آلبوم همین رضا صادقی آلبوم خوبیه خیلی ترانه ولی نبو (بندر عباسی) قشنگ بود
ضعف: فقط تنظیم کننده های عالی ومعروفی تو آلبوم نیستن
آلبوم همین رضا صادقی آلبوم خوبیه خیلی ترانه ولی نبو (بندر عباسی) قشنگ بود
ضعف: فقط تنظیم کننده های عالی ومعروفی تو آلبوم نیستن
Last edited by bahador fab; 18-04-2013 at 10:35.
چه جالب! الان که به متن شعر کفش آهنی دقت کردم در تضاد با وایسا دنیا هست متنش
دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی
اینبار ایستادم تا آخرش با کفش آهنی
بات میجنگم تا نگی ترسیده بود پیاده شد . ( تو شعر وایسا دنیا می گفت وایسا دنیا من میخوام پیاده شم)
آره ..منم اولش گوش کردم تو ذوقم خورد که چقدر شبیه وایسا دنیا هست و انگاری تکراری و کپی همون آهنگه..
بعدش فهمیدم در جواب وایسا دنیا هست خوشم اومد از آهنگش...
راستی فهمیدید ملودی آهنگ عاشقتم چقدر شبیه آهنگ نرو محسن یگانه هست..از محسن یگانه که کاور نکرده ولی بدون شک از اون آهنگ فرانسویه یه جورایی کاور کرده...چون بیش از حد شبیه اون آهنگه..
Last edited by ali_agha1981; 20-04-2013 at 20:09.
شبکه من و تو چند هفته پیش صد آهنگ ماندگار رو منتشر کرده بود که آهنگ وایستا دنیا از رضا صادقی توش بود. منم این آهنگو خیلی دوست داشتم و دارم و چند روزی بود که همینطوری گوش میکردم تا اینکه آلبوم منتشر شد و آهنگ بسیار زیبای کفش آهنی رو شنیدم! از همون اولشم میشد حدس زد این آهنگ تضاد آهنگ وایستا دنیاست مخصوصا اون قسمتی که میگه "پات میجگم تا نگی ترسیده بود پیاده شد" و این قسمت "وایستا دنیا ، من میخوام پیاده شم" از آهنگ وایستا دنیا. خیلیم خوب دراومدهالبته بنظرم اسمشو میذاشتن "حالا نوبتو توئه خسته شی" بهتر بود! این قسمتشو خیلی دوست دارم:
دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی
این بار ایستادم تا آخرش با کفش آهنی
بات میجنگم تا نگی ترسیده بود پیاده شد
بس که پشت پا زدی گذشتن از تو ساده شد
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ -
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ نترس
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ کفش آهنی
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ کفش آهنی
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (دیگه مشکی نمیپوشم) پیشرفت بود یا پسرفت؟ پیشرفت
Last edited by EngineeR EhsaN; 20-04-2013 at 10:58.
این آهنگ ولی نبو عجب آهنگیه..
من اولین بار گوش کردم اصلا ازش خوشم نیومد...چون فکر میکردم باید مثل اکثر کارهای بندرعباسی رضا صادقی ، شاد باشه
همچین آهنگهایی رو باید حداقل 4..5 بار گوش بدید تا بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید...
هر جا هستی و با هر کی خوشی ، خوشیت دعامه..
ولی دست خودم نیست که غمت ، بغض صدامه...![]()
Last edited by ali_agha1981; 20-04-2013 at 15:49.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها حاشیه ای که در مورد آهنگ های آلبوم وجود دارد، شباهت ملودی «عاشقتم» با آهنگ «نرو» محسن یگانه است. ماجرا چه بود؟
- هر دوی ما این ملودی را از روی آهنگ خانم لارافابین برداشتیم. من با نگاه خودم و محسن یگانه عزیز هم با نگاه خودش! البته من قبل از اینکه برادر خوبم محسن یگانه این آهنگ را منتشر کند، در کنسرت خیریه ای که برای مجید بهرامی عزیز برگزار کردیم، این آهنگ را اجرا کردم و حتی کلیپش را هم ساختم و ان شاءالله به زودی در اختیار مردم خوبمان قرار خواهد گرفت. همانطور که گفتم هر دوی ما از روی ملودی یک آهنگ برداشت کردیم. اتفاقش هم خیلی جالب بود. یک بار یکی از دوستان عکاس کلیپی از کنسرت خانم فابین به من نشان داد که این آهنگ را اجرا می کرد. این اجرا آنقدر تاثیرگذار بود که اشک از چشمانم جاری شد. این شد که من ترانه عاشقتم را گفتم و روی این ملودی قرار دادم. شاید برایت جالب باشد بدانی که همین موضوع برای محسن هم پیش آمده و بعد از اینکه این دوست عکاسمان این کلیپ را برای محسن پخش کرده، او تصمیم گرفته از این ملودی در آلبومش استفاده کند. در نهایت باید بگویم هر دو نفر ما با توجه به روحیات موسیقیایی که داریم یک چیزی از این ملودی اقتباس و ارائه کردیم، به همین راحتی.
بعد از اینکه محسن آلبومش را منتشر کرد، به حذف «عاشقتم» از آلبوم فکر نکردی؟
- نه، این لجبازی بی ربطی است. محسن با نگاه خودش از این آهنگ استفاده کرد و من هم با نگاه خودم. اتفاقا چقدر خوب که یک روز من و محسن آهنگ هایمان را میکس و باهم اجرایش کنیم.
دلیل خاصی داشت که روی جلد آلبوم اشاره ای به کاور بودن این آهنگ نکردی؟
- آهنگ حس خوب برگرفته از یک ملودی باکویی است که آن را در جلد آلبوم نوشته ام. پس این نشان می دهد من ابایی از اینکه اسم آهنگساز آهنگ «عاشقتم» را بنویسم، نداشتم اما چون نمی توانستم بنویسم آهنگساز: خانوم لارا فابین، تصمیم گرفتم در قسمت آهنگساز چیزی ننویسم. همین
----------
نظر من : واقعا که !!! عجب عکاس مشترک مزخرفی...هم رفته به محسن یگانه آهنگ رو پیشنهاد داده هم به رضا صادقی..
اون وقت محسن یگانه رفته با هزار زحمت از آهنگسازش اجازه گرفته و یه کار رسمی بیرون داده...
رضا صادقی هم خیلی شیک ، آهنگ رو کاور کرده ، روی جلد آلبوم هم هیچی ننوشته..تازه کلیپش هم درست کرده...!!!
بعدی میگه چون آهنگسازش لارا فابین بود روی جلد ننوشتیم..در صورتی آهنگسازش هم لارا فابین نیست...ریک الیسون هست..
Last edited by ali_agha1981; 25-04-2013 at 19:36.
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ ضعیف به معنی ای که اهنگی رو پس بزنی نداشت
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ کفش آهنی - پیله
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ پیله - نترس
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ پیله - حس خوب
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (دیگه مشکی نمیپوشم) پیشرفت بود یا پسرفت؟ آلبوم دیگه مشکی نمیپوشم یک سری ویژگی های خاص خودش داشت این البوم هم ویژگی ها و ضعف ها و قوت های خودش رو و نمیشه گفت پیشرفت یا پسرفتی وجود داشته ...
رضا صادقی خواننده ای با شخصیت دوست داشتنی ای هست
پخش آلبوم واقعا ضعیف بوده ، من هنوز نتونستم ارجینالشو پیدا کنم!!
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ تقریبا هیچکدام
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ دوستت دارم خدا
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ نترس، دوستت دارم خدا، کفش آهنی
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ کفش آهنی
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (دیگه مشکی نمیپوشم) پیشرفت بود یا پسرفت؟ نسبتا پیشرفت
با تشــکر از 19 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی کفش آهنی با 14 رأی به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
آهنگ با کیفیت 128 ضمیمهی انجمن شد
ادامهی بحثها در مورد آلبوم رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.
با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)