدید ؟
ati hast گرافیکش ؟
این مادربورد از چیپ Z77 هست که مناسب برای اورکلاک هست که اگر پردازنده مخصوص اور هم انتخاب کنین ، براحتی میتونین اورش کنین.
مدار تغذیه و کنترلر خوبی هم داره. و از رمها با فرکانسهای بالا هم پشتیبانی میکنه.
کلا مادربورد خوب و با کیفیتی هست.
گرافیک آنبرد نداره و از گرافیک داخلی پردازنده استفاده میکنه.
چه پردازنده هایی میتونم براش انتخواب کنم ؟
2 3 مدل معرفی کن بهم حدود قیمت 400 تا 600 تومان
مدلی از cpu میتونم روش بزارم که nvidia باشه گرافیکش ؟
اصلا گرافیک رو cpu چطوری هست از رم کم میکنه ؟ چقدر شر میکنه ؟
Last edited by frozen01; 18-04-2013 at 00:10.
کاربردتون چیه؟
قیمت دقیق این مادربورد رو ندارم ولی حدودا باید 600 باشه ، این مادربورد رو بهتره برای پردازنده های قدرتمند و مخصوصا پردازنده های ضریب باز که میشه اورکلاکشون کرد انتخاب کرد.
به هرحال در اون رنج قیمت میتونین پردازنده رو Intel Core i3 3220 3.3GHz با قیمت تقریبی 460 انتخاب کنبن.
گرافیک داخلی پردازنده های اینتل هم بسته به مدلشون متفاوته و HD2000 تا HD 4000 هست.
میخوام یه پردازنده باشه بشه باهاش گیم پلی کرد موقت
به هرحال پیشنهاد میکنم اگر پردازنده رو اون مدل پیشنهادی میخواین انتخاب کنین ، بهتره که مادربورد هم از چیپ B75 یا H77 که قیمت پایینتری هم دارند انتخاب کنین.
چندتا مادربورد بهم پیشنهاد کن فقط خروچی +6 تا خروجی صدا + hdmi +سرعت sata هاش زیاد باشه چون هاردم green 2 tb هست نمیخوام افت سرعت داشته باشم.
+cpus
Asus P8B75-V : 340.000
ASUS P8H77-V : 420.000
این مادربورد رو میخوام ASUS P8H77-V
خب حالا بریم سراغ پردازنده یه پردازنده خوب برای گیم های امروزی معرفی کن برام داداش.
در کل دستت درد نکنه نباشی تو این انجمن کمبودت حس میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)